Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

95% preko MKD coinsa - 0,43$ par. Nemam pojma kako rade. 😉
Hajd baš javi kako radi..ja sam shvatio da on pokazuje poslednju lokaciju kada je bio blizu telefona, i pokaže ti novu lokaciju samo kada si baš blizu istog?
Neka neko ko je koristio javi, please.

Koje uzeti? Mala je razlika u ceni, ove od 4000mAh izađu ispod 2$ po komadu, jesu li ok?

HG2 su dobre sigurno, bar inicijalno, sve 4 koje sam ja uzeo su bas blizu nazivnom kapacitetu.

Ali svakako uzimas spram toga za sta ti treba, 18650 uvek idu u nesto ako ne znas trenutno

Svakako 18650, imam već 8kom, ali mi trebaju sa ravnim vrhom. Pitam pošto se nekad (često) dešava da bi nešto što bi trebalo da je bolje i nije toliko bolje... Ali ako su hg2 dobre, valjda su i ove King ok, da uzmem 6kom. Naručiću 2x3kom, baš da vidim hoće li ići kao jedan paket (zbog obračunavanja troškova uvoza).

Pazi sad ovaj fun fact, ne ide kroz postu jer je Sellers Choice, platices BEXu 100 dinara najverovatnije.

Salju sve zajedno obicno, reci ce ti neko ko je uzimao vece kolicine od 4 🙂

Pisao sam ja, 10 komada stiglo u jednom paketu, Bex doneo i plaćeno nešto sitno.

Ja nisam mogao da nađem Liitokala što šalju u Srbiju, pa sam kupio 10 komada Sanyo NCR18650BF Refurbished na kp po 300 dinara.

Poručio 6kom 4000mAh (King) za 10.2$. 2 puta po 3 kom poručio, tako ispalo najjeftinije.

Meni poslali dve posiljke u slicnom slucaju. Iako sam im pisao da posalju zajedno.

Maximalini kapacitet za 18650 baterije je 3600mAh, najčešće se kao max prodaju 3500mAh,
sve preko toga je mazanje očiju ili lažnjak.

Žale se ljudi da je zapravo 4.0, a da kroz firmware podvaljuju 5.3, 5.4 itd.

Bas taj sam uzeo za neki stari laptop koji nema BT.
Nema driver za Win7 ali radi odlicno na Win11 i Linuxu.
Koristim za povezivanje laptopa sa BT zvucnikom.

Узми и неку заштиту за екран, хоће да се изгребе, прекјуче бетонирао ограду, створила се по која мала огреботина. 😁

Uspeo sam da ubodem Kumi GW6 za 6.53$ kao što su neki članovi prethodno uspeli.
Aj pošalji link gde si uzeo (koja radnja), i koji su popusti primenjeni ako možeš. Uzeo bih ga, prošli put mi je bilo oko 10$, nešto sam se nećkao i na kraju se završila promocija. Pa sad ako bude ista cena uzeo bih, a naročito za manje para.

Ovde imas njihov kupon od 20$ izadje 10.5

I just found this on AliExpress:
KUMI GW6 Smart Watch 1.43" AMOLED AI ChatGPT Bluetooth Call IP68 Waterproof NFC 100+ Sports Heart Rate Blood Pressure Men

@acep ali taj od 20$ je za preko 100, ne može da se primeni na ovaj sat?

Aj pošalji link gde si uzeo (koja radnja), i koji su popusti primenjeni ako možeš. Uzeo bih ga, prošli put mi je bilo oko 10$, nešto sam se nećkao i na kraju se završila promocija. Pa sad ako bude ista cena uzeo bih, a naročito za manje para.
Evo ga:

Prilozi

• IMG_20260413_102004.jpg
    IMG_20260413_102004.jpg
    26.7 KB · Pregleda: 58
Bas taj sam uzeo za neki stari laptop koji nema BT.
Nema driver za Win7 ali radi odlicno na Win11 i Linuxu.
Koristim za povezivanje laptopa sa BT zvucnikom.
Imaš li lag, tj. kašnjenje zvuka? Ja imam neki sličan adapter i imam kašnjenje zvuka, delić sekunde, ali dovoljno da nervira 🙂

Nazad
Vrh Dno