Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

65w na jednom portu?
Ja sam kupio toocki 48w.puni 30w na usb-c a 18w na usb-a. 30+18=48 :)

Ovde klikni ali nemas novcice i dal je Makedonac
Pogledajte prilog 500304

Ne radi svima.
Kod mene MKD, brisan keš više puta, imam novčiće i bilo je da neko ovde postavi link sa popustom, u prvih 5min ga otvorim (male šanse da je istekao), vratim se kroz discount finder, Kako god, nema trika da vidim te cene koje ovde pišete.
Nisam probao reinstall aplikacije.

Probaj, meni je to povećalo popuste.

Reinatalirao, odmah izabrao MKD, pa prebacio valutu, da razumem cene. Sada imam bolje popuste. Nisu u rangu ovih koje ovde pominjete, ali definitivno su bolje cene nego što sam ih imao.

Ja sam dugo imao problem. Reinstall nije pomogao (i to više puta), ali (možda sasvim slučajno) jeste brisanje svih podataka aplikacije. Onda sam je samo pokrenuo, ulogovao se i popusti su se vratili.

Pogodilo ti se, nekad popusti naglo spadnu.

Reinstall obicno zavrsi posao, mnogo reinstaliranja za kratko vreme flaguje privremeno nalog, tako da nemojte tipa 5 puta dnevno, nedeljno i sl.

Meni sama od sebe aplikacija vraća na SRB. Namestim MKD i bez ikakve logike mi vrati na SRB, nekad nakon par minuta nekad nakon par sati

Meni ponekad vrati sama, tipa jednom ili dva puta mesečno!
Čim primetim loše popuste proverim da nije to. Takođe preko dana su loši popusti, uveče tamo kasnije budu bolji, nije 100% pravilo, ima nekad i tokom dana ali većinom su bolji uveče i noću.

Mene isto zeki aplikacija, recimo trenutno uopšte nemam drvo, i cene mi nikakve nisu. Kad očistim data, sve mi se vrati dok ne ugasim app, čim je upalim ajmo jovo nanovo... A interesantno da mi history pamti sve vreme.

Nego, stigle razne Tuki sluškice za sitne parice, igrala sam se s njima i evo zaključaka. E sad, nimalo nisam merodavna po pitanju zvuka pošto su mi reper, jelte, Redmi Buds 2 lite :rolleyes: ali da rezimiramo (i da prestanem da kupujem više Tukije).

I just found this on AliExpress:
€16.24 | Toocki Air Conduction Headphones Bluetooth 5.3Wireless Earphones Waterproof Sports Headset With Mic for Workouts Running Driving

Ove mi se baš sviđaju, za ne poverovati. Zvuk sasvim ok, lepo mi leže na ušima, prijatne za nošenje, vukla sam ih po plaži letos, baterija fino drži. Plaćene 1,69.

€14.88 | Toocki Wireless Bluetooth 5.3 Earphones TWS Wireless InEar Sport Earbuds HiFi Stereo Waterproof Headset For iPhone 15 Pro Xiaomi

Ovo čudo se zove M100, poslato umesto EJ06 onda kad su svima slali pogrešne iteme, plaćeno 1,75. Nisu loše, mada ne idu uz njih dodatni silikoni, sreća pa mi pašu ovi fabrički. Zvuk ok, baterija ok. Boja bože me sačuvaj, bež, ***. Nisam htela da se cimam oko povrata, uvaliću ih nekome, recimo da vrede para :)

€26.57 | Toocki EJ11 OWS Earphones Bluetooth 5.3 Wireless Headphone ENC Noise Cancelling Waterproof Sprots Headphones Touch Control

Ove su mi bukvalno wtf, ne ležu ljudski na uvo, ogromne su, kutijica veličine džepnog ogledala... Dobro zvuče doduše, vadi ih cena od 0,92, samo mi se ne izlazi s njima napolje. I one će najverovatnije spontano da se poklone.

€16.58 | Toocki RD20 TWS Wirless Earphones Bluetooth 5.3 ENC Noise Cancelling 3D Stereo HiFi Sound Touch Control Support Separate Connect

Ove su čista pobeda za 0,41. Jedino što su bubičaste kad se vraćaju u kutiju, malo se muče dok prekinu vezu sa telefonom, inače mi najbolje leže i opasno mi se sviđaju.

Poslednja izmena:
Ja tih problema nemam ni na iOS ni na Androidu

Meni na androidu zadnjih 20ak dana stoji na MKD bez promene na SRB, ne znam da li ima neke veze što AdGuard blokira trackere u pozadini sve vreme.

Za 128gb 5.94$ mislim da je korektna cena a i prodavnica
US $5.41 | KODAK Mini USB Flash Drive Drive USB Pendrive U Disk Memory Stick 128GB 64GB 32GB USB Storage Key for PC with Leather Band Gift
Za slične novce ili malo neprimetno više imaju i kod nas sa dve godine garancije. Ova baš ima loš upis.

Za slične novce ili malo neprimetno više imaju i kod nas sa dve godine garancije.
Ovo važi za skoro sve flash memorije sa Alija...za malko više para kod nas imaš proverene, krštene stvari s garancijom. Možda ćeš proći malo jeftinije na Aliju ali čekaš dugo, rizikuješ da dobiješ fejk ili DOA ili ne dobiješ uopšte, platiš PDV pa se razlika u ceni još smanji...ne bih se cimao.

Imaju one brze fleške u metalnim kućištima što je bolje no krš kućište Kingston DTMAX-a ali je pitanje koliko će im trajati NAND/kontroler.
Ako hoću brzu prenosnu memoriju, radije bih od Kineza uzeo neko M.2 kućište i neki M.2 SSD kod nas, makar i polovni. Imaš mnogo veći izbor, potencijalno i veće brzine i verovatnije će trajati duže od kineske fleške s Alija...

lol...porucio sam sa alixpressa prvi put nakon nekoliko godina a vidim i zadnji put (n)
cena paketa 500din...carinu naplatili 270din , da li je sa temua i dalje po starom ili sad sve carine iz kine ?

Traži mi prodavac da uradim extend shipping time, da li neko zna gde je ta opcija u aplikaciji gde je order ?

Imaš na vrhu koliko je vremena ostalo do isteka roka za slanje i ispod toga prekidače extend processing time i cansel order.

@Mali Perica kod mene imam samo opciju extend delivery date, pored je cancel order. Nemam taj extend processing time.
Ne koristim aplikaciju ali to mu dodje isto kao na pc. Ne mogu napamet da ti pišem ali po tom ispada da je prodavac poslao pošiljku, koliko vremena je ostalo do isteka roka za slanje?
Pogledaj na zbirnoj listi gde piše awaiting shipment pored bi trebalo da ima još ta dva prekidača koja sam naveo.

Ima li načina da se vidi u aplikaciji pod order detail koja metoda slanja je plaćena, da li se recimo radi o standard AliExpress shiping ili o nekoj drugoj recimo AliExpress saver opciji, ovo nigde ne mogu da nađem ni u aplikaciji niti u potvrdnom mailu.

Nazad
Vrh Dno