The Filozof
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.06.2016
- Poena
- 185
Nema više danas taj popust, bio juče.probao i to ali svakako nece...da dosadjujem i dalje..Hvala svakako![]()
Nema više danas taj popust, bio juče.probao i to ali svakako nece...da dosadjujem i dalje..Hvala svakako![]()
Ovde klikni ali nemas novcice i dal je Makedonac
Pogledajte prilog 500304
Probaj, meni je to povećalo popuste.Nisam probao reinstall aplikacije.
Probaj, meni je to povećalo popuste.
Vraća svima.Meni sama od sebe aplikacija vraća na SRB. Namestim MKD i bez ikakve logike mi vrati na SRB, nekad nakon par minuta nekad nakon par sati
Nije mi ranije vraćalo, možda jednom u mesec danaVraća svima.
Bravo, do toga je. Svaki put kad odaberete neku drugo vrstu šipinga od difoltnog, ne mora da se naruči, on promeni na SrbijuUvek kad se menja shiping
Za slične novce ili malo neprimetno više imaju i kod nas sa dve godine garancije. Ova baš ima loš upis.Za 128gb 5.94$ mislim da je korektna cena a i prodavnica
I just found this on AliExpress:
US $5.41 | KODAK Mini USB Flash Drive Drive USB Pendrive U Disk Memory Stick 128GB 64GB 32GB USB Storage Key for PC with Leather Band Gift
![]()
KODAK Mini USB Flash Drive Drive USB Pendrive U Disk Memory Stick 128GB 64GB 32GB USB Storage Key for PC with Leather Band Gift - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ovo važi za skoro sve flash memorije sa Alija...za malko više para kod nas imaš proverene, krštene stvari s garancijom. Možda ćeš proći malo jeftinije na Aliju ali čekaš dugo, rizikuješ da dobiješ fejk ili DOA ili ne dobiješ uopšte, platiš PDV pa se razlika u ceni još smanji...ne bih se cimao.Za slične novce ili malo neprimetno više imaju i kod nas sa dve godine garancije.
Ne koristim aplikaciju ali to mu dodje isto kao na pc. Ne mogu napamet da ti pišem ali po tom ispada da je prodavac poslao pošiljku, koliko vremena je ostalo do isteka roka za slanje?@Mali Perica kod mene imam samo opciju extend delivery date, pored je cancel order. Nemam taj extend processing time.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari