Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Otkazao sam jednu narudzbinu 15 minuta nakon prucivanja jer sam nasao duplo jeftinije na drugom oglasu. Da li to ide glatko, za koliko mogu da ocekujem da ce mi leci pare nazad na karticu? Jel otkazivanje rutinski posao, mogu cesto da se uzdam u to ubuduce, ili samo bas u izuzetnim situacijama?

Otkazivanje je potpuna rutina - dobijaš mail potvrde da je porudžbina otkazana. Novac se sigurno vraća, 1-2 čekaš da legne na karticu

Zato sto gjovna uzmu cut od devizne razlike.

Kad se izuzme postarina nema jeftinije a da je poznat proizvodjac, javi kako radi.

Да ли је неко куповао ранац за путовање авионом који има вакум пумпу уз себе? Величина оквирно 40х30х25. Ваљаће летос а код нас су око 100е.

• Like
Reagovanja: MT
Mislim da ce raditi lose. Imam onaj sledeci model AC1200 (bio za 1800 na Ananasu) pa i nisam bas nesto impresioniran, al ajd drzimo fige da radi posao

Svi pojačivači wifi signala su smeće. Kome već treba tako nešto a ne može da dovlači kabal, neka prežali novac i neka uzme neki WiFi powerline extender. Radi mnogo bolje.

Ako je slab signal od rutera do željenog mesta, onda mora WiFi repeater. Oni obnavljaju signal, koji dobijaju. Range extenderi su beskorisni ako je slab signal. On će dati nov, dobar signal, ali ako je veza između njega i rutera slaba, to je beskorisno. Problem je što često za range extender pišu da je repeater.

Kad se izuzme postarina nema jeftinije a da je poznat proizvodjac, javi kako radi.

Mislim da ce raditi lose. Imam onaj sledeci model AC1200 (bio za 1800 na Ananasu) pa i nisam bas nesto impresioniran, al ajd drzimo fige da radi posao

Zapravo radi odlično, ali nema nikakav zahtevan zadatak, kamera koja je solidno udaljena od rutera je povremeno ispadala zbog lošeg prijema signala. Imala je jedva jednu crtu (od 4), sad ima 3 i iCSee app šljaka bez problema.

Ne znam kakve su regularne cene, ali cini mi se da je okej snizenje.

MKD + coins = 13,79$

MKD + coins = 15,53$

MKD + 1.76€ store coupon + coins = 10.82€

MKD + 1.76€ store coupon + coins = 12.48€

MKD + 1.76€ store coupon + coins = 10.82€

MKD + 1.76€ store coupon + coins = 12.48€

Kako store cupon dobiti? Ne daje u cetu

Anker ima nesto jace popuste nego obicno, 3.13$, ko ima stari nepotroseni kupon mozda bude jos manje

I just found this on AliExpress:
US $22.77 | Anker SD Card Reader, 2-in-1 USB C Memory Card Reader for Digital Camera SD Card Viewer with Dual Slot for SDXC, SDHC, SD, MMC,
4.91$ MKD Coins

US $25.30 | Anker Wireless Charger 313 Wireless Charger (Pad) Qi-Certified 10W Max for iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/13/13 Pro Max, AirPods
Sad uzeh citac za 2.77$

Anker 65W 16.63$ MKD Coins

US $39.99 | Anker 735 USB C Charger (Nano II 65W) PPS 3-Port Phone Charger Fast Type C Charger Fast Charge For iphone 15/15 pro For Galaxy
Ja ga uzeh malopre za 17.90$, dobra cena skroz...

Ja ga platio 8e na Amazonu pre mozda godinu dana. I jos ga ni otpakovao nisam 🤣
Ocekujemo uskoro da ga objavis na 😂😂

Nazad
Vrh Dno