Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Za ovaj proizvod me je odvratni kinez tako zavrnuo, da mi jos usi zvone. Ne da nije poslao toocki 67w gan punjac sa kablom, nego nije ni poslao kabl, a punjac je sa 3 usb tip A ulaza i nije ni blizu 67w, lagan je kao pero. Izgoreo sam.
Au, ja sam uzeo 140w od istog..... 🥺 sa kablicem naravno 😂😂 stoji jos na carini..i jos neke gluposti sam pokupio od iatog prodavca...

PA za jaci tipa 100-140w ces morati da odvojis 2500 pa navise(bar je tako bilo kad sam uzimao ja)

Inace evo ovaj mi u super deals 1100din 45w na type c izlazu..a i od baseus-a je

https://a.aliexpress.com/_mP75rji
Ovo i mene deluje kao super deal i razmišljam da ga poručim, ali mi je sumnjivo što je u Baseus official store-u taj isti punjač 60% skuplji i to na akciji.

Ovo i mene deluje kao super deal i razmišljam da ga poručim, ali mi je sumnjivo što je u Baseus official store-u taj isti punjač 60% skuplji i to na akciji.
PA sta znam, imaju bas dosta okej ocena...jedino ako nisu "kupljene" ocene.
Screenshot_20230705-191357_AliExpress.jpg

Da li vi ista gledate i pratite ???

Factory Direct Collected Store i Cutesliving Store
je jedna firma - jedan distributer

Imaju ogromnu ponudu i ocajnu korisnicku podrsku i
apsolutno nece da se cimaju oko sitnih narudzbina.
Imaju povlascen status i tolerise im se da uz dobre
proizvode uvaljuju i smece.
Masa kupaca nece da se buni zbog par $ i oni zgrcu
ogroman profit na velikom broju porudzbina.
Ako je kupac spreman da se cima 2-3 dana - odobre refund ,
ako ne otkace ga i to je to.Iz Eva podrske se ( po obicaju ) prave ludi...

Baseus nije toliki "kinez" kao ovi sto krste firmu tako sto puste macku da predje preko tastature pa moze i da se ocekuje neki kvalitet. To ne znaci da nece i on da crkne, iskustva su razna - ali sanse su manje.

Kad smo vec kod valjaca svega i svacega, poenta je u onome sto Sale kaze + bih dodao da oni vrte ogromnu kolicinu robe i relativno cesto grese pri slanju.

Dakle, nisu te radnje Kinez iz garaze koji namerno pokusava da napravi prevaru, jednostavno imaju ogroman promet i ne tako dobru proveru sta kome salju i to je to.

Bitno je da bar tu sistem radi, ko je snimao i moze da dokaze da je pogresan proizvod, dobijes refund i vise srece drugi put.

Slazem se sa @Lanikor
Primetio sam da kinezi dosta grese kada je veca porudzbina u pitanju. Narucio sam neke gluposti preko alija i fazon 60% robe je bila pogresna velicina, kontaktirao sam prodavca pre dispute i dozvolio mi da zadrzim sve sto mi je stiglo i na njegov racun mi je poslao velicine koje je pogresio. Iskreno, bio sam skeptik sta ce da mi uvali, ali ispao je lavcina. Tako da u buduce preferiram da pravim vise manjih porudzbina kako ne bi nesto *****ali. Ovo za snimanje nikada nisam praktikovao, ali vala pocecu, $ je $ :D

Nego da li je neko radio sa kinezima mimo alija? Koliko im se moze verovati ako im placas direktno?

Ako misliš sa prodavcima sa AE da odradiš mimo AE pojma nemam, ja sam radio odavno kada mi nismo mogli da imamo PP slao western unionom. našao kineza i preko skype se izdogovarali, sve odradio kako treba i kad je bila muka slao papire da su uzorci.
Na AE je bilo dogovora da napravi cenu ali je sve išlo preko AE, nisam skoro pregovarao a izgleda da su im ukinuli tu mogućnost.

Bitno je da bar tu sistem radi, ko je snimao i moze da dokaze da je pogresan proizvod, dobijes refund i vise srece drugi put.
Upravo, snimao otpakivanje, prilozio i fotografije, potvrdjen mi je full refund malopre.

Uzeh ovaj, hvala svima na predlozima.

Prilozi

• punjac.png
    punjac.png
    174.9 KB · Pregleda: 66
Ja taman hteo ovaj da predlizim

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €5.19 73%OFF | Essager Chargeur De Voiture 100W Charge Rapide QC PD 3.0 USB Type C Pour iPhone 14 Samsung Ordinateurs Portables Tablet

Meni je stigao danas taj Toocki GaN 67w punjač, poručio isto i kabl. Sve je u redu, stiglo ono što treba, radi 67w punjenje, masivan, kvalitetno deluje.

@Rax032

Da li imas tester koji ti pokazuje parametre ili
tvrdis samo na osnovu toga sto punjenje radi ?

Nemam, samo sam okačio link prodavnice koja isporučuje u Srbiju. Puni i AA i AAA i još neke, imaš u opisu specifikacije kada skroluješ na dole.

Ima li neki smartić satić sa Alija a da išta valja? Vidim da ima gomila modela, i jeftinijih i skupljih - hvale u komentarima i jedne i druge.
Ako neko ima lično iskustvo, bio bih zahvalan na preporuci.

Nije mislio na smart satove, nego satice... Mi smo to prerasli, ali svojevremeno imali smo te neke sa alija, na kraju uzeo tcl preko yettela, znam da je bilo nebo i zemlja za podesavanje.

Za te salija trebalo je slati sms poruke na sat da bi se podesilo ovo, ono, aktiviralo, deaktiviralo, muka ziva... I baterija jedva ceo dan.

Dok je sa ovim tcl bila druga prica, kao u telefon stavis karticu i zavrsena prica i bolja baterija.

Ne znam za koji ti uzrast treba i koliko ti je neophodno pracenje lokacije, ali moja preporuka ti je uzeti neku malu nokiu ili nesto slicno i miran... Drugacije je kad te samo dete cuje, nego kad te cuju svi oko njega, a i njima je to isto drugacije, u smislu privatnosti razgovora.

Naručio sam naočare za vid. Kada mi stignu napisaću uputsvo za kupovinu, i kakav je kvalitet.

klesta za krimpovanje sa promenjivom glavom $6 i kusur

i pistolj za varenje plastike $15 i kusur.

svasta ima na super deals i buy 3 po 1.99 ove sezone. mnogo toga iz liste zelja sam nasao za po vise nego upola jeftinije.

da li je neko uzimo h4 ili h7 sijalice a da valjaju na aliju? hvala

Nije mislio na smart satove, nego satice... Mi smo to prerasli, ali svojevremeno imali smo te neke sa alija, na kraju uzeo tcl preko yettela, znam da je bilo nebo i zemlja za podesavanje.

Za te salija trebalo je slati sms poruke na sat da bi se podesilo ovo, ono, aktiviralo, deaktiviralo, muka ziva... I baterija jedva ceo dan.

Dok je sa ovim tcl bila druga prica, kao u telefon stavis karticu i zavrsena prica i bolja baterija.

Ne znam za koji ti uzrast treba i koliko ti je neophodno pracenje lokacije, ali moja preporuka ti je uzeti neku malu nokiu ili nesto slicno i miran... Drugacije je kad te samo dete cuje, nego kad te cuju svi oko njega, a i njima je to isto drugacije, u smislu privatnosti razgovora.
Mi smo ga uzeli preko mreze. Radi super.
Prijateljica je uzela u radnji 25€,sličan ovim sa AE, lokaciju potpuno zaboravio jer uopste nije tačna po par km grijesi. Da bi posle tacno 2 god koliko traje garancija prestao da radi.
Ja bih preporucio ako mozes preko neke mobilne mreze,ako ti je bitna lokacija satica,ako ne onda uzmi neki koji ima najbolje ocjene

Prilozi

• Screenshot 2023-07-07 at 13-21-33 1347.32RSD 60% OFF 1 Tb Laptop Hard Drive Ssd Lenovo Interna...png
    Screenshot 2023-07-07 at 13-21-33 1347.32RSD 60% OFF 1 Tb Laptop Hard Drive Ssd Lenovo Interna...png
    425.7 KB · Pregleda: 29
Poslednja izmena:
Ima li neki smartić satić sa Alija a da išta valja? Vidim da ima gomila modela, i jeftinijih i skupljih - hvale u komentarima i jedne i druge.
Ako neko ima lično iskustvo, bio bih zahvalan na preporuci.
Mislim da sam pisao negde, ćerka koristila q90 pune 4 godine pa još godinu dana sin i onako, sav se raspao ali i dan danas radi.

EDIT:

Imaš neki Vivax hero na akciji na šopsteru trenutno, ne znam valja li ali je dobra cena

Da li vi ista gledate i pratite ???

Factory Direct Collected Store i Cutesliving Store
je jedna firma - jedan distributer

Imaju ogromnu ponudu i ocajnu korisnicku podrsku i
apsolutno nece da se cimaju oko sitnih narudzbina.
Imaju povlascen status i tolerise im se da uz dobre
proizvode uvaljuju i smece.
Masa kupaca nece da se buni zbog par $ i oni zgrcu
ogroman profit na velikom broju porudzbina.
Ako je kupac spreman da se cima 2-3 dana - odobre refund ,
ako ne otkace ga i to je to.Iz Eva podrske se ( po obicaju ) prave ludi...
Od njih nemoj kupovati drangulije, nego ko ja stvarčice veće vrednosti. Obično su drastično jeftiniji od drugih prodavaca za proizvode jače cene.
Za drangulije juriš 99% radnje, ko da je bitno jel 20 centi vamo tamo. Mada možda nekom i jeste bitno.
klesta za krimpovanje sa promenjivom glavom $6 i kusur

i pistolj za varenje plastike $15 i kusur.

svasta ima na super deals i buy 3 po 1.99 ove sezone. mnogo toga iz liste zelja sam nasao za po vise nego upola jeftinije.

da li je neko uzimo h4 ili h7 sijalice a da valjaju na aliju? hvala
Ne znam šta krimpuješ ali ta klješta nisu za sitnu elektroniku. Ako krimpuješ neke finije konektore batali to, najpovoljnija opcija je japanski Engineer za oko 50 dolara.
Za neke standardne konektore koji su krupniji može da prođe i to sa linka, mada što bolji alat bolja konekcija, manja šansa da se nešto zapali zbog loše urađenog konektora.

Ne znam šta krimpuješ ali ta klješta nisu za sitnu elektroniku. Ako krimpuješ neke finije konektore batali to, najpovoljnija opcija je japanski Engineer za oko 50 dolara.
Za neke standardne konektore koji su krupniji može da prođe i to sa linka, mada što bolji alat bolja konekcija, manja šansa da se nešto zapali zbog loše urađenog konektora.
to je zanimljivo posebno sto vidim da im glava nije u osi vec je sa jedne strane klesta sto je cudno za taj kvalitet i cenovni opseg. drugo sto sam primetio da vebsajt ima copyright 2019. zar nisu mogli da ga osveze 3 godine.naravno to nije toliko bitno ali opet takav renome i kvalitet.
za koju namenu ih imas i kako te sluze?

imam par klesta i ova su jeftina pa ce da se proba iz radoznalosti. za par buksni i stopica za naizmenicnu struju, nadam se da nece biti razloga za vise, godisnje nisam ni morao da kupujem jer kazem imam, ali ako se pokazu kao dobra pazaricu zamenske glave za neke specificne situacije pa da vidim kako funkcionisu te veze i koja im je ok namena.

Da vratim temu "korenim" :D stigle su mi danas krpe iz Kine. Ruku na srce, jeste da smo ih maltene svi uzeli dzabe, ali da smo platili i punu cenu ne bi pogresili. Krpe su zaista punije i jako nezne, siguran sam da cu ih ponovo kupiti

Od kad su mi stigle, dva puta sam prao auto, nisam se setio da ih probao. Iskreno drugaciji mi je materijal od svih sto imam, od onih da kazem profi peskira, kineskih peskira, raznih krpa... Jednistavno totalno neki drugi materijal.

Inace stigli mi juce i danas i oni Basus stalci, *** Baseus je klasa za Ali, top su uradjeni, samo pitanje koliko ce sluziti svrsi, al eto kad je dzabe nek se nadje. Podeolio klincima po jedan i dva u rezervu...

Sve UA.. HU ukljucujuce zadnji status 29.6. su mi isporucene.

Nazad
Vrh Dno