Ja za sebe mislim da imam nestandardne dimenzije ušesa, i da tu nema spasa.😄 Osim ako se ima neki dodatak, kao recimo ona plastičica koja se navuče još oko i iza uveta, kao za hands-free.A da li ste sigurni da nameštate bubice kako treba i da ste dobro odabrali dimenziju gumica?
Upravo sam pre neki dan kupio podlogu 90cmx40cm ali u Beogradu za manje od 20€. Na AliExpress nisam uspeo da nađem sa normalnom poštarinom a da je tekstilna, samo sam pronalazio neke sa imitacijom kože.Narucio sam ove zezancije za masinu pa javljam utisak,dali je neko uzimao podloge za miseve one vece,75cmx25cm?
Uzmite ovakve: https://www.amazon.de/gp/product/B08KDZ2NZX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UTF8&psc=1Sa ovakvim ''kukama'' nema ispadanja, čak ni dok se trči, trenira itd.
Ali, ni ovo neće mnogo pomoći ukoliko su vam uši male, ili gumice od slušalica ne mogu pravilno da se postave u ušni kanal.
Ima univerzalnih na AE/Amazonu, pa ko hoće može da pretraži ovako: Silicone Ear Hooks Plugs for in-Ear Headphone
![]()
Ovo imas u svakom prosecnom frizer shopu, parce plastike sa ziletima.Da li je neko koristio ovu stvaricu za skracivanje sulufa brade,trazio sam da kupim sa jednim nozicem ali je skuplje nego ovaj a on koristi dva nozica.
![]()
0.88€ 43% OFF|Haar Cut Styling Barber Scissor Razor Magie Klinge Kamm Friseur Werkzeug Kit 1PCS Top Qualität Doppelseitige Messer haar Schere|Kämme| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Mislim da i sama znaš odgovor na ovo pitanje.baofeng motorole su skroz analogne i nemaju nikakvu enkripciju signala, svako moze da te slusa u krugu od 10km?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari