Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja to razvrstavam sebi ovako: te takve bubice super za razgovore i slično, obične slušalice bolje i zdravije za muziku i bilo kakvu multimediju.

Bubice su za slusanje u pokretu i za napolje, za slusanje muzike u kuci, gledanje TV i sl udobnije i bolje su klasicne.

Kako bubice u pokretu za slusanje?
Pa meni ispadaju kad stojim,a kad hodam na svakih 30 sekundi ih namestam da ne ispadnu :D
Za razgovore su ok,slazem se. Za muziku apsolutna glupost...

:ROFLMAO: Pa zamisli tek kako bi trcao sa velikm slusalicama...

Zamisljam,i nemogu da zamislim :unsure:
Ja inace ne trcim,pa valjda je pokret i kad hodas 😊

Ma znojnica na glavu, i nema bubice gde da mrdnu!😆

baofeng motorole su skroz analogne i nemaju nikakvu enkripciju signala, svako moze da te slusa u krugu od 10km?

Kz ili neki drugi model bubica gde kabl ide iza ušiju, em ne ispada, em ne moraš na ulici bas krvnicki da nabijes...

A da li ste sigurni da nameštate bubice kako treba i da ste dobro odabrali dimenziju gumica?
Ja koristim xiaomi bežične sluške i to leži apsolutno savršeno. Sama gumica u ušni kanal ulazi lepo i ne bi ispalo i bez dodatne potpore na prevoju uveta. Bukvalno se zaglavi kućište u ušnoj školjci. Svaki dan koristim i nema nikakvih problema sa bolovima.
Video ženu na ulici pre neki dan, em je obrnula levu i desnu i nosi ih naopako da kućište ide prema ustima. Verujem da lako ispadaju tako.

^^
Ima i do toga, ali svakako odmorim usi sa klasicnim slusalicama u odnosu na bubice.
Sve ima svoju namenu.

A da li ste sigurni da nameštate bubice kako treba i da ste dobro odabrali dimenziju gumica?
Ja za sebe mislim da imam nestandardne dimenzije ušesa, i da tu nema spasa.😄 Osim ako se ima neki dodatak, kao recimo ona plastičica koja se navuče još oko i iza uveta, kao za hands-free.

+1, koje god bubice da sam probao (oblik, veličina, itd.) ne vredi, jednostavno ispadaju ;)

Sa ovakvim ''kukama'' nema ispadanja, čak ni dok se trči, trenira itd.
Ali, ni ovo neće mnogo pomoći ukoliko su vam uši male, ili gumice od slušalica ne mogu pravilno da se postave u ušni kanal.
Ima univerzalnih na AE/Amazonu, pa ko hoće može da pretraži ovako: Silicone Ear Hooks Plugs for in-Ear Headphone
3-Pairs-Silicone-Earbuds-Cover-Soft-Ear-Hook-For-JBL-Sports-Bluetooth-Headset-S-M-L.jpg

Bolje su one iza uveta, mnogo se lakse stavljaju i teze gube.

Da li je neko uzimao ove antivibracione padove za masinu,vrede li nesto?

4pcs-set-Anti-Vibration-Feet-Pads-Washing-Machine-Rubber-Mat-Dryer-Fixed-Non-slip-Pad-Fridge.jpg

Uzeo sam ja pre oko 2 nedelje ali još nisu stigli a s obzirom na njihovu veličinu verovatno će zaglaviti na carini i čekati tamo dodatno oko 2-3 nedelje tako da ih neću imati još jedno mesec dana... :poop:

Uzimao sam nešto nekog drugog tipa (antivibraciona gumena podloga) za mašinu i skoro je završila na pola kupatila koliko se tresla sa tim.
Meni je bilo bitno da ne prenosi vibracije i buku na sprat ispod, ali se pokazalo kao beskorisno.
Možda su te stvari ok, ali ako je mašina u dobrom stanju, vibracije nisu strašne.

Mašina ako je ispravna i dobro nivelisana ne sme da skače i pravi velike vibracije. Podloga treba da je stabilna. Probao nekad davno neke gumene podloške - bačene pare.

Velika većina mašina trese (trese i pravi buku ali ne bi trebalo da se pomera s mesta) pri centrifugiranju, to najviše ima veze sa tipom veša jer se mašina trudi da ravnomerno rasporedi veš da bi centrifuga bila stabilna pa ako pereš gomilu sitnog veša onda nije problem ali ako staviš 2 veća peškira ili nešto veće i par sitnih stvari nema šanse da lepo to rasporedi i moraće da se trese....

Inače juče sam baš gledao kakve cene će biti za 11.11 i ono je sramota, za ono što je mene interesovalo popusti tipa 0.1-0.3$ (proizvodi od 4-7$).

Koristim ja, nekih mesec- mesec i po dana, utišava rad mašine, ali je problem što izdignuta mašina ( sa ovim podmetačima) dobija jače vibracije pri vrhu za vreme centrifuge, pa ako stoji nešto na mašini, počeće da šeta, i na kraju padne. Napominjem da mi mašina i bez ovoga nije skakala, ni šetala, ali malo kupatilo, pa je bila veća buka. Sa ovim je tiša, ali nema držanja fena i sličnog na mašini.

Narucio sam ove zezancije za masinu pa javljam utisak,dali je neko uzimao podloge za miseve one vece,75cmx25cm?

Narucio sam ove zezancije za masinu pa javljam utisak,dali je neko uzimao podloge za miseve one vece,75cmx25cm?
Upravo sam pre neki dan kupio podlogu 90cmx40cm ali u Beogradu za manje od 20€. Na AliExpress nisam uspeo da nađem sa normalnom poštarinom a da je tekstilna, samo sam pronalazio neke sa imitacijom kože.

Ova koju sam kupio je tekstilna, sa gumenom podlogom i opšivena je.

Gledao sam A4tech bloody,rekoh da nema na aliju nesto.

Sa ovakvim ''kukama'' nema ispadanja, čak ni dok se trči, trenira itd.
Ali, ni ovo neće mnogo pomoći ukoliko su vam uši male, ili gumice od slušalica ne mogu pravilno da se postave u ušni kanal.
Ima univerzalnih na AE/Amazonu, pa ko hoće može da pretraži ovako: Silicone Ear Hooks Plugs for in-Ear Headphone
3-Pairs-Silicone-Earbuds-Cover-Soft-Ear-Hook-For-JBL-Sports-Bluetooth-Headset-S-M-L.jpg
Uzmite ovakve: https://www.amazon.de/gp/product/B08KDZ2NZX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UTF8&psc=1
Nameste se tako što se ovaj jezičak prvo pomeri malo unazad, gurnu slušalice u uvo, pa rotira malo napred. Tako ga antihelix ušne školjke drži i nema šanse da ispadne.
Uzeh ih za 40€, mada su i sada ~43€ samo da se klikne na "check box" za 15% popusta ispod cene. Ko ima mogućnost sa Amazona da kupi, odlična stvar.

P.S. Veliko hvala na preporuci za ove slušalice, moraću narednih dana da napišem mini iskustvo. U suštini su odlične za ovaj novac, nema šanse da ispadnu, ne gube signal, zvuk je dobar (mada mi se više sviđa na Shanling MTW100), samo mi se kontrole ne sviđaju, jer ima dugmiće koji se moraju pritisnuti nisu touch i ne može da se vrati prethodna pesma, može samo naredna. Ali ima kontrolu zvuka što je odlično.

Da li je neko koristio ovu stvaricu za skracivanje sulufa brade,trazio sam da kupim sa jednim nozicem ali je skuplje nego ovaj a on koristi dva nozica.

Ovo imas u svakom prosecnom frizer shopu, parce plastike sa ziletima.

Nazad
Vrh Dno