Ima li neko preporuku za ogrlicu protiv lajanja? [emoji3526]
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Za GPS još nisam izgleda provalio sve, nikako ne mogu da dobijem brzinu kretanja na snimku, i da bi se kalibrisao
prva vožnja mora da bude skoro 20km bez stajanja.
Izgleda da nema tu mogucnost uopste. Gledao sam sada neki video na youtube gde opisuje funkcionalnosti tog gps modula i izgleda da ima samo sledece funkcionalnosti:
1) upozorenje da menjas traku
2) upozorenje na automobil ispred tebe
3) upozorenje da je automobil ispred tebe krenuo (npr. kada stojis na semaforu)
Ako su ovo stvarno jedine funkcionalnosti, onda je ovaj gps prilicno beskorisna spravica.
Izgleda da nema tu mogucnost uopste. Gledao sam sada neki video na youtube gde opisuje funkcionalnosti tog gps modula i izgleda da ima samo sledece funkcionalnosti:
1) upozorenje da menjas traku
2) upozorenje na automobil ispred tebe
3) upozorenje da je automobil ispred tebe krenuo (npr. kada stojis na semaforu)
Ako su ovo stvarno jedine funkcionalnosti, onda je ovaj gps prilicno beskorisna spravica.
Poručih i ja 70Mai Pro dashcam, bez GPS modula. Izgleda da smo gledali iste klipove, ni za jednu od ovih funkcija nije potreban GPS, ne vidim uopšte poentu tog modula.
Čak ni vreme na povlači sa GPS-a. Da bar pravi zaseban log kretanja pa i da opravdam kupovinu...
Drugari, jel neko kupovao neke od ovih wifi ip kamera? Nisam uspeo da nađem temu o tome. Vidim da ih ima dosta i na gearu i na aliju. Zanima me mogu li one da snimaju recimo par dana pa da brišu star snimak a da novi ostane? Stavio bih kući ispred ulaza jer mi neko stalno čuka kola. Vredi li neka za to?
Hvala.
Kada smo kod 70mai Dash Cam Pro, da li može neko da mi napiše od kog prodavca je naručio? "70mai Official Store" mi izgleda najpouzdaniji. Cena $54.99 + $2.11 poštarina. Hvala unapred na odgovorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari