Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Svima koji planiraju da skinu , jedino preporucujem verziju koja je kompress na 3,7 Gb, ustedece vam bandwith a rezultat je izti... raspakuje se na 14 Gb samo joj treba sat vreme za to... podesavanja nikako na very high... a RAM lepo pojede 3 gb vidi se u task manageru. solidno radi kod mene.
Meni nikada vise od ~1.4GB (sve na Very High)... kako tebi iz'ede celih 3 giga, nikako mi nije jasno.

pa kad izadjem iz igre 'peak' na TM je tacno 3 000 000 .... ne bas u nulu tacno al ima 3 !
tako barem bilo sinoc kad sam presao predatora. danas mi se ne igra uopste vise:trust:
skidam BioShock nadam se da tu bar necu da se razocaram

Imas problem sa memory leak-om, meni se to isto desavalo sa novim COD-om, pojede mi 3gb rama i ceo page fajl.

Slažem se da igra nema isti onaj šmek kao drugi deo. Meni radi u Full HD-u sa svim opcijama na maximumu, osim naravno DX11. Meni je igriva, čisto eto, jer imam trenutno slobodnog vremena, a i kidanje glave sa predatorom je brutalno :)
Nego, koliko kod puta da pokrenem igru nivo iz početka, kada uključujem onaj lift i prelazim u laboratoriju sa predatorm, Predator mi pogine :( Restartovao sam i dva-tri nivoa ranije i kretao iz početka, ali uvek isto. Ima li ko sličan problem?

Samo jedna stvar vezana za AvP fransizu. Mozda je neko primetio steam verziju igre Alien versus Predator iz 1999. godine (AVP Classic 2000). Ko je pozeleo da proba/podseti se a igru je kupio preko puta Steam-a treba da zna da alternativni izvrsitelj ima sidu. Skeniranje ogranizma u celini ne otkriva nikakve bolesti ali kada udjemo pod kozu tj. kad montiramo medicinske uredjaje blizu zarazenog ograna oni krenu da piste. Toliko od mene. Goodnight!

Ajde ljudi, mala pomoć. Je li imao neki sličan problem?

Pa do same igre je. Kazem ti, imao sam taj isti problem sa novim COD-om i nigde nisam nasao resenje za njega. Sistem je xp sp3.

Na Win7 nista ne curi :smoke:

Pa do same igre je. Kazem ti, imao sam taj isti problem sa novim COD-om i nigde nisam nasao resenje za njega. Sistem je xp sp3.

Drago mi je da imaš nV, a ja ATI, da ne bi počeli da se prosipaju neki "To ti je zbog ATI-ja" and stuff like that :p
Samo da se ubiješ. Bem ti igru!:crash::crash::crash:

evo i sad sam igrao ne lazem vas bre , u TM tacno 3048240 peak...na XP 32 bitnom.... ev sad mog da kazem da mi necemu sluzi omaj drugi stam od DDR2 2 gb... ha ha ... a uzas civi predjo marinca za 2h. da nije onih soun efekata ira ni bila smesna a ne horor... a ono rooky ovamo , rooky onamo , rooky do dhat , rooky kam ovam, ma pope mi se na k... **** te Rooky... :wall:

Drago mi je da imaš nV, a ja ATI, da ne bi počeli da se prosipaju neki "To ti je zbog ATI-ja" and stuff like that :p
Samo da se ubiješ. Bem ti igru!:crash::crash::crash:
Komsija nemoj se nervirati... igra u sustini ima jako dobrih par forica ,solidan zvuk,grafika bas i nije nesto,ali je totalno debilski sklepana i samim tim upropascena... pravo klinacko napucavanje karakondzula u mraku... nikakav patc ni update nece ovu glupost uciniti igrivom... ja bi voleo da se bira najpropalitet od igre za ovu godinu ...
imao bi sve sanse da pobeti u toj kategoriji ja bi mu dao ocenu -10 !
al ce da padne jedan uninstall sutra :d

Komsija nemoj se nervirati... igra u sustini ima jako dobrih par forica ,solidan zvuk,grafika bas i nije nesto,ali je totalno debilski sklepana i samim tim upropascena... pravo klinacko napucavanje karakondzula u mraku... nikakav patc ni update nece ovu glupost uciniti igrivom... ja bi voleo da se bira najpropalitet od igre za ovu godinu ...
imao bi sve sanse da pobeti u toj kategoriji ja bi mu dao ocenu -10 !
al ce da padne jedan uninstall sutra :d

Pazi ovako... igra kako je završena je potpuni promašaj ALI ima, ili je bar imala, odličan potencijal za multiplay! Praktično su tu svi elementi koji su postojali u AVP2, koji mi je bio omiljena igra jedno vreme, sve je ili isto ili bolje, ali kada kada od svega toga oduzmeš dedicated servere i kada na svaku pariju čekaš po 5 minuta da bi je neko od igrača, koji ni ne zna da je server, prekinuo jer je odlučio da napusti server - sve ode u propast. Baš su za***li motku sa ovom igrom. Čak i ako je single play smor, multiplay je bio samo na korak do odlične igre! Samo ti glupi dedicated serveri fale. Još uvek ne mogu da verujem da su multi napravili da bude peer2peer!

Single play je skriptovan do bola i dosadan je. Sve zbrzano i veoma kratko. Sa predatorom i alienom sam završio igru i bio sam u fazonu "nije valjda ovo kraj?".

Još jedna smuti-pa-prospi-i-izbaci-što-pre igra. :wall: Posle propasti zvanih AION i Star Trek Online, ovo je poslednja igra koju sam kupio kao preorder.

p.s. Na Visti x64 nema problema sa memorijom (doduše, nisam u potpunosti merodavan za tu izjavu jer imam 8GB), ali je bilo problema sa zvukom koji su rešeni smanjivanjem jačine za jedan podeok u igri.

Poslednja izmena:
Eeeeeeeeeee ROBOTO kad ti imas para da kupujes igre, lako je tebi :D.
ja danas zavrsio sve ,story progres 100%.
stvar je u neku ruku spasila misija sa Alienom, u sustini i nije tako lose dok se vucaras po rupama ,hodnicima, skakanje marincima na glavu iz mraka uz degustaciju iste,narocito posle onog ROOKY ovamo , ROOKY onamo:eyebrows:,tumaranje po mraku u trazenju prolaza... Ali Predator Mission i dalje ostavi gorak ukus i posle toga,a na tom polju sam se naj nadao... uglavno pa danas uninstall , sam tako,iz Windowsa direkt i do sl put mogu reci samo AvP :wave:

Eeeeeeeeeee ROBOTO kad ti imas para da kupujes igre, lako je tebi :D.

Za*bao sam se :) Nosio sam se mišlju "e ovo će se dugo igrati i pored toga mi ništa više ne treba", al *** - alfa, beta, gama, delta - nigde gotove igre.

Sneak Peek iz filma Predators
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HqJnYvqFvLk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HqJnYvqFvLk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

I like it

Predjoh predatora,sad igram sa marincem. Nisam verovao da cu ovo reci,ali igra je dosadna za sve pare. Tesko razcaranje...:mad::crash:

Predjoh predatora,sad igram sa marincem. Nisam verovao da cu ovo reci,ali igra je dosadna za sve pare. Tesko razcaranje...:mad::crash:

:D stigao si do Rooky_a...:d
tek ces sad da se smoris ... bice bolje u sl.delu, a mozda i naprave enchanced pack:laugh: (salim se )

Od milionskih poruka u podforumu igre ja tek DANAS shvatih da su izasli Bioshock2 i AVP!!!
A nekada sam na benchu saznavao sta izlazi, danas od spama ne moze da pohvata, eno na prvoj stranici su ili igre iz proslog veka ili koje ce izaci u sledecem (Starcraft2 i sl) :wall:

Oficijelni trejler

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9u8vZwvP57Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9u8vZwvP57Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ako ovi treba da glume Dutch-a i njegovu ekipu... e *** onda :)
Narocito ovaj bangavi... kako se bese zvase... a, da, Adrien Brody.

Ali dobro, gledace se... kao i sve sa Alien/Predator tematikom do sada :p

Prilozi

• Predator crew.jpg
    Predator crew.jpg
    241.2 KB · Pregleda: 85
Hmm, stvarno deluju mi nekako "mrsavo" :D u odnosu na Dutch-a i njegovu ekipu.

Jedino sto mi 20th century fox daje koliko toliko nadu da nece biti gori od poslenjih
filmova sa predator tematikom.

Hmm, stvarno deluju mi nekako "mrsavo" :D u odnosu na Dutch-a i njegovu ekipu.
Jes vala, tek sada kada sagledas ove *razbijace*, jasno ti je kakva je to ekipa bila... sa sve Jesse "The Body" Venturom (i njegovim "Old Painless"-om :p) i Apolo Kridom :d... Arnolda i ne pominjem :smoke:
Jedino sto mi 20th century fox daje koliko toliko nadu da nece biti gori od poslenjih
filmova sa predator tematikom.
Amen to that ;)

Siguran sam da kada bi holivud godinu dana snimao filmove samo na ovu temu, ne bi uspeo da ponovi onakav film.

[YOUTUBE]<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RCSu3h_spls&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RCSu3h_spls&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>[/YOUTUBE]

Izvinjavam se na off-u ali ne mogu da prezalim sta uradise onom stvoru pa da mora da glumi u tinejdz hororima :(

Double the action!

Triple the excitement!

Who is your daddy now? Mislim,daaaj...

Je l oni to pokusavaju da naprave od prvog dela Predatora ono sto je Anakonda 2 ili 3 (ne znam tacno koji deo bese,bilo skoro na HBO-u) napravila od prvog Anakonda filma??
Mislim,nije mozhda neko poredjenje,ali shvatate poentu ako ste gledali prvi Anakonda film i nastavke.

mali offtopic:
Secam se kako sam se odusevljavao tim filmom kao klinac... gledo ga '91 prvi put.
Juga se raspada a ja gleam Predatora , a srce lupa ko u zeca... Eeeee mladosti... :S:
niti ce vise biti takvih filmova niti takvih trenutaka... welcome To Holywood,sta da vam kazem.

off:

E, ali adrien brody sa haubicom!? bolje da su mu dali klavir da svira.

Vrh Dno