Ma dal je moguce novu sam uzeo skoro znaci iz radnje ne polovnu.
Imam problema sa zvukom.
Koji god "audio diary" da pokupim, ne čujem zvuk. Čuo sam samo nekoliko prvih. Prešao sam u drugo poglavlje i više ne čujem onu žensku što konstantno naređuje.
Ostali zvukovi rade OK.
Ima li neko da je imao slične probleme?
Nije ni to lose... ona je prilican davezImam problema sa zvukom.
Koji god "audio diary" da pokupim, ne čujem zvuk. Čuo sam samo nekoliko prvih. Prešao sam u drugo poglavlje i više ne čujem onu žensku što konstantno naređuje.
Ajde bre, pomoz'te čoveku u nevolji
Nekad mi ni animacije (na primer kad sam ubio prvi kraljicu) nemaju zvuk :S:
Ne znam da li je to znak da igračka industrija definitivno propada ili da su kupci igara sve više u fazonu "daj šta daš".
Što je najgore, uspeo sam da rešim problem sa audio dnevncima tako što sam ušao u podešavanja za zvuk, samo za nijansu smanjio jačinu zvuka i vratio se. Poprilično čudna stvar.nisi jedini sa ovim problemom, čeka se fix
pomazite A vs P
prilikom odpakivanja 3 - ceg dvd-a dosao mi je do 52 fajla i sad trazi neki pasword sta dalje????
hvala
Hej drustvo ja zaglavih ,treba mi help.Ne kapiram sta treba uraditi da se otvore vrata kad sam spasio onu zensku i zajedno dodjosmo do vrata kod kojih ona pocne da kaslje i povraca tj.da joj bude muka.Zajedno smo kod tih vrata gde sa desne strane vrata jasno pokazuje u dnu kontrol panela vrata da treba nesto aktivirati a ja ne znam kako.Ajd pomoc marinci koji igraju kao marinci?
To je sve iz "Alien: Ressurection" filma, 4-og nastavka fransize... nije iz (originalnog) "Osmog putnika"Neko me pitao u temi gde to alieni u filmovima pokazuju inteligenciju?
Prvo mi padaju napamet dve scene iz Osmog putnika (1997)
1. Kada onaj naucnik sa repicem tecnim azotom "rashladjuje" aliena u komori, pa kada drugi put stavlja ruku iznad dugmeta koje aktivira hladjenje, alien se odmah povlaci i smiruje, a naucnik s osmehom prokomentarise "fast learner".
2. Kada se dva aliena "dogovaraju" da ubiju treceg kako bi njegova krv prokrcila izlaz kroz metalni pod iz komore - sto im i uspeva.
![]()
To je sve iz "Alien: Ressurection" filma, 4-og nastavka fransize... nije iz (originalnog) "Osmog putnika"![]()
I nemojte taj odvratni termin, please, '*** ga onaj ko ga je izmislio i ko ga je tako nazvao... film je "Alien", prevod ne moze da bude jednostavniji, ali eto, nasla se neka pametna glava koja je dobila trenutak insipracije da nazove film tako kako ga je nazvala :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari