Šta je novo?

Aliens Vs Predator

@mLaki

Na kojim grafičkim podešavanjima ti radi igra?. Kod mene je jedino igrivo sa teksturam i senkama na normal. Mogu da prođu teksture i na high ali ne na otvorenim mapama. Tada framerate ide ispod 20.

@P$ych0

Stavi u RiviTuner pod DX/VSync tabu Prerender Limit na 0 i probaj kako ce ici. Pre ovoga sam imao gutanje frejmova i uzasan lag, dok sada ide vrlo lepo.

Znam, probacu preko nvidia control panel-a. Inace ne koristim vsync bas zbog toga :)

EDIT:

U nvidia control panelu sam podesio prerender na 0 i sada radi ok. Medjutim input lag je uzasan i nikako ne mogu da nisanim precizno. Pogotovo kad se oni alieni krecu uzduz i popreko i preko plafona. Kao da pomeram cev tenka a ne pistolj...

Poslednja izmena:
Meh, ja ne moguda nateram ovo da radi na win7 x64, dopušta mi ulazak u meni i podešavanja, prođu filmići, krene da učitava nivo i bam, izbaci na desk. Probao sam "fix" sa zvučnom, pokretao .exe koji nije dx11, nemam pojma više.
Ako je neko imao slične probleme i uspeo da ih reši, please, help:D
Inače je repack verzija.

Meh, ja ne moguda nateram ovo da radi na win7 x64, dopušta mi ulazak u meni i podešavanja, prođu filmići, krene da učitava nivo i bam, izbaci na desk. Probao sam "fix" sa zvučnom, pokretao .exe koji nije dx11, nemam pojma više.
Inače je repack verzija.

I meni je bila identicna situacija,isto repack,samo mi je Win7 x32,Moras da pokrenes igru iz foldera gde je igra instalirana-ako izbacim ikonicu na desktop,onda nece da radi???A pokreces na AvP.exe

Stavio juče. Lepo radi na high i 1920 ali mi greje grafičku više nego crysis. Naravno opet prvo sa marincem i mogu raci da mi je stari avp bio zanimljiviji...videcemo kasnije!!

Presao sa marincem...jako je kratko, sve je vec vidjeno...manje vise single play za jednokratu upotrebu...za moje standarde igra je losa.

I meni je bila identicna situacija,isto repack,samo mi je Win7 x32,Moras da pokrenes igru iz foldera gde je igra instalirana-ako izbacim ikonicu na desktop,onda nece da radi???A pokreces na AvP.exe

Isti đavo, odakle god da je pokrenem:(

Smorio se i obrisao:D
Zbogom AvP:D

Poslednja izmena:
Moze neki spoiler za prelazak onog dela sa predatorom kada gori jedini proloz/tunel kroz koji ne moze da se prodje, a alieni se spawnuju ko blesavi? :)

Moze neki spoiler za prelazak onog dela sa predatorom kada gori jedini proloz/tunel kroz koji ne moze da se prodje, a alieni se spawnuju ko blesavi? :)

Treba da unistis cevi koje su u tom prolazu kako bi voda ugasila vatru.

Ja sam presao i sa marincem i alienom i predatorom, sa predatorom je najzanimljivija kampanja. Igra je ok, nista posebno ali moze da se predje, najdosadnija je kampanja s marincem.

Stavio juče. Lepo radi na high i 1920 ali mi greje grafičku više nego crysis. Naravno opet prvo sa marincem i mogu raci da mi je stari avp bio zanimljiviji...videcemo kasnije!!

Evo i kod mene, temperatura na grafickoj se penje i do 86 C°:mad: - do sada nisam imao
vise od 78 cini mi se.

Da li je moguce da postoji igra koja ce vise ugrejati GPU nego Crysis?!?

I jos kad budem morao da obaram klokove... :)

Inače je repack verzija.
isto repack verzija isti simptomi su mi bili-znaci na ikonici u games folderu klik drugo dugme na ikonu i pokreni igru u dx9 verziji, dx11 ne radi bar za repack verziju igre tj.izbacuje na desktop

Jel postoji dx10?

Ma daaaaj do skoro si hvalio tvoju 8800 a sad nase pljujes :D
Salim se..."kupio " sam repack pa cu probati,nije ovo obicna 8800gt :D

Poslednja izmena:
ma proda samo troluje, a ni sam ne zna da ima manji fps na GTX nego na bivsem GTS (zna, samo ne sme da nam prizna).

nadam se da cu je veceras probati :) najvise me interesuje atmosfera zvuka kad se igra sa predatorom.

Poslednja izmena:
Evo i kod mene, temperatura na grafickoj se penje i do 86 C°:mad: - do sada nisam imao
vise od 78 cini mi se.

Meni ne prelazi 60C graficka, ali je i slabija od tvoje, ni procesors se ne greje nesto posebno.
Inace obara fps kad su dim, osvetljenje i flash light na jednom mestu, rekao bih na nekih 20fps, losa optimizacija po meni.

nije losa igra ima strave ali je optimizovana ocajno...grafika isto nije losa...vredi odigrati i zaboraviti...

Meni je nekako bilo bolje sa marincem u AWP2. Nekako se najezis. Alieni su glupi nevidjeno, nisam video gori AI skoro. Debilizam da nema nikada dovoljno municije. Ne mozes sva oruzja da nosis.
Predator je malo zeznut dok ne dobijes masku sa alien vision. Ali zato kada je dobijes, nema sanse da ti pridje "Snake". Nisam igrao sa alienom jos, ali mi se cini da je predator previse jak u odnosu na aliena. Najvise me nervira onaj novi *****ski sistem sa diskom gde se upravlja sa njim sa nisanom levo,desno .....

Shift-Delete.

Ja imam cudan problem znaci;pokrenem igricu sve max i igram mozda nekih deset minuta i zatim pocne da brljavi slika tj.dobije crtice i tackice i restartuje racunar.Frejmovi se krecu od 20 do 60.
Probao sam da smanjim antilasing i setovanja tekstura ali opet isto.Grafika je n250gts oc.1giga, dva giga rama memorije i procesor radi na 2.8 puta dva, i os win 7.
Ima li netko kakvu ideju?

Ja imam cudan problem znaci;pokrenem igricu sve max i igram mozda nekih deset minuta i zatim pocne da brljavi slika tj.dobije crtice i tackice i restartuje racunar.Frejmovi se krecu od 20 do 60.
Probao sam da smanjim antilasing i setovanja tekstura ali opet isto.Grafika je n250gts oc.1giga, dva giga rama memorije i procesor radi na 2.8 puta dva, i os win 7.
Ima li netko kakvu ideju?

Tackice i crtice to je pregrevanje najverovatnije.

Pregervanje graficke 100%...

Alal vera otkud si znao tacno sto posto kao sto si rekao,jer to i meni palo na pamet pa manuelno na grafici dignem broj obrtaja na sto posto.Posle toga vise nisam imao problema.Kako je to moguce?Zar ne bi grafika trebala automatski da dize broj obrtaja?Jel to ne valja graficka ili igrica tako uradjena?
Prvo sam pomislio da nitko nece da mi poveruje ali nazalost istina je.Ako ovo ne bude dovoljno na sto posto manuelno, ima da uzmem fen za kosu i ukljucim ga da duva u graficku,sreca imam neki mini pa nece puno da buci.:D:d

Trebala bi da podize automatski, nema to veze sa igram, ako je GPU opterecen ubrzavace ventilator zavisno od temperature, zameni pastu, imao sam slican problem letos, zamenio pastu i sad moze i veci overklok da izdrzi i ne greje se nikada.

Nazad
Vrh Dno