Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Kako su glavatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ријетко ово говорим али ми се чини да је графика разочарење.

Jeste. I to ne zato što ima malo detalja već zato što nije u coloru.

Grafika je stvarno očajno odrađena, a najgore je to što se reklamira kao DX11 igra. Još samo da na treba 5850 ili 285 da bi radilo kako treba i da izvršimo kolektivno samoubistvo.

Nece trebati:S: grafika je mozda losa ali meni deluje da vuce na smek ovih filmova prvi predator i prvi alijen valja ostalo je da izvinite djubre :)

Sto smarate sa tom grafikom.
Samo gameplay da valja, a koliko vidim, ne moze da omane :).

Jasta more :D

ако игра буде добра као претходни делови нек графика буде на нивоу call of duty 1 неће сметати.
ако вам је запело за графику имате crysis, нови cod...

Pa dobro neko voli i da je devojka i lepo uz to što je pametna i da je dobra "in the bed" :D. I ja sam pre za lepu grafiku nego prosečnu sa ispranim, low-res teksturama itd. Ako već imamo grafičke sa milijardu ili dve tranzistora hoću i sjajnu grafiku a ne samo dobar gejmplej ;). No dobro, nemam prava da se bunim jer igru neću "kupiti" pa...
U svakom slučaju biće ovo dobra, adrenalin-full igra.

Kako AvP stoji sa online serverima? Mislim ima li smisla kupovati original zbog multija? Gde su serveri? Koliki je ping za nas iz Serbie?

[YOUTUBE]Iipp-RA5g6M[/YOUTUBE]

Zvace dupe gace. :hair: :D

A hebem ti konzole bre vise...

Finih 10 minuta, bice ovo odlicna igra. Jedino je smesan lik koji je igrao ovo...pokusava da prodje kroz prokleto skoro celih 2 minuta. Da nije toliko retardiran mozda bi smo videli kojeg aliena na videu.

Iako je prezentacija bila tu i tamo moglo je dosta solidnih stvari da se vidi.Stvarno će biti nešto od ovoga. Mene jedino nervira onaj zvuk radara. Non stop tup-tup. Imam neki osećaj da će posle podužeg gameplaya taj zvuk ostati duboko urezan u podsvest :)

Ovo je lepo, zaista, jedva čekam:D
Grafika sasvim pristojna, atmosfera natopljena napalmom samo traži varnicu,ovo će biti odlično:p

This video is no longer available due to copyright claim...

пу!!!

Brišu ga stalno!

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oO4FqXheWmg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oO4FqXheWmg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Chea. System requierements ,)
Minimum Requirements:

Windows 7/ XP/Vista
3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)

Recommended Requirements:

Windows 7/ XP/Vista
Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor
2 GB System RAM
DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)

Tako da svi mozemo da opustimo sfinktere

Recomended HD2900 PRO.... Al' je ovo nisko :D

Crysis je izuzetak, to i sam znas ;).

nisam pratio, koji engine koriste ? ut3 ?

nadam se da ce multi da osvezi malcice, nema se sta igrati online :d

Nazad
Vrh Dno