Jedno malo offtopic pitanje:
Da li to samo ja imam problema sa youtube-om u zadnje vreme, ili i ostali imaju.
Inace, meni igra deluje sasvim obecavajuce. Nadam se nekom demo-u pre samog izlaska da se jos vise primi masa![]()
^I ja imam isti problem.
@Kutija sta je to Cray???![]()
The CX1-iWS™ Best Configuration System from Cray includes a fully featured Microsoft® Windows® 7 workstation with a 24-core Intel® Xeon® Processor 5500 series cluster running Windows HPC Server® 2008. All these features are combined in a convenient deskside form factor that can be run without any special power or machine room infrastructure. The workstation node features an NVIDIA® Quadro® FX 5800 graphics card that can support two high definition monitors for visualization. And NVIDIA Quadro cards feature multiple levels of GPU acceleration leveraging NVIDIA’s CUDA™ environment. Also, the Cray CX1-iWS system can become the hub for workgroup high performance computing. It features an integrated 16-port gigabit Ethernet switch allowing additional workstations or iSCSI storage devices to be plugged into the system. Users can work with parallel applications without ever leaving the Windows desktop. Furthermore, additional workstations can leverage the Cray CX1-iWS’s shared storage, cluster nodes, and even schedule jobs on the NVIDIA CUDA GPU accelerator.
Cray = ATI HD5800 :eyebrows:![]()
A kakva je to graficka Quadro FX5800, malo matoro :eyebrows:, bez obzira na 4 gpu-a.
Juce sam probao CoD2 i PES2009 na Quadro FX3500 i lete a Flatout 2 se muci na LOW![]()
A kakva je to graficka Quadro FX5800, malo matoro :eyebrows:, bez obzira na 4 gpu-a.
Ma kakvi, nikada nijedna igra iz AvP serijala nije bila zahtevna...Jel se mozda zna zahtevnost ove igre ne izgleda nesto specijalno al opet ko njima zna![]()
Eeeee, to da... ko zavrsi, dobija trostruki bajpas on the houseAli su zato bile zahtevne po pitanju izdrzljivosti srcke.![]()
, ali se jasno sećam da sam bio prilično željan da se nešto desi u AvP2 i da mi je igra bila nedorečena)
To sto si ti hrabar (ili pak igrao sa odsrafljenim brajtnesom, pa si video male crne djavole sa pola kilometra :d) je nesto drugo, pusti ti nas plasljivce, samo mi znamo kako nam je bilo...Hm...deluje da opet pravite famu oko nečega što baš i nije bilo baš tako kao što opisujete.
Trebalo je - za pocetak - da ga pustis da igra kao Predator... cisto da se dete malo navikneBogami stezala se čuka.
Ja maloumnik dam klincu od prijatelja da pika malo u ulozi marinca. I napravih i detetu i roditeljima problem. Dete se neko duže vreme plašilo da zaspi, plašilo se mraka, mračnih prolaza, računara. Na gotovo svaki zvuk noću doživljavalo nervni slom...
Naravno posle jedno pola godine sve se vratilo u normalu, ali će mi zauvek ostati u sećanju traume koje sam napravio detetu i roditeljima.
"Crnicrnac"... WTF... sta je bre to?Jedini film koji me je prestravio je Kubrick-ova Odiseja 2001, znaci ona zagonetna ploca, svemir i australopitekusi - ja bio odlepio, previse informacija za nekog sa 4-5 godina... A Predator mi je ipak bila vise fora: ''sad ce Crnicrnac da mu hebe kevu!'', kao nemoze nam niko ništa i tako to
....kul...
Naravno, nekoliko godina kasnije, to mi je postao omiljeni film, koga obavezno pogledam bar jedared mesecno, a dosad sam ga vala pogledao bar 18639 puta![]()
Ne znam kako si to uspeo![]()
Aaaaaaaaaa da, nisam uopste razmisljao, to je to... fala ti sto mi otvori oci sas tom zanimljivom igrom reciNe ne ne sinko Schwarze_negger, U nemačkom izgovoru bi otprilike bilo crni crnac. Mada je pravilno razdvajanje Schwarzen egger. Igra reči....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari