Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Jel se mozda zna zahtevnost ove igre ne izgleda nesto specijalno al opet ko njima zna;):D

Haaaaaaaaaaaaa kako ce ovo biti doborooooo, najezio sam se.
Ako bude dobar FPS, a deluje da ce biti, sto se mene tice neka zahtevaju i Cray, ja cu ga obezbediti :)

Can't wait!

Jedno malo offtopic pitanje:

Da li to samo ja imam problema sa youtube-om u zadnje vreme, ili i ostali imaju.

Inace, meni igra deluje sasvim obecavajuce. Nadam se nekom demo-u pre samog izlaska da se jos vise primi masa ;)

^I ja imam isti problem.

@Kutija sta je to Cray??? :D

sta je to Cray???

Cray = ATI HD5800 :eyebrows:
2gy545c.jpg

Jedno malo offtopic pitanje:

Da li to samo ja imam problema sa youtube-om u zadnje vreme, ili i ostali imaju.

Inace, meni igra deluje sasvim obecavajuce. Nadam se nekom demo-u pre samog izlaska da se jos vise primi masa ;)

off: Secka dok ne ucita kompletan video, posle radi ok. Nije mi jasno da li je do naseg bajnog SBBa ili je do Googla.

A sto se tice igre, pa tesko da moze da omane (iako poslednji Rebellionov naslov ne lici ni nasta :S:), sama ideja igre je suvise dobra da bi ispala krsh.

^I ja imam isti problem.

@Kutija sta je to Cray??? :D

http://www.cray.com/Home.aspx

The CX1-iWS™ Best Configuration System from Cray includes a fully featured Microsoft® Windows® 7 workstation with a 24-core Intel® Xeon® Processor 5500 series cluster running Windows HPC Server® 2008. All these features are combined in a convenient deskside form factor that can be run without any special power or machine room infrastructure. The workstation node features an NVIDIA® Quadro® FX 5800 graphics card that can support two high definition monitors for visualization. And NVIDIA Quadro cards feature multiple levels of GPU acceleration leveraging NVIDIA’s CUDA™ environment. Also, the Cray CX1-iWS system can become the hub for workgroup high performance computing. It features an integrated 16-port gigabit Ethernet switch allowing additional workstations or iSCSI storage devices to be plugged into the system. Users can work with parallel applications without ever leaving the Windows desktop. Furthermore, additional workstations can leverage the Cray CX1-iWS’s shared storage, cluster nodes, and even schedule jobs on the NVIDIA CUDA GPU accelerator.

:D

Cray = ATI HD5800 :eyebrows:
2gy545c.jpg

Da, da samo u najludjim snovima :)

Poslednja izmena:
A kakva je to graficka Quadro FX5800, malo matoro :eyebrows:, bez obzira na 4 gpu-a.

Da, zabunih se negde, to je GTX280 kartica unutra. Ali ovo je karta za profesionalnu upotrebu, nije za gaming :).

Ali su zato bile zahtevne po pitanju izdrzljivosti srcke. :D

Hm...deluje da opet pravite famu oko nečega što baš i nije bilo baš tako kao što opisujete. Recimo, ja se ne sećam baš da je bilo frke sa srčkom, više je bilo frustriranja sa npr. marincem što ne vidiš protivnika, i što znaš da će da ti iskoči od nekud (da ne kažem da se sponuje) za narednih nekoliko metara jer ti onaj detektor tako pokazuje. Igranje sa Predatorom je bilo čista boza, a sa Alienom je više bila frka zbog čudnog pogleda i mogućnosti da se krećeš u svim dimenzijama. Danas kad imate oružje u igrama koje nalikuje na shoulder cannon tu igru proglašavate konzolaškom, a njeno igranje simptomom malog IQ-a, koliko mogu da primetim :d

Takve igre su nam bile zanimljive nekada, da li će biti i sada...mislim, biće, verovatno, ipak su tu Alieni i Predatori, ali se jasno sećam da sam bio prilično željan da se nešto desi u AvP2 i da mi je igra bila nedorečena (i ne, to nije zato što je tu moglo da se sejvira neograničeno puta umesto da te veštački frustriraju u AvP1 :) ). Osim toga, to je bio period kada smo svi konačno sa onih difolt užasnih zvučnika prelazili na neke 2.1 i 5.1 sisteme, polako uzimali bolje zvučne karte i slično, pa je efekat toga dosta uticao, a danas smo svi oguglali.

OK, možda sam ja pesimista, al' eto...:)

Hm...deluje da opet pravite famu oko nečega što baš i nije bilo baš tako kao što opisujete.
To sto si ti hrabar (ili pak igrao sa odsrafljenim brajtnesom, pa si video male crne djavole sa pola kilometra :d) je nesto drugo, pusti ti nas plasljivce, samo mi znamo kako nam je bilo... :D:D:D

Bogami stezala se čuka.
Ja maloumnik dam klincu od prijatelja da pika malo u ulozi marinca. I napravih i detetu i roditeljima problem. Dete se neko duže vreme plašilo da zaspi, plašilo se mraka, mračnih prolaza, računara. Na gotovo svaki zvuk noću doživljavalo nervni slom...

Naravno posle jedno pola godine sve se vratilo u normalu, ali će mi zauvek ostati u sećanju traume koje sam napravio detetu i roditeljima.

Bogami stezala se čuka.
Ja maloumnik dam klincu od prijatelja da pika malo u ulozi marinca. I napravih i detetu i roditeljima problem. Dete se neko duže vreme plašilo da zaspi, plašilo se mraka, mračnih prolaza, računara. Na gotovo svaki zvuk noću doživljavalo nervni slom...

Naravno posle jedno pola godine sve se vratilo u normalu, ali će mi zauvek ostati u sećanju traume koje sam napravio detetu i roditeljima.
Trebalo je - za pocetak - da ga pustis da igra kao Predator... cisto da se dete malo navikne :D:D:D

P.S. Ja takodjer imao "traume", upravo od filma Predator, davno, davno, imao nekih 6-7 aproksimativno :), gledao u nekadasnjem bioskopu Jugoslavija, na NBG-u... cale, burazer i ja, dosli da pokupimo kevu sa posla, ona morala nesto duze da ostane, matori nas povede u bioskop, ima neki film sa nasim herojem Arnoldom Svarcenegerom :)
Bem ti i Arnolda i sve, tako sam se uprpio da je to bilo neverovatno, budio sam se nekoliko puta tokom noci, film nisam smeo da gledam kada je kasnije isao na TV-u... neverovatno, a inace volim scary filmove (gde Predator, ipak, nikako ne spada :p), dok sam se ovog uplasio vise nego svih filmova o duhovima, vampirima i vukodlacima zajedno :)

Naravno, nekoliko godina kasnije, to mi je postao omiljeni film, koga obavezno pogledam bar jedared mesecno, a dosad sam ga vala pogledao bar 18639 puta :D:D:D

jedva cekam da igra izadje,i ne ustajem dok ne predjem sve 3 kampanje

Jedini film koji me je prestravio je Kubrick-ova Odiseja 2001, znaci ona zagonetna ploca, svemir i australopitekusi - ja bio odlepio, previse informacija za nekog sa 4-5 godina:D... A Predator mi je ipak bila vise fora: ''sad ce Crnicrnac da mu hebe kevu!'', kao nemoze nam niko ništa i tako to:D....kul...

Jedini film koji me je prestravio je Kubrick-ova Odiseja 2001, znaci ona zagonetna ploca, svemir i australopitekusi - ja bio odlepio, previse informacija za nekog sa 4-5 godina:D... A Predator mi je ipak bila vise fora: ''sad ce Crnicrnac da mu hebe kevu!'', kao nemoze nam niko ništa i tako to:D....kul...
"Crnicrnac"... WTF... sta je bre to? :)

Ti to mislis na Predatora 2... i Deni Glovera? :D

Ne ne ne sinko Schwarze_negger:D , U nemačkom izgovoru bi otprilike bilo crni crnac. Mada je pravilno razdvajanje Schwarzen egger. Igra reči....

Poslednja izmena:
Naravno, nekoliko godina kasnije, to mi je postao omiljeni film, koga obavezno pogledam bar jedared mesecno, a dosad sam ga vala pogledao bar 18639 puta :D:D:D

Haha, predator 1 se moze gledati neograniceno puta :). Ja sam ga gledao prvi put sa nekih 5-6 godina i od tada mi je predator omiljeni lik iz filmova. Neverovatno koliki je uticaj ostavio na mene u to vreme, koliko sam samo puta sanjao predatora, cak se desavala i posle mnogo godina da se pojavi u snovima, strasni kosmari, nema sanse pobeci ili ubiti ga :)...

^ Ja sam predatora u snu po zemlji vukao za kosu dok je vristao kao neka curica. :D

Ne znam kako si to uspeo :D , par puta sam se suprotstavio ali ne mogu mu nista. Zato se obicno sakrivam i bezim dok me ne ubije :)...

Mozda je Chuck najjaci covek na planeti ali zna se ko je tjale, Jovyland izmislja siguran sam u to, predatora niko ne moze da pobedi, pogotovo ne u snu :p :D

Poslednja izmena:
Ne ne ne sinko Schwarze_negger:D , U nemačkom izgovoru bi otprilike bilo crni crnac. Mada je pravilno razdvajanje Schwarzen egger. Igra reči....
Aaaaaaaaaa da, nisam uopste razmisljao, to je to... fala ti sto mi otvori oci sas tom zanimljivom igrom reci ;) :D :p

P.S. A stvarno sam pomislio da mislis na Deni "I'm-too-old-for-this-shit" Glovera, taman da te svi napadnemo kako Predator 2 i nije validan nastavak - jerbo tu nema Crnogacrnca :D:D:D
(a i akcija se desava u gradu, sto, jel'te, ipak nije dzungla :p)

Vrh Dno