Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Slažem se da je to loš izbor sa markiranjem. Da je konzolaški, ne znam, ali da oduzima skill faktor iz igre. Ili igram Super Maria ili AVP.
Skok treba da bude ograničen, ne može da preskoči planinu, ali da ima određeni range, tipa 40m, koliko se sećam iz filma, on je poprilično bio visoko na drveću, da li je skakao na to drveće ili je se služio kandžama da se popenje, ne znam.

Deluje mi da su najviše pažnje poklonili Marincima, pa Alienima, pa Predatoru.

Ne znam, ja sam totalno antikonzolaski orjentisan :p, ali mi se ovo sa skokom bas svidja. Pa ne mozes se prikrasti zrtvi skacuci po drvecu, pa onda bi ovi morali da odrade svaku grancicu na drvetu, a to je bilo lose odradjeno u AvP2, bas izrazeno lose.

Ova igra ce lagano da izuva iz patika:) Jedva cekam ovo al je mnogo udaljen release date (q1 2010). Ne mogu da izdrzim tolko. Ubrzajjjjjjj Sega:smash:

Meni ova dzungla lici na Turok-a sto mi se nimalo ne svidja. Koja bi perverzija bilo videti AvP u Cry Engine-u

Nem pojma, ovo izgleda odlično, ne znam šta se bunite(sem tog skakanja)?
Za AvP atmosfera je krucijalni faktor, ako to bude ok, ovo će biti ubica:)
Ali sačekajmo da se ovo čudo desi, pa kad budete osedeli od cimanja onda dajte komentare:D

Meni ova dzungla lici na Turok-a sto mi se nimalo ne svidja. Koja bi perverzija bilo videti AvP u Cry Engine-u

E to bi bila prava stvar ;) , u ulozi marinca to bi bilo kao u filmu Predator u onoj džungletini. Ne znam, meni je grafika uvek bitna ***.

Nem pojma, ovo izgleda odlično, ne znam šta se bunite(sem tog skakanja)?
Za AvP atmosfera je krucijalni faktor, ako to bude ok, ovo će biti ubica:)
Ali sačekajmo da se ovo čudo desi, pa kad budete osedeli od cimanja onda dajte komentare:D

Da atmosfera je ono što je ovde najbitnije. Samo moram da primetim da mi grafika nije baš na nivou na kom bih ja voleo da bude, pogotovo što izlazi sledeće godine. Ali biće ovo dobra igra, bar tako izgleda.

Sta ocekujes od grafike kada se radi o multiplatform igri?

Sta ocekujes od grafike kada se radi o multiplatform igri?

Ma znam, ne mogu da očekujem nešto posebno kada to sve mora da radi i na konzolama, ja samo onako, da kažem šta bih voleo :). Zato i neću da kupujem novu grafičku još dugo jer je nepotrebno bacanje para.

Dosta dobro sve izgleda, samo mi je dzungla totalno bezveze, sto nisu napravili nesto poput dzungle iz predator filma, sa onim mostom recimo, vodopadom i slicnim mestima.
A voleo bi, a? :D:D:D

I jos sa sve Billy-em na sred mosta, kako se reze onom nozekanjom po grudima junackim :d

To je atmosfera:D

Imaš mod za crysis, mada nije nešto:S:
Ali na momente je simpa osećaj:p

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nema na čemu:)
Holy shit:D
Kakav trip sa henrieteom:D

To je atmosfera:D
Agreed... e, *TO* je atmosfera! :smoke:
To kada bih video (tacnije, *osetio*) u nekoj igri... pa da mogu sutra da mrem! :d

Mada, sto se mene tice, ovaj novi AvP prilicno obecava... sad malo zagledah one shot-ke na prethodnoj strani, ima ih sjajnih... narocito ona gde se svi rokaju, sveopsti mashup, ima hrpa marinaca, jurcaju se sa gomilom Alien-a, tu prolece i Predator, tek da marne i on neki trofej... general carnage :)
A i ona prica sa namamljivanjem marinaca u zamku imitacijom ljudskog glasa ("Over here", "look around"... "anytime" :smoke:), otkidanje glava zarad trofeja (ali i prolaska odredjenih sektora... interesantna i originalna zamisao), pa Alien Queen... Predalien :smoke:
Ultimativna hunting/killing masina :smoke:

Damn, that sounds so sweet! :p

Izgleda nece biti skriptovanog AI-ja, u smislu da nece svaki put ponavljati iste stvari i spawn na istim mestima:

Paul Mackman: You'll see something similar to that if you watch a couple of playthroughs of the Predator demo. I challenge you to see the same playthrough twice, because the AI do their own thing. They do something slightly different every time.

Shack: That's cool, because there can be that tendency now to script a lot of encounters, and when you're dealing with horror, that's something--

Tim Jones: I'm less attracted to choreographed scares than the ones that are genuinely different every time, because as soon as someone returns to a checkpoint and they get the same scare again, it diminishes it. But if they return to checkpoint, and I don't know where this guy is going to be, and then you start looking up there, and then there's the blip of the motion tracker, where's he coming from? And you get that sense of anticipation, but knowing how it's going to play out. And that's what keeps it interesting, and interesting for us as developers as well.

During one assault, three aliens rapidly closed in on the Marine and his NPC buddies. After taking down two of the beasts, the third quietly disappeared near the end of the battle. Sensing a trap, the Marine slowly moved toward a doorway, only to notice that the last Alien had been creeping along the wall, hiding in the black, hoping the player would let down his guard.

Trenutak nepaznje u fazonu "hebasmo im keve" i ...ZOMG :p

Ceo intervju:

Aliens vs. Predator Impressions and Interview

Poslednja izmena:
"Hebasmo im keve" tek kad vidis odjavnu spicu :d:d:d

OMFG :p:smackbum:

aliens_vs_predator_pcps3xbox360_seg_screenshot_03_1080.jpg

aliens_vs_predator_pcps3xbox360_seg_screenshot_01_1080.jpg

aliens_vs_predator_pcps3xbox360_seg_screenshot_02_1080.jpg

Poslednja izmena:
Pa valjda do kraja ove ili pocetkom sledece godine.

I've been waiting for this on for ages!
I still play AvP2.

Hope it'll live up to the legacy!

Uuu, ovo dobro izgleda! Jedva cekam!

Vrh Dno