Šta je novo?

Alien Breed Remake :)

E sada jos samo da me ne banuju dok ne kupim/odigram ovo ;).

Pih... Vidim ja da cu morati i X360 da kupim... Tako sam siguran da neke dobre igre ne mogu da me omase... Jos samo da vidim kako da to opravdam kod devojke... :)

Postoji li share na Xbox-u ? :D Mislim na Live igre...

au nisam ni znao da se i ovo rimejkuje.. carski.

alien breed je bio ultimativni ripoff aliens fransize i bolji od svih licenciranih aliens igara iz tog perioda. kad se samo setim koliko je to bilo dobro u teamplayu, pa kad krene tek adrenalin uz ono self destruct odbrojavanje i trcanje ka liftu ufff :)

steta sto je malo smaranje oko onih m$ poena za kupovinu sa lajva...

*** vi se bas lozite na ovu igru ? Ja je nisam nikad igrao. Sta ima tu toliko bruka, tj sta je bilo ?

*** vi se bas lozite na ovu igru ? Ja je nisam nikad igrao. Sta ima tu toliko bruka, tj sta je bilo ?

pa bio je full dozivljaj :) graficki divno nacrtana, zvucni efekti i muzika fenomenalni, okruzenje skroz iskoriscava aliens film, gejmplej uzbudljiv pa jos moze i u teamplayu. i to sve '91. odnosno '93. godine.

meni ovaj rimejk na youtube-u izgleda lepo. ali naravno da se u sadasnje vreme od ovakvog naslova moze samo ocekivati dobra retro/oldskul zabava, sto je meni u principu dovoljno. jer alien breed iz onog vremena je bio produkt A kategorije, a sad je to prakticno indie naslov...

Rizikujem da me debelo napljuju ali ipak cu da kazem da mi je bolji Alien 3 od Alien Breeda.

Ahhh pardon:)
Mislio sam da li kupuju igre koje dolaze na psn i xbl a ne igre koje su na br/dl disku;)
Osim ako postoji mogucnost da se skine psn/xbl igra na komp pa onda nakaci na xbox/ps3?

A za ovo sto sam ti podvukao crvenom cu samo slatko da se nasmejem;)

Pa na te igre i mislim n XBLA igre.Ja sam uzeo nekoliko komada neke su me odusevile vise od 99% velikih naslova.

Koliko se secam jedan od programera org. A.B.-a bese i jedan balkanc?!!!
Anyway zika sa pocetnog ekrana mi je najbolja sta ono bese 8bitna jela da? hehe
Gameplay mi je inace bio malo haotican-dzoystick ali uz pomoc cheata sve se moze trpjeti.

A sad jedno pitanje za ove "starije" sentimentalce...ko jos od vas ima amigu u ormaru(ne ubrajajajuci mene)???:p

Vrh Dno