Šta je novo?

Alice: Madness Returns

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
21edh0x.jpg

Electronic Arts is teaming up with Spicy Horse and American McGee to create a sequel to Electronic Art's PC classic from 2000.

Currently titled The Return of American McGee's Alice, the game is still in pre-production and "won't be completed for some time." The game is in development for the PC, Playstation 3 and Xbox 360.

"This new project is a dream come true for me and the fans who've kept the Alice flame alive," said American McGee, senior creative director at Spicy Horse. "EA gave us creative latitude and support on the original game which resulted in something beautiful and daring. This trip through the looking glass promises to be even more exciting."

"EA Partners is thrilled to team up with American McGee and Spicy Horse on the next installment of the Alice franchise," said David DeMartini, senior vice president and general manager of EA Partners. "American McGee's interpretation of Alice was an instant classic, and EA Partners is ready to help him bring his innovative vision for the franchise to even darker, more exciting places."

http://kotaku.com/5156821/the-return-of-american-mcgees-alice-set-for-pc-consoles

Pa, da vidimo...:)

Poslednja izmena:
Skinuo sam prvi deo ali je nikad nisam instalirao...jel vredi to sad igrati?

Kakav ovo horror beshe. Jel neshto Undying na ovaj fazon ili je vishe SH/Re? Mislim znam da je ovo u stvari neki tps neshto na taj fazon ali mislim na koji fazon plashi?

Hm, ne znam kako bi najlakse opisao- igra ide vise na onaj Tim Burton smek i atmosferu, nije toliko poenta u plasenju koliko u bizarre elementima:p Ali po nacinu izvodjenja je blize Undyingu (bar po dinamici), jer nije "slow-paced" igra gde ne mrdas kad nisanis i slicno (i cekas da te nesto zaskoci s ledja), vec je u sustini platforma iz 3. lica, i sa bossovima...

Rekao bih "preporuka" da ta rec nije postala totalno izvitoperena u poslednje vreme:D

Kec je bio bolestno dobar, dovoljno bi mi bilo da odrade sve isto kao u kecu samo sa poboljsanom grafikom i /me happy :).

Kec je vrhunska igra, i sad je igriva bez problema...

Alice prvi deo nema blage veze sa Undyingom. Rec je o manje vise igri platformskog tipa iz treceg lica sa tonom uvrnute maste (inspirisane delom slavnog Luisa Kerola) - ali na malo psihopatskiji nacin. Igra je dobra i sto je najvaznije ZABAVNA sto se za tonu izvikanih naslova ne bi moglo reci. Preporuka za igranje u svakom slucaju. radjena na Quake 3 engineu sto znaci da ce na maltene danasnjem digitronu raditi - grafika je uprkos tome jako lepa i zanimljiva jos uvek.

pozdrav

Poslednja izmena:
To, to mi dajteeeeeeeeeeeeee!!!

P.S. i dan-danas cuvam ovaj wallpaper...

wall3_10241.jpg

Poslednja izmena:
Alice prvi deo nema blage veze sa Undyingom. Rec je o manje vise igri platformskog tipa iz treceg lica sa tonom uvrnute maste (inspirisane delom slavnog Luisa Kerola) - ali na malo psihopatskiji nacin. Igra je dobra i sto je najvaznije ZABAVNA sto se za tonu izvikanih naslova ne bi moglo reci. Preporuka za igranje u svakom slucaju. radjena na Quake 3 engineu sto znaci da ce na maltene danasnjem digitronu raditi - grafika je uprkos tome jako lepa i zanimljiva jos uvek.

pozdrav
Pa pitao sam da li je zanrovski bliza Undyingu ili SH/RE? Logichan odgovor po ovome shto si ti rekao je Undying.

Pa pitao sam da li je zanrovski bliza Undyingu ili SH/RE? Logichan odgovor po ovome shto si ti rekao je Undying.

Logika ti je ocigledno zakrzljala. Ako su ti FPS i TPS/Platforma zanrovski blizu onda zaista nemam reci

z kao zaba.
A pitanje je bilo da li je Alice bliza zanrovski Undyingu ili Resident Evil-u/Silent Hill-u sa prerenderovanim pozadinama i 3d likovima.

Koliko je meni poznato, ne postoji igra radjena u Q3 engine-u sa prerenderovanim pozadinama. RE je bio takav zbog tehnickih ogranicenja konzola.

A shto se tice Alise, jedino ti ostaje da probash. Igra nema veze sa igrama koje si ti pomenuo, nije strashna nego kao shto neko rece "burtonovski" uvrnuta. Jako se radujem nastavku a vidim da nisam jedini :).

Poslednja izmena:
Koliko je meni poznato, ne postoji igra radjena u Q3 engine-u sa prerenderovanim pozadinama. RE je bio takav zbog tehnickih ogranicenja konzola.

A shto se tice Alise, jedino ti ostaje da probash. Igra nema veze sa igrama koje si ti pomenuo, nije strashna nego kao shto neko rece "burtonovski" uvrnuta. Jako se radujem nastavku a vidim da nisam jedini :).
? Ko je spominjao igru u Q3 engineu sa prerendovanim pozadinama? Mislim stvarno ne znam u chemu se ovde dize tolika frka. Ja sam pitao da li se igra, igra vishe kao Undying ili vishe kao Resident Evil/Silent Hill.

Bas tako - igra nema veze ni sa jednom od pomenutih. Probaj je-to je najbolje. Meni se dopala i rado bih video nastavak cak i na potpuno istom Q3 engineu (jer je grafika u igri meni manje vazna od price i atmosfere uopste) a sa ponekom novom idejom u odnosu na original. Ko je igrao npr Anachronox zna o cemu pisem.

pozdrav

Pa jel' to moguce? Alisa nastavak. Jedna od meni najboljih igara, sta cu kad volim bolesne igre :d. Momci ulepsali ste mi dan.

Poslednja izmena:
Prvi trejler...:)

HD

[YOUTUBE]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/coFHe2H8Fgg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/coFHe2H8Fgg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="295" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/YOUTUBE]

Aaaaaaaaaa kad se sjetim te davne 2000 godine:d
Drzao me prvi deo pred monitorom dosta bejase

Ih, stvarno, gde je 2011... a taman sam se obradovao kada sam video nove postove

Bezveze je nastavak praviti. To ce zeznuti ceo koncept.
Zasto nisu inovativni? Misle da ce zgrnuti pare tako, sto je cinjenica, ali unistice smisao svake dobre igre koja se pojavila.
Dobro pa ne urade i remake commander Keen.

Prilozi

• Alice06.jpg
    Alice06.jpg
    61.8 KB · Pregleda: 107
  • alice3.jpg
    alice3.jpg
    273.6 KB · Pregleda: 66
  • alice.gif
    alice.gif
    93.7 KB · Pregleda: 70
  • alicecor.jpg
    alicecor.jpg
    84.7 KB · Pregleda: 124
  • alice-statue-in-Sofmap.jpg
    alice-statue-in-Sofmap.jpg
    73.4 KB · Pregleda: 96
Inace sam je ponovo "provozao" pre nekih 17-20-ak meseci. Igra je super, ko zna - zna. I jos neki jpg :) .

Prilozi

• Alice_American_McGee_s.jpg
    Alice_American_McGee_s.jpg
    273.8 KB · Pregleda: 69
  • images.jpg
    images.jpg
    4.4 KB · Pregleda: 55
  • 225_c1.jpg
    225_c1.jpg
    137.5 KB · Pregleda: 44
  • 225_f1.jpg
    225_f1.jpg
    140 KB · Pregleda: 43
  • 225_c2.jpg
    225_c2.jpg
    141.2 KB · Pregleda: 41
Poslednja izmena:
Stvarno nema veze sa Undying-om jer je ovo TPS igra. Horor je sick nikako u Barkerovom fazonu. Kao da je autor bio stanja izmenje svesti(ko je rekao droga?(ima elemenata koji aludiraju na to)). Izvinjavam se sto postujem 3x za redom ali ne mogu sve slicice da stanu u jedan post :( .

Prilozi

• 275px-Alice_in_Won.jpg
    275px-Alice_in_Won.jpg
    17.8 KB · Pregleda: 46
  • 464.jpg
    464.jpg
    85.5 KB · Pregleda: 47
  • 467.jpg
    467.jpg
    133.7 KB · Pregleda: 75
  • 468.jpg
    468.jpg
    134 KB · Pregleda: 90
  • 469.jpg
    469.jpg
    150.8 KB · Pregleda: 45
To je to. Ne postujem vise jpg :) .

Prilozi

• cheshirecat5.jpg
    cheshirecat5.jpg
    99.5 KB · Pregleda: 80
  • Alice03.jpg
    Alice03.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 78
America-Mcgees-Alice.jpg

American McGee’s expanding on his now-announced return to Wonderland – which is tentatively titled: The Return of American McGee’s Alice – says on his blog that the game will have the original executive producer and the same writer.

“The original Alice was a good bit of fun – and aspects of the original are still quite compelling,” he said.

“The challenge for us – to build a great game, and a sequel worthy of the original – is real, but not daunting.”

Speaking with Kotaku, EA chief David DeMartini says that the company has given McGee carte blanche.

“We’ve given him a blank canvas to go where he would like. There is nothing set in stone and nothing has been removed either.”

EA also said that more collaboration could be on the way with McGee, providing this one does well.

Source

Izlazi: Rumor 2011

Stravicno dobar prvi deo igre. Uh, ovo mi je sada najiscekivaniji naslov u narednom periodu :)

Nazad
Vrh Dno