Šta je novo?

Alcatel POP C5 5036D - iz MTSa

^ Moze li neki komentar u vezi ovog telefona, razmisljam da ga kupim. Hvala.

Zeni je prvi Android.
Deluje mi OK.
Izgleda da nema 4 nego 2 GB. (ako sam uopste procitao negde 4, mozda se i varam)
Moj prijatelj presao uMTS i uzima ga. Moj zet prelazi u MTS da uzme BOX, i uzece ga, ide i uz BOX za samo 9000 na 12 rata.

Ja cu ga tek za vikend malo cackati.

E, sad .... Zena je odusevljena. Njena koleginica je odusevljena. Komsika pala na dupe kad ga videla. Zenina prijateljica ga obozava. Jer je Lep, beo, zaobljen.... zenski kriterijumi .....

Da, zet i ovaj ortak uzimaju crne.... :)

Evo poredjenje sa mojim 995 u AnTuTu ... :) :) I još je moj rutovan i malo klokovan.

Nije valjda da još niko nije kupio ovaj fon? Ja jedva ubedio ženu da instaliram AnTuTu, i da ništa neće da fali telefonu :D :D :D

A tu je i C7, kao začin....

Prilozi

• male (3).JPG
    male (3).JPG
    219 KB · Pregleda: 449
  • male (4).JPG
    male (4).JPG
    171.9 KB · Pregleda: 201
  • male (5).JPG
    male (5).JPG
    258.8 KB · Pregleda: 306
Ja imam problem sa Google play ne ocitava mi sve.Sta se desava?
Screenshot_2014_02_14_13_21_54.png

Evo poredjenje sa mojim 995 u AnTuTu ... :) :) I još je moj rutovan i malo klokovan.

Nije valjda da još niko nije kupio ovaj fon? Ja jedva ubedio ženu da instaliram AnTuTu, i da ništa neće da fali telefonu :D :D :D

A tu je i C7, kao začin....
druže, aj napiši nešto o tom c7, verujem da ću ga uzeti.... prvenstveno me zanima da mu nije malo 512mb rama i ta grafička je dual core mali. neki lik fluentno igra na tome gta vice city, verujem da je ok. plašim se zbog rama. hvala

Ima tema i za C7, otvorio sam, nadji ...

Za vikend će doći taj prijatelj kod mene, piši tamo sve šta te interesuje, šta da gledam, šta da slikam, da ga izmasiram pošteno .. :) :)

A za mem, ja računam, čim se ROOTuje, da to više nije problem.

Nazad
Vrh Dno