Odnesi telefon u neki servis,da ti to odrade na licu mesta.Nećeš valjda da kupuješ garnituru alata za to.E hebem ti telefon koji radi na principu svakog kineskog klona tj. "all in one" multipraktik.:dcim nadjem tako mali srafciger,pokusacuhvala
preko twrp sam wipe-ovao sve,pa instalirao taj xperia rom...ali mi je izaslo obavestenje na kraju nesto unable to mount bla bla... nista ja ga restartujem,ali nece rom da se podigne,samo vrti one boje... upalim ponovo twrp,ali sad kad pokusam bilo kakav wipe,javlja mi unable to mount.... sta sad da mu radim,jbm li ga
ispravka:
uspeo sam ponovo sve da wipe-ujem,tj sve sem SD... instalirao rom,ali mi opet prijavilo greske posle onog instalation complete.... i ponovo nece da se digne,samo vrti one boje...
Evo napravise ljudi i prvi KERNEL za nasu ALKICU 997D/997 , pa koga interesuje neka pogleda
http://www.android-hilfe.de/root-cu...ea-3/406392-mod-kernel-fuer-alcatel-997d.html
Mogu vam reci da su na ANDROID-HILFE.DE bas aktivni i dosta rade na 997D,oni i sve ROMOVE napravili i dosta problema resili,jedini problem je sto je sve na Nemackom....
pa ako ti cela baterija ode za tih 10-12h to jeste problem, ali nećeš ga detektovati tu gde gledaš. instaliraj better battery stats, imaš na xda i download i uputstvo za korišćenje pa pogledaj šta je toliko jede.Matori,
Hvala ti na odgovoru, ali koja je poenta od baterije kada meni sam telefon sprzi skoro celu bateriju? Gde su tu moje potrebe u svemu tome?![]()
kačio je jedan lik kad je pljuvao 997 kako mu je to isto izašlo kada ga je drkao dok je bio na punjaču. ovako samo od sebe mislim da se nikom u temi nije desilo.Da pitam i u ovoj temi. Imam alcatel 992d i jutros me probudi pistanje telefona, pi pi pi... pogledam, a na displeyu pise nesto tipa baterija prepunjena, pregrejana, otvorite zadnji deo i izvadite bateriju?! Isao samo OK iskljucio punjac i nastavio da spavam. Jel se desavalo ovo nekome, o cemu se uopste radi?
Ne komentariši ono što nisi probao, na taj način.
Danas sam flešovao onaj ROM sa Xperia temom i moj OT-997 je postao OT-997D i rade obe kartice. Za drugu pokazuje IMEI: 00000000000000000000 ali radi i pozivanje i prijem poziva.
Jedini hardverski zahvat je bio uklanjanje plastike koja fizički sprečava korišćenje druge kartice.
P.S. @Jaza da li možeš da uradiš TWRP backup tvog telefona i da mi pošalješ fajl?
ako ti ne radi back zameni superuser app koju si dobio po defaultu sa SuperSU. da ti pie bude dole desno staviš activation area position right i activation area gravity bottom.
Bilo koji tekst editor![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari