Šta je novo?

Alcatel OT-997

Kod mene market radi na 3g a na kućni wifi nece..?

Auuuuu nisam imao pojma koliko imaju aplikacija,cak i onih besplatnih imaju dosta vise od nas,cak mi ponudio update Google music sto pre nikad nije nudio :D :cool:

Mi vidimo oko 200.000 sa nasim marketom od mogucih 700-800.000 koliko ima Play Store :)

Pe jel moguce da mi nekako skidamo sa pleja aplikacije koje su US ili UK only?

pa jel okačio čovek još i video 10 postova ranije?

Formatirao sam karticu na kompu, 8gb fat32, ostalo (malo preko 7gb) ext2, da mi sluzi za prebacivanje aplikacija na karticu... Sada mi u telefonu pokazuje Phone storage 7.98gb i SD card 0.97gb... Sto to?

Inace,uzeo sam telefon pre par sati, bas mi se svidja :)

Kod mene market radi na 3g a na kućni wifi nece..?

Mislis vezano za tunnel bear ili inace?

Ljudi jedno pitanje vezano za ovaj program...registrovala sam se i mogla bih i ja sve to da odradim cassak, samo me zanima posle se na gooogle play ulazi sa vec postojecom adresom koju sad koristim ili ovom sto se registrujem na tunnel bear?! Ako pitanje ima smisla.....npr ako posle idem na disconect sa tunnel bear/a, da l cu opet najnormalnije ulaziti na google play!

pa što ne klikneš na disconnect i ne probaš? :)
nemaju veze adresa na tb i gmail acc na telefonu/marketu

radiće još neko vreme (najkasnije do restarta telefona) pa ćeš onda morati opet akciju sa tb

radiće još neko vreme (najkasnije do restarta telefona) pa ćeš onda morati opet akciju sa tb
Evo ja javljam meni je radilo od sinoc oko 17h do danas oko 13h i samo je preslo na nas Market,resetovala ae aplikacija i kad sam ponovo usao pita me prvo da prihvatim uslove koriscenja i onda ide dobri stari obogaljeni za jedno pola miliona aplikacija market.

Evo ja javljam meni je radilo od sinoc oko 17h do danas oko 13h i samo je preslo na nas Market,resetovala ae aplikacija i kad sam ponovo usao pita me prvo da prihvatim uslove koriscenja i onda ide dobri stari obogaljeni za jedno pola miliona aplikacija market.

ISTO ! :D hahahah bogalji smo pa to ti je hahhahah

Jel mozda neko ko koristi app2sd zna odgovor na moje pitanje? I da li je uopste potrebna ext2 particija,posto vidim da mi app2sd detektuje onih 8gb sto sam stavio fat32 i normalno na nju prebacuje...

Jel mozda neko ko koristi app2sd zna odgovor na moje pitanje? I da li je uopste potrebna ext2 particija,posto vidim da mi app2sd detektuje onih 8gb sto sam stavio fat32 i normalno na nju prebacuje...
Ta aplikacija ti uopste netreba,alcatel je omogucio prebacivanje aplikacija na SD.

Da ali Jazo nije to to :) Ako se dobro secam link2sd stavlja sve na karticu dok ovo sto imas nativno u telefonu je polovicno. Tj. ne prebacuje celu aplikaciju nego prebacuje samo vecinski deo, dok ovaj manji deo ostaje na telefonu...

Da ali Jazo nije to to :) Ako se dobro secam link2sd stavlja sve na karticu dok ovo sto imas nativno u telefonu je polovicno. Tj. ne prebacuje celu aplikaciju nego prebacuje samo vecinski deo, dok ovaj manji deo ostaje na telefonu...
Da u pravu si za link2SD a i treba mu root,ali on to nije istalirao vec app2SD koji isto funkcionise kao i ovo sto vec postoji u telefonu.

iz vaseg razgovora sam shvatio to za programe... :D
root cu da mu radim kad ga budem testirao skroz,da vidim da nema neki feler prvo,zbog garancije... pa ako bude normalno radio,rootujem ga... :D

za sad nisam nista primetio da zeza... osim sto mi se skoro uvek u dzepu upali kamera,ne razumem kako je to moguce! izvadim ga iz dzepa,otkljucam,kad ono kamera radi...
i da,ja nisam primetio ono da gmaps vuce bateriju a nije otvoren...nisam ni otvarao mape do sad... jel to svima bude,da ocekujem da ce i meni,ili...? xD

Šta je tu pametno? Ako se desi neki problem flešuješ ga OT updaterom, a ako to nije moguće jer je totalno mrtav, ni oni ne mogu da znaju da li je rootovan ili nije, a ako ga flešuju root se gubi pa se vraćamo na isto.

Ne znam da li je još neko primetio ali touch reaguje na dodir ruke u rukavici ili preko košulje, majice, čak i na dodir preko džempera.

Poslednja izmena:
E pa ako postoji sigurna procedura kojom mogu da ga unroot,onda ga rutujem koliko veceras-sutra xD

To sam testirao za touch,preko rukava kad probam nece,a u dzepu mi se sam isklikce jbm li mu touch xD Zato cu lepo da mu uzmem slide in futrolicu,pa ako moze,nek se klikce koliko hoce...ako moze.. :D

Ne znam da li je još neko primetio ali touch reaguje na dodir ruke u rukavici ili preko košulje, majice, čak i na dodir preko džempera.
Meni nece preko vunenih da reaguje, dok preko onih tankih radi savrseno. :)

E pa ako postoji sigurna procedura kojom mogu da ga unroot,onda ga rutujem koliko veceras-sutra xD
Ma da, samo ga flesnes preko alkatelovog apdejtera i sve ti vraca na fabricko stanje. K'o da nije ni bio ukljucen. :d

gotiva :D

inace jedva sam danas izvalio kako da ga povezem sa Alcatel onetouch Manager... ******,cim sam uzeo telefon,pobrisao sam mu skoro sve aplikacije,a jedna od njih je bila i taj menadzer,koji je potreban da bi se povezao sa tim na kompu... Posle dva sata sam se setio da potrazim apk u instalacionom folderu na kompu,a na google ga nigde nisam nasao...

izmena:
jos jedno glupo pitanje... izvadio sam sd karticu,ali meni i dalje stoji neka od 1gb,tj pokazuje je u total commanderu i u settings tamo,i kad palim telefon pise gore kao priprema karticu,tako nesto... ne razumem o cemu se radi?? Rebootovao sam ga,mislio sam da je zaglupelo nesto,ali to stoji i dalje...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno