Šta je novo?

Alcatel OT-997

Procitao sam vec u ovoj temi da OT-997 nije zakljucan za mts.
Ali ako bi mogao neko da mi to potvrdi, ko je kupio telefon u ovoj novoj turi koja je stigla.
Hteo bih da proverim da se slucajno nesto nije promenilo u medjuvremenu.

Ali ako bi mogao neko da mi to potvrdi, ko je kupio telefon u ovoj novoj turi koja je stigla.
Potvrdjeno je druze i ova nova tura 997 u MTS-u je otključana.

Pozdrav ljudi,
Imam problem u vezi Igo-a ali ne sa rezolucijom ekrana nego sa landscape modom. Naime rotacija je ukljucena po defaultu i kad pokusam da rotiram mapu u Igo primo-u nista se ne desi osim sto ekran zablokira i ne reaguje ma sta da pritisnem. Jel postoji neka opcija koja ovo resava? Promenio sam u .sys fajlu one parametre za rezoluciju ali ista greska se javlja bilo da stavim 735 ili 800.
Hvala

Poznat bug. Nekima je ovaj poslednji update rešio problem.

Poslednji je koliko znam vB5Y-0

Pa nisam znao da on ima 997 običan...

Samo po onom pitanju da android 4 trosi vise nego 2.3 evo upaljen mi je 3 g i ne trosi uopste nesto drasticno, isto kao i prethodni telefon!

Ne možeš uporedjivati prethodni telefon sa ovim, pošto je ovde mnogo bolja optimizacija i skoro čist android, a tamo ko zna kakav je bio LG bloatware...

LG hub bio je 2.3.6 e sad kakav ne znam :D .....nego sam samo htela da kazem da ovaj ne trosi MB preterano, vec sasvim normalno jer mi je neko rekao da svuce net odmah.....

Ne znam ko je odvalio da ICS ili JB svuče net brzo? :D

To nema veze s' vezom :)

Al neko uspeo da potera paid apps na marketu a da mu nije root-ovan telefon...ja sam probao preko tunelbear-a ali nece...kakava su iskustva

Poslednja izmena:

ja sam ga uzeo prosle nedelje preko mts-a i otkljucan je...provereno...uzimaj

Nema veze sa tim. Za google nalog mi je vezana mastercard bance intesa i dok sam u srbiji za sve aplikacije koje se plaćaju mi izbacuje da ne mogu da ih instaliram na telefon.ž
S druge strane, dok sam u norveškoj instalacija aplikacija koje se plaćaju ide sasvim normalno bez obzira gde je kartica izdata. Mislite o tome.

Ako se restartuje sa quick bootom hoće da baguje oko tastature

Nema veze sa tim. Za google nalog mi je vezana mastercard bance intesa i dok sam u srbiji za sve aplikacije koje se plaćaju mi izbacuje da ne mogu da ih instaliram na telefon.ž
S druge strane, dok sam u norveškoj instalacija aplikacija koje se plaćaju ide sasvim normalno bez obzira gde je kartica izdata. Mislite o tome.

Moze i iz Srbije sa stranom karticom ali mora da koristi IP neke druge zemlje (ja namestim UK IP adresu na kompu pa tako instaliram i to je jedini nacin na koji meni hoce da radi) pa sam mislio da proba neku stranu karticu + tunnelbear ako ima.

Nazad
Vrh Dno