Šta je novo?

Alcatel One Touch Idol X

@Djilkos ma kakav crni FB,batalio ja to na vreme:)
Nego jel imao neko problem sa povezivanjem telefona na racunar.Win 7 ga ne vidi niti nudi drajvere za njega.Promenio par telefona i nikad nije bilo problema.Mislim nisam ja gadljiv ni na bezicni prenos preko ES ali kabl je majka:)
Na windows 8.1 nisam imao problem, za 7 ne znam. Za bežični prenos probaj AirDroid, oduševićeš se :)
Hitno pomoc!!! Kako da vratim notification bar, mnogo me nervira ovo :mad:
Verovatno si ga isključio u opcijama lančera. Pročačkaj malo.

Inače danas sam ga rootovao preko vRoot-a, jednim klikom. Ima ga na marketu, ako nekoga zanima elegantno rešenje. Kineska je aplikacija, pa posle rutovanja, možete instalirati recimo SuperSU, ako se plašite kineskih kuka i motika(tj. njihovog znakovnog pisma).

Poslednja izmena:
Hmm ja sam i na S2 i na G2 koristio poslednji, nisam imao nikakvih problema. Jel to vezano samo za Idol X?

Izgleda da sve zavisi koji ROM imaš na telefonu. Sto se idola x tiče na stoku radi xp 2.3.1. Cyanogen isto ima problem sa poslednjim verzijama, sve je relativno :)

Kako da prebacim da mi slike budu u smestene u galeriji, a ne u folder slike koji pripada guglu i nalazi se u google service? Odem u memoriu i tamo mi je sve lepo podeseno, ali ovako nece. U galerija imam samo slike da spojim, inace kad slikam nema ih tu. Hvala unapred, pozdrav! :)

Ne znam da li se o ovome pričalo na forumu, dešava mi se da mi telefon sam promeni ton zvona. Jel to opet neka greška u softveru kao ono sa procentima baterije? Opet kažem, moj muž ima isti i nema ni ovaj problem! Ima li nekog rešenja za ovo? Stvarno me nervira da ovako dobar telefon ima neke tako glupe greške! o_O

Ne znam da li se o ovome pričalo na forumu, dešava mi se da mi telefon sam promeni ton zvona. Jel to opet neka greška u softveru kao ono sa procentima baterije? Opet kažem, moj muž ima isti i nema ni ovaj problem! Ima li nekog rešenja za ovo? Stvarno me nervira da ovako dobar telefon ima neke tako glupe greške! o_O

Meni se prilikom svakog restarta tonovi vrate na default. Baterija spadne takođe.

Mnogo nervira.

Meni se prilikom svakog restarta tonovi vrate na default. Baterija spadne takođe.

Mnogo nervira.

Pa i mene. Kako je to glupo! A ima kod koga se to ne dešava. Valjda ce dati neki update da srede to, sigurno znaju da se to dešava. Mada sam ja čula da na njihovom sajtu ima već neki update. Ne znam jeli to istina, nisam tražila.

Meni se to nikad ne dešava. Možda bi factory reset to rešio. Ali možda je i problem ako vam je melodija na SD kartici pa se prilikom restarta ili povezivanja na komp vraća na fabričku. To naravno ne bi trebalo da se dešava ali možda je to uzrok problema.

A zašto vi stalno restartujete telefon?:D
Evo,ja ga imam dva i po meseca i na nikakve probleme još nisam naišao. Tonovi zvona i poruke su oni koje sam prvog dana postavio, procenat baterije pokazuje kako treba...jedino što sam izmenio je da sam umesto onog alkatelovog launčera stavio apex.
I dalje se divim ekranu ovog telefona. Kolega sa posla ima Sony Xperia Z1...nebo i zemlja:)

Pa da nemamo probleme ne bi ga restartovali... Izgleda da nisu svi sa greškom, neki jesu neki nisu

Ne restartujem ja cesto, a sto se tice promene tonova, isto vazi i za sistemske.

Kada sam fon jedno vratio na default nije bilo tog problema, sledeci put se pojavi, ali sve drugo radi dobro.

To je po meni jedini problem ovog Alcatel-a - softver. Voleo bih da sitni bagovi budu reseni.

Klinac ubacio 4-5 gmail adrese, moze pomoc kako ih izbrisati da ostane samo osnovna.

Klinac ubacio 4-5 gmail adrese, moze pomoc kako ih izbrisati da ostane samo osnovna.
Ovo bi trebalo da ti pomogne http://m.youtube.com/watch?v=I5l6ycqGrws ukratko idi u settings skroluj dole gde su ti akaunti, klikni na google, pa onda na mejl adresu unutar toga koju želiš da obrišeš i na kraju klikneš na meni dugme. Ako sve dobro uradiš treba da imaš situaciju kao na slici. Klikneš remove i ponoviš ovu proceduru za sve ostale mejlove i to je to

Poslednja izmena od urednika:
Čisto da vas obavestim da se i kod nas pojavio konačno flip cover na oglasima.

Da li je moguće da ne može da se instalira Flash Player na ovom telefonu, kad hoću da ga instaliram (preko Play Market-a) kaže da nije podržan za ovaj telefon...!!!??? :shock:

Naravno, od 4.1 nemaš flash zvanično. Kucaj na Google-u flash player jelly bean i u prva 2-3 linka ćeš naći jedan ka xda i tamo imaš apk da skineš.

Cudi me da ne mogu da idem na google play samo preok one ikonice dok preko chrome-a mogu. Nije strasno, ali znate li o cemu se radi? Hvala unapred, pozdrav!

EDIT: Sredio prijavljivanjem na google chrome.

Poslednja izmena od urednika:
Pozdrav drugari, potrebna mi je velika pomoc, imam onaj vaucer koji cu moci da iskoristim od 10 000 din, ali imam veliki problem, imam telefon ZTE GRAND X, svi koji su ga imali do sada uspeli su nekako da ga zamene, crko sam od sebe, ili su oni naterali da crkne, moj jos uvek zivi, interesuje me da li neko zna kako da uspem da ga s****m(telefon je rutovan, a nema telenorov rom da bih ga vratio i odneo kod njih na reklamacije), CUO SAM DA AKO UBACIM DRUGI ROM da mu vise nema pomoci, pomozite mi molim vas da sredim ovo, jer sam se mnogo zagrejao za telefon ALCATEL ONE TOUCH IDOL X ? Hvala unapred

Pozdrav drugari, potrebna mi je velika pomoc, imam onaj vaucer koji cu moci da iskoristim od 10 000 din, ali imam veliki problem, imam telefon ZTE GRAND X, svi koji su ga imali do sada uspeli su nekako da ga zamene, crko sam od sebe, ili su oni naterali da crkne, moj jos uvek zivi, interesuje me da li neko zna kako da uspem da ga s****m(telefon je rutovan, a nema telenorov rom da bih ga vratio i odneo kod njih na reklamacije), CUO SAM DA AKO UBACIM DRUGI ROM da mu vise nema pomoci, pomozite mi molim vas da sredim ovo, jer sam se mnogo zagrejao za telefon ALCATEL ONE TOUCH IDOL X ? Hvala unapred

molim.. ? sta je sa ovom srbijom.. i ne treba da dobijamo garanciju na telefone

A ti nista ne bi pitao kada bi se nasao u mojoj situaciji, mislim nije bilo potrebe da mi tako odgovoris... Okej hvala...pozz za tebe

brate ako je za tebe takvo ponasanje normalno,ja nemam reci.. zato smo tu gde jesmo,ispod dna . pozz takodje

Zaboravio sam da napisem da telefon ima fabricku gresku, zato hocu da odradim to, a mislim ako je to uradilo 100 ljudi, zasto ne bih i ja to odradio i svi srecni, ovi iz Telenora vise nemaju taj model, i odavno su prestali da ga narucuju, jel su shvatili u cemu je problem, a jesi u pravu za ponasanje, ali nemam izbora brate, ili da bacim telefon ili da probam ovo, trece nema...

Cekic u ruke i reci da je eksplodirao od zagrevanja, to uvek pali.

Bez zezanja, stvarno mi je potrebna pomoc, pomozite molim vas...

Takvu pomoc neces dobiti na forumu.

Nazad
Vrh Dno