SensationGG
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.11.2013
- Poena
- 180
Hitno pomoc!!! Kako da vratim notification bar, mnogo me nervira ovo 
Na windows 8.1 nisam imao problem, za 7 ne znam. Za bežični prenos probaj AirDroid, oduševićeš se@Djilkos ma kakav crni FB,batalio ja to na vreme
Nego jel imao neko problem sa povezivanjem telefona na racunar.Win 7 ga ne vidi niti nudi drajvere za njega.Promenio par telefona i nikad nije bilo problema.Mislim nisam ja gadljiv ni na bezicni prenos preko ES ali kabl je majka![]()
Verovatno si ga isključio u opcijama lančera. Pročačkaj malo.Hitno pomoc!!! Kako da vratim notification bar, mnogo me nervira ovo![]()
Obrisi proxy u podesavanjima.Mada i sa proxy-em sam izvlacio vece brzine od 1mb/s.Bez proxy postizem 10-14mb/s,H+ signal.
Ne znam da li se o ovome pričalo na forumu, dešava mi se da mi telefon sam promeni ton zvona. Jel to opet neka greška u softveru kao ono sa procentima baterije? Opet kažem, moj muž ima isti i nema ni ovaj problem! Ima li nekog rešenja za ovo? Stvarno me nervira da ovako dobar telefon ima neke tako glupe greške!![]()
Meni se prilikom svakog restarta tonovi vrate na default. Baterija spadne takođe.
Mnogo nervira.
Ovo bi trebalo da ti pomogne http://m.youtube.com/watch?v=I5l6ycqGrws ukratko idi u settings skroluj dole gde su ti akaunti, klikni na google, pa onda na mejl adresu unutar toga koju želiš da obrišeš i na kraju klikneš na meni dugme. Ako sve dobro uradiš treba da imaš situaciju kao na slici. Klikneš remove i ponoviš ovu proceduru za sve ostale mejlove i to je toKlinac ubacio 4-5 gmail adrese, moze pomoc kako ih izbrisati da ostane samo osnovna.
Pozdrav drugari, potrebna mi je velika pomoc, imam onaj vaucer koji cu moci da iskoristim od 10 000 din, ali imam veliki problem, imam telefon ZTE GRAND X, svi koji su ga imali do sada uspeli su nekako da ga zamene, crko sam od sebe, ili su oni naterali da crkne, moj jos uvek zivi, interesuje me da li neko zna kako da uspem da ga s****m(telefon je rutovan, a nema telenorov rom da bih ga vratio i odneo kod njih na reklamacije), CUO SAM DA AKO UBACIM DRUGI ROM da mu vise nema pomoci, pomozite mi molim vas da sredim ovo, jer sam se mnogo zagrejao za telefon ALCATEL ONE TOUCH IDOL X ? Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari