Ti ne mozes da mu pristupis (tj. OS-u). Ali servis nema tih problemaNisam se lepo izrazio, mislim ako flashujem ROM koji nije namenjen za moj telefon(ZTE GRAND X) ? Cuo sam da tada mogu da uradim neki hard brick, i da telefonu vise ne moze da se pristupi ?
A Better Camera tu možeš staviti 480p rezoluciju ako nećeš HD video snimak.Jel ima negde neka opcija ili neki alat da se smanji ekran na kameri kao kod slikanja? Hvala unapred, pozdrav!
Možeš recimo preko Avast-a. U njemu imaš filter za sms i pozive...Jel moguce kao na nekim drugim modelima, blokirati pozive i poruke sa odredjenih brojeva, i ako moze kako se podesavs
Rekoh vam da se pojavio flip cover kod nas, manite se silikonskih futrola jer one ne štite ekran uopšte.
Nije mi jasno ponasanje desnog hardverskog tastera. Nekad kad ga duzim drze izadje mi lista otvorenih aplikacija, a nekad google pretraga, kao i za srednji.
Danas mi stigao hard case, naručen sa Ebay-a. Cena $3
![]()
![]()
Da li neko zna da li je telefon zakljucan ili je sim free, jel neko probao karticu drugih operatera
Da li postoji nacin da se dobije opcija za slikanje foto sfere na ovom telefonu? Stavio sam apk sa nexusa i dobijem kameru koja ima hdr i panoramu, ali nema foto sferu.
Putovao je 22 dana, free poštarina. Još lepše izgleda uživo, tu su još crna i bela opcija.
E sada, čekam da vidim kakav će biti kvalitet, samo da se ne polomi ili da se boja ne oguli
Evo linka http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=251389794417
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari