East46
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2014
- Poena
- 325
A username i password ?Podešavanje
To podešavanje se sastoji od toga da se obriše proxy i port u APN-u.
A username i password ?Podešavanje
To podešavanje se sastoji od toga da se obriše proxy i port u APN-u.
A username i password ?![]()
Izgleda da te neka aplikacija koci i greje telefon, jer ja takve probleme nisam iskusio za ovih 1, 5 mesec koriscenja. Ili ti nesto ne radis kako treba.
Ja mislim da je to problem sa uzemljenjem ili tako nešto. Nije prvi put da čujem za to ali je je prvi put da čujem da se dešava na Idol X. Znam da je cela serija HTC Droid Incredible imala taj problem.
Ja bih to menjao ako ti smeta. Bolje ga zameni dok je u garanciji.
Sa ovim karakteristikama telefon ne bi smeo da secne a kamo li zakoci ali sta je tu je.
Za ovih 4 dana koriscenja telefona mogu da kazem da sam se odusevio telefonom, iako nisam uspeo da resim problem sa senzorima (nemam vremena da odem do telenora).Telefon me odusevljava, sad imam zamerke neke ne znam da li je do mog ili ima jos ljudi kojima se to desava jeste da kada koristim hangouts i facebook messenger aplikaciju kada idem da minimizujem prozor zakoci i ostane mi tastatura upaljena nekih 1-2 sec a iza nje se vidi meni.Sto se tice igrica, igrice rade besprekorno sem INJUSTICE koja u pojedinim delovima zakoci na 1-2 sec maximalno.
Sa ovim karakteristikama telefon ne bi smeo da secne a kamo li zakoci ali sta je tu je.
Ne znam kako se mozes oduseviti necim sto secka i koci ?? Ocigledno ti nesto nije ispravno ili ti je neka aplikacija zabagovala. Jesi probao da restartujes telefon ?? Ako to ne pomaze pokusaj fabricki reset. Ako ni to ne pomaze pravac reklamacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari