Šta je novo?

Alcatel One Touch Idol X

da li neko zna kada ce i da li ce biti nekog apdejta..? i kada bude bio da li ce to biti android 4.3 ili ce odmah na 4.4..?

Mozda i postoji neki a ne znamo. Video sam da oni koji su kupili preko mts-a imaju drugaciji malo launcher i vise podesavanja za karticu.

Kupio sam telefon pre 2 dana, telefon je ful sve radi kako treba i bap evo ga 3 dan pocinju da mi flesiraju senzori dole ne rade kako treba ne reaguju, facebook messenger isto kad hocu da ga minimizujem ukoci se, brzo se greje, poceo je da flesira, pocinjem da se razocaravam u telefon, inace ovo je moj prvi android telefon..

Izgleda da te neka aplikacija koci i greje telefon, jer ja takve probleme nisam iskusio za ovih 1, 5 mesec koriscenja. Ili ti nesto ne radis kako treba.

Izgleda da te neka aplikacija koci i greje telefon, jer ja takve probleme nisam iskusio za ovih 1, 5 mesec koriscenja. Ili ti nesto ne radis kako treba.

Moguce, samo kad bi saznao koja je, e i da desava se problem da kada mi telefon stoji na stolu ili nekoj povrsini, kada hocu da koristim da minimizujem ili se vratim unazad oni senzori ne reaguju, nego moram da uzmem telefon u ruke da bi radili (nadam se da me razumete :) )

Ako sam te razumeo, najbolje je da uradiš reset, pa ako se dešava to isto - reklamacija.

Evo sad sam ga na neki nacin testirao stavio sam ga na sto i samo prstom jednim sam koristio i radi sve perfektno i odjednom samo senzori dole ne reaguju medjutim cim ga uzmem u ruke odma sve besprekorno funkcionise

Poslednja izmena:
Ja mislim da je to problem sa uzemljenjem ili tako nešto. Nije prvi put da čujem za to ali je je prvi put da čujem da se dešava na Idol X. Znam da je cela serija HTC Droid Incredible imala taj problem.
Ja bih to menjao ako ti smeta. Bolje ga zameni dok je u garanciji.

Kakvo uzemljenje kod telefona koji radi na 3, 4V :D

Ja mislim da je to problem sa uzemljenjem ili tako nešto. Nije prvi put da čujem za to ali je je prvi put da čujem da se dešava na Idol X. Znam da je cela serija HTC Droid Incredible imala taj problem.
Ja bih to menjao ako ti smeta. Bolje ga zameni dok je u garanciji.

Naravno da mi smeta, iritira me :D
ici cu danas, eventualno sutra da ga reklamiram, valjda ce mi dati novi, ko ce cekati da ga salju u servis :D

Poslednja izmena:
Traži novi, imaš pravo po zakonu.

Za ovih 4 dana koriscenja telefona mogu da kazem da sam se odusevio telefonom, iako nisam uspeo da resim problem sa senzorima (nemam vremena da odem do telenora).Telefon me odusevljava, sad imam zamerke neke ne znam da li je do mog ili ima jos ljudi kojima se to desava jeste da kada koristim hangouts i facebook messenger aplikaciju kada idem da minimizujem prozor zakoci i ostane mi tastatura upaljena nekih 1-2 sec a iza nje se vidi meni.Sto se tice igrica, igrice rade besprekorno sem INJUSTICE koja u pojedinim delovima zakoci na 1-2 sec maximalno.
Sa ovim karakteristikama telefon ne bi smeo da secne a kamo li zakoci ali sta je tu je.

Sa ovim karakteristikama telefon ne bi smeo da secne a kamo li zakoci ali sta je tu je.

Cisto samo da znas, ovo nije punokrvni da kazem quadcore nego je u klasi dualcore A9 i tako ga treba gledati. Ovo je quadcore A7 koji je vise pravljen ka stednji nego prema performansama. Plus grafika SGX544MP je single core na 300mhz opet da bi se ustedelo na bateriji i uz to gura fullhd rezoluciju...

Za ovih 4 dana koriscenja telefona mogu da kazem da sam se odusevio telefonom, iako nisam uspeo da resim problem sa senzorima (nemam vremena da odem do telenora).Telefon me odusevljava, sad imam zamerke neke ne znam da li je do mog ili ima jos ljudi kojima se to desava jeste da kada koristim hangouts i facebook messenger aplikaciju kada idem da minimizujem prozor zakoci i ostane mi tastatura upaljena nekih 1-2 sec a iza nje se vidi meni.Sto se tice igrica, igrice rade besprekorno sem INJUSTICE koja u pojedinim delovima zakoci na 1-2 sec maximalno.

Ne znam kako se mozes oduseviti necim sto secka i koci ?? Ocigledno ti nesto nije ispravno ili ti je neka aplikacija zabagovala. Jesi probao da restartujes telefon ?? Ako to ne pomaze pokusaj fabricki reset. Ako ni to ne pomaze pravac reklamacija.

Ne znam kako se mozes oduseviti necim sto secka i koci ?? Ocigledno ti nesto nije ispravno ili ti je neka aplikacija zabagovala. Jesi probao da restartujes telefon ?? Ako to ne pomaze pokusaj fabricki reset. Ako ni to ne pomaze pravac reklamacija.

Naravno da nisam odusevljen sto mi koci,nerviram se jer jednostavno facebook massenger ne sme da secne ni u jednom trenutku, odusevljen sam drugim karakteristikama kad sve radi besprekorno, pokusacu sa fabrickim resetom mozda ce to srediti ako ne idem u telenor ozbiljno da porazgovaram sa njima :D

Facebook Messenger secka i na mnogo boljim telefonima nekad kada se klikne na "chat head".

Dali je neko koristio Alcatel-ov "Mobile Upgrade" do sada?
Aplikacija za PC "ONETOUCH Center" uopšte nije loša.
Otkrio sam da u imeniku ima duplih imena koja se na telefonu nevide...
Malo nervira samo što ne može u pun ekran da se razvuče na PC.

Pozdrav

Drugari, jel moze neki link za navigaciju IGO za ovaj phone, ili pustite neki pp...Hvala vam svima!

Zasto ne mogu da udjem u folder sa slikama kad ubacim u komp i kad idem preko fona da vidim slike u galeriji? Samo mi se ucitava ona opcija za spajanje slika. Nije prvi put da me zeza galerija. Moze pomoc? Hvala unapred, pozdrav! :)

Restartuj telefon, i meni se to dešava.

Ok, hvala. :) Provalio sam, to mi je bila poslednja nada.

Nazad
Vrh Dno