Šta je novo?

Alcatel One Touch Idol X

E koje sam ja srece,posle 10 dana ,moj idol x ,je vec zavrsio u servisu.Imao sam dva velika problema sa njim,Prvo ,zadnja dva dana,iz cista mira ,,zakove ,,i nista ne pomaze osim restarta.to se desavalo 3-4 puta u toku dana.Drugi problem ,prilikom pisanja poruka desi se da poludi i da pocne sam da pise ,tj, nasumicno pocne da bira slova i cifre.Odem u telenor ,kazu pozovi servis,ja pozovem ,i drugarica mi kaze da ga saljem odmah.I tako moje odusevljenje ovim telefonom je naglo spalo,ali nadam se da ce ga brzo vratiti sa servisa .

Ekran, dešava se.

Meni se isto telefon gasio u toku veceri, ali od kada sam instalirao Battery Booster traje mi skoro dva dana.

Sensation, prognoza te ubi skroz. Usput ubij taj Antivirus i Mape (ako ih ne koristis).

Iznad svake teme treba okaciti stiker-ne stavljajte antiviruse, iskljucite lokacije kad ih ne koristite, ne koristite facebook apk, vec idite preko brouzera, nikakve bustere, bateri sejvere i task kilere.

I opet će se naći neko da pita treba li to da se koristi :D

Ne cepa vise toliko facebook app bateriju. Task killer nekad stvarno bude potreban (zabaguje neka aplikacija i pocne da srce bateriju).

Da se upisem u klub zadovoljnih korisnika. Ne mogu da verujem da baterija solidno drzi i pored ovolikog ekrana.

Jel kod svih ovako dobro drzi ili je kod mene ne pokazuje dobro :)

hyhadydu.jpg

zure9a9u.jpg

Poslednja izmena:
Kladio bih se da sam mogao da menjam veličinu vidžeta i na widget wall-u, ali sada ne mogu (mogu i dalje na ostalim stranicama). Ako nekoga ne mrzi samo da proba, da mi potvrdi da li se dugim klikom na vidžet, na widget wall-u, pojavi onaj isti okvir za promenu veličine kao na ostalim stranicama.

Ne moze ni kod mene. Probao sam vidzete kojima mogu da menjam velicinu na ostalim stranicama.

Imam problem od danas da ceo dan kabl kad ubaicm u komp nece da reaguje. Nema nista kad ubacim kablu, kao da je nisam ubacio. Sinoc je sve radilo, sad nece, ima tri usb porta i na jednom nece, inace koristim jedan konstantno dok su ostali povezani sa kulerom i misom. Ne znam koji mu je. Probao sam i na drugi lap top, isti je problem. Znate li sta je?

Poslednja izmena:
Imam problem od danas da ceo dan kabl kad ubaicm u komp nece da reaguje. Nema nista kad ubacim kablu, kao da je nisam ubacio. Sinoc je sve radilo, sad nece, ima tri usb porta i na jednom nece, inace koristim jedan konstantno dok su ostali povezani sa kulerom i misom. Ne znam koji mu je. Probao sam i na drugi lap top, isti je problem. Znate li sta je?

Idi u settings>storage pa spusti skroz dole i klikni mount. Možda pomogne

ljudi planiram da uzmem ovaj telefon za neki dan u telenoru...pa me zanima ako mozete da mi kazete kako mogu da proverim jos u prodavnici da telefonom nema mrtve pixele,kako mogu najbolje da se uoce i da li je sve u redu sa telefonom da se ne bi maltretirao da ga vracam i reklamiram nego ako ima mrtve pixele da ga uopste i ne uzimam posto sam citao sve o njemu skoro i svi se zale jedino na te mrtve pixele..?

a da li moze da se primeti na neki drugi nacin posto na fabrickom telefonu ne verujem da ima instalirana ova app,jel mogu na neki drugi nacin da se uoce ti mrtwi pixeli..?

pa ima, da buljiš ko tele. mada opet moraš nešto jednobojno da razvučeš, nećeš baš tako lako primetiti mrtav pixel na full HD ekranu na nekom šarenišu.

najprostije što mi pada je da prebaciš apk preko BTa na telefon tamo i instaliraš je i proveriš. ako ne znaš kako da izvučeš apk i kako da ga instaliraš bez marketa reci da ti objasnimo...

Ma gde će mu dati u prodavnici na novom telefonu da proverava mrtve piksele.
Ja sam video ovde da se samo jedan kupac na njih žalio.
Ne vidim čemu tolika frka.

Ma gde će mu dati u prodavnici na novom telefonu da proverava mrtve piksele.
Ja sam video ovde da se samo jedan kupac na njih žalio.
Ne vidim čemu tolika frka.
Naravno da mu nece dati da instalita aplikaciju, nisu ni meni ni nakon sedam defektnih. Moras naci neki potpuni mrak i gledati na crnoj pozadini. Takodjw i na beloj. Mada ja sam jedini mucenik koji je imao mrtve piksele, mislim da ne bi trebao da se opterecujes.

Napokon se pojavio u mts... Za nas box korosnike može da se pazari za 30.000 din na 12 rata, što je po meni pristojna cena.

jel moze neko da mi da link gde da skinem IGO navigaciju i koju posto ih ima puno..?

Neki kažu da će biti krajem meseca. Mada ja ga očekujem tek krajem proleća. Nisu baš poznati po brzim apdejtima.

Vrh Dno