Evo, i ja kao novi clan foruma i novi vlasnik Idol 6040X da kazem nove-stare impresije. Inace, Zovem se Goran, iz Novog Sada sam i imam 35 godina. Mislim da je to ok za pocetak

Telefon sam uzeo pre 3 dana u Novom Sadu, u novootvorenom Telenorovom punktu na Detelinari u Ideji. Inace sam kod Telenora dobrih vec 8 godina, ali sam uglavnom na racunima oko 12 godina. Ja dajem sve pohvale Telenoru, nikada nisam sa njima imao nikakvih problema, za mene su oni ipak na vrhu u Srbiji. Mts mije pravio velike prevare sa slobodnim minutama, u Vip nisam nikada zeleo ni da udjem jer sam slusao razna losa iskustva. Ali, ok, to je tako sa mje tacke gledista. Kako sam proslog Februara uzeo fon, posle isteka ugovora, OT-995, ovih poslednjih nekoliko nedelja, z aoko mi je zapao, naravno, Idol X. Na prvi pogled mi se svideo, onako vizuelno, a onda sam po netu i raznim forumima i strucnim misljenjima krenuo da se informisem. NIje mi puno trebalo da vidim da se radi o jednom izuzetnom telefonu visokih performansi, a za male pare, relativno male, u odnosu na konkurenciju visokih klasa telefona. da ne nabrajam koji su, znate vec. Jos kada sam procitao da ide u ravan sa S3, ja sam totalno poludeo za njim i rekoa sam zeni, ja ovo moram da imam. Ugovor mi istice tek za 13 meseci, kada bih mogao i da uzmem ovaj fon.. Ali, shvatio sam da ce ovaj fon jako brzo da odleti i jednostavno vise nisam mogao da cekam, zeleo sam pravi telefon koji radi kao sat, koji ne stuca, ne okrece stranice po pola minute, koji ne zakucava i sl, sve vam je jasno. OT-995 je dobar telefon, ali za IdolX je mala maca, da kazem najiskrenije. I kao sto rekoh, nisam vise mogao da cekam, otisao sam u poslovnicu Telenora i pitao da li mogu da pravim nov ugovor, tj da uzmem nov broj, jer bih zeleo da uzmem telefon. Proverili su i rekli da moze. Odusevio sam se. E, sada, oni prvi utisci posle 3 dana. Ja nisam visoko zahtevan korisnik, igrice ne igram, jer sam do pre godinu dana bio zestoki zavisnik od PES-a, i onda mi se naglo smucilo sve i batalio sam igranje igrica.

Ali, sve ostalo sto se tice neta, Fb, chat, Skajp, viber, skidanje aplikacija, dodavanje i oduzimanje novih stvari, sredjivanje launchera i sve to, fotografisanje po potrebi, nisam neki zaludjenik, ali uvek se nesto uslika zanimljivo. Eto, uglavnom, fon dosta koristim i za zvanje pored svega ovoga. Pa da krenem. Hvale za ovaj fon ne prestaju, svakim novim ulaskom na njega odusevljava me brzinom, displejom, bojama, ostrinom slike. Fotografise daleko bolje od mog predhodnog telefona, tj slike su mu daleko bolje, i meni ne treba vise od toga. Zvuk u slusalicama se cuje dosta pristojno, van slusalica, takodje. Malo greje kada se prica na uvo, bez slusalica, ali nije strasno. Pregledao sam sinoc displej i nisam zapazio ni jednu tackicu, tako da je i sa pikselima ok. Mislim, ne znam sta drugo da kazem, ja sam apsolutno zadovoljan fonom i nema ni jednu zamerku. Na sve telefone manje vise sam imao zamerke koje sam uzimao, jer nikada nisam mogao nista bolje i skuplje da priustim, ali evo je zato, evo, Alcatel ovim fonom ucinio da se moze imati za male pare veoma dobar telefon. Za prvo javljanje, nadam se da je o. Hvala na svim savetima i misljenjima koja sam ovde procitao