Šta je novo?

Alcatel one touch c7 7041d Instaliranje twrp

batica 16

Poštovan
Učlanjen(a)
03.10.2017
Poena
54
Potrebna pomoć oko instariranja TWRP na Alcatel telefonu . Naime prvo sam instarirao drivere za usb pa adb setup i minimal adb fastboot . U device manageru vidi telefon ( portable devices ) i android phone - android adb interface. Kada udjem u CMD i kucam adb device komp ga vidi pa fastboot oem unlock ispiše waiting for any device i tako u nedogled . Očito negde grešim ali gde Ako bi neko objasnio korak po korak .

Da u fastboot modu ali kad kucam fastboot device onda čeka uredjaj u nedogled

Hvala brate u svakom slučaju . Ne preostaje mi ništa drugo nego da deinstaliram sve drivere za android pa sve ponovo

Prvo moraš uključiti "USB otklanjanje grešaka" u samom telefonu. Kad se konektujes kablom trebalo bi da se pojavi neka poruka tipa "dozvoliti USB otklanjanje grešaka" na telefonu.
Kad to potvrdis računar bi trebao tek tad da instalira drajver za adb.
Onda pokreneš abd cmd prozor ili preko čega već radiš I kucas "adb devices"
Tad se program, ako je sve prepoznao kako treba, povezuje sa telefonom i treba da kao rezultat pokaže neki br glavno biće nešto. Np kod mene na p20 pokazuje serijski br.
E tad se restartujes u fastboot sa komandom "adb reboot fastboot".
Onda već radiš šta si hteo u fastboot modu.

Sta pise na uredjaju? Alcatel na nekim uredjajima - na novijim firmware zakljucava pristup fastbootu pa se mora napraviti rollback(ako se ima particije)

Nazad
Vrh Dno