banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Neće biti jeftin kao 997 sigurno, biće to skupa igračka.
Ja ga ne vidim u ponudi Vip-a ?
Ako bi mogli moderatori da ne obrisu post bilo bi super, ne bih da otvaram temu samo zbog jednog pitanja.
Sta mislite, koji bi bio udobniji za citanje idol ili idol ultra? Uhvatio sam sebe kako pokusavam da citam neke knjizice na ovom ekrancicu kod xu i uvideo da ide sporo. Ovaj sa amoledom ima bolju rezoluciju, tamniji je i manje citljiv pri jacoj spoljnoj svetlosti ali je verovatno zgodniji za citanje u zatvorenom, plus kontrast. Ips je pretpostavljam svetliji i mnogo upotrebljiviji na otvorenom, bela je belija i jeftiniji je na kraju krajeva. Rekao bih da otprilike podjednako vremena provedem citajuci napolju i unutra ili mozda za nijansu vise u zatvorenom. Nisam nikad na duze staze koristio amoled pa ne mogu da procenim, hocu li ocoraviti pored njega posto umem da otegnem sa citanjem? Da li ce slova biti iskrzana na ovoj nizoj rezoluciji? Pretpostavljam da se svodi na amoled + rezolucija ili ips + cena.
Hvala
Da ali ovaj idol iz vipa recimo je verzija 6030d, verzija sa 1GB rama, otud i dilema. Ne bih ni ja razmisljao da je sa 512MB.
Ako ne ide na net, onda je štedljiviji...
Da ali ovaj idol iz vipa recimo je verzija 6030d, verzija sa 1GB rama, otud i dilema. Ne bih ni ja razmisljao da je sa 512MB.
Kakve veze ima net sa ekranom?
Ti to ozbiljno?
Pa sam si rekao da je amoled štedljiviji nego ips, a ja kažem da je amoled štedljiviji samo ako se ne ide na net, jer bela bolja na netu uništava bateriju...
Nije tačno, Amoled više troši dok prikazuje belu i uopšte svetlije boje (ali bela ga ubija:d), dok IPS troši jednako koju god boju da prikazuje.
Tako da ako više koristi internet neće imati neke velike koristi od toga što Amoled troši manje dok prikazuje crnu...Mada ja sam uvek za Amoled of course![]()
Da, kao Sony sa onim njihovim s, sl, t, tx, j, p, u, e, ž, nj, šklj :-devil-:
Verzija u VIPu je 6030X i ima 1GB RAM, a razlika u odnosu na 6030D je sto je D dual sim verzija dok je ovaj u VIPu sa samo jednom karticom.
Tacno tako. Jos jedna razlika izmedju 6030X i 6030D je sto X ima 4 GB interne + SD slot, a kod D je SD slot zamenjen drugim slotom za SIM i ima 16GB interne.Verzija u VIPu je 6030X i ima 1GB RAM, a razlika u odnosu na 6030D je sto je D dual sim verzija dok je ovaj u VIPu sa samo jednom karticom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari