Proxxon, ovde je malo jeftiniji
I šta je ovde jeftinije?
Ja kod njih vidim samo sajlu od ovoga što sam ja naveo, a i tu je cena maltene ista, možda i malčice skuplja.
Volsebno je nestala ponuda. 75€ su bile brusilice i na 12 i na 220V u momentu mog odgovora.
Ja sam pre 2 godine kupio Skill-ovu ceonu u kompletu sa sajlom u wobi-ju i ja sam zadovoljan kako sljaka. Nije najbolja na svetu ali mi najbolja na svetu nije ni trebala niti mi se davalo toliko para. Zavrsava mi sve sto mi treba. Nije profi ali zadovoljice 98% korisnika.
Sto se tice diskova... Kako god da okrenes trose se i trosice se, toga treba kupovati na kilo.
Pre nego sto krenes da kupis moras znati za sta ti treba alat. Sigurno ne mozes da kupis Einhell i da odes da aradjujes pare s njim jer ce crci. Nije pravljen da bude heavy duty alat.
Za kucnu upotrebu kupujem drugu klasu alata od onoga sto koristim na poslu. Ja u prodavnicu alata kad udjem kao dete sam u prodavnici igracaka, sve mi treba. ***, nemam para da kupim sve.
Zato kazem, izbor alata treba biti razuman.
Ti si bas uzeo ozbiljnu spravu koja ce te dugo sluziti
Jeste, bilo u kantici, umočiš (da prostiš) ostaviš sat-dva da se osuši i perfectno. Sad sam se podsetio ovoga pa pretražujem 3M ali nema ga nigde. Druge mogućnost je možda Locktite ili Monsanto.Mislim da nije bio ovaj prodavac u pitanju, ali to je to.
A to za umakanje je pretpostavljam samo pakovanje u kantici, pretpostavljam.
Deluje kao baš dobra stvar, a ima i "undo" opciju, što je najbolje od svega. :d
Zna li neko kako se zove alat za secenje stranica kucista,plastika,lima itd...izgleda kao mini brusilica..pokusacu da nadjem sliku negde pa cu postaviti.Pa ako neko zna gde to ima da se kupi i koliko kosta bio bih zahvalan bas
Napravi sam sebi alat, stvarno nije nauka. Ako hoces da radis neki mod kapiram da si dovoljno inteligentan da improvizujes i napravis sebi alat.
sent from P9 lite
Lakse je dati 16 evra
Veruj mi da bi se iznenadioA voleo bi da vidim tvojih ruku delo, sve je lakse kad drugi rade, a onda s****s pinove i prste itd...
U svakom slucaju jednostavnije i ne s****s nesto sto ne mozes da popravis itd...
Veruj mi da bi se iznenadio
Stvarno nije nuklearna fizika, jednostavno je. Ne znam sto cudite.
sent from P9 lite
Lakse je dati 16 evra
Ma jednostavno je. Neka je laik. Ako je krenuo u neki mod sposobam je i za toliko da napravi alat. Neka uzme limenku i neka isece lim makazama, skida pinove kao nista a trebace mu 10 minuta sve ukupno dok provali oblik i dimenzije
Ja dok sam pisao onaj prvi post vec sam u glavi smislio kako bih to radio na najjednostavniji nacin.
Veruj mi da sve mozes da improvizujes na gomilu nacina, masta je jedini limit
sent from P9 lite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari