Šta je novo?

Alan Wake (Xbox 360)

Не да су могли, него су и морали, с обзиром на време развоја и репутацију. Али, како мени 80% оцене код игара чини прича, Alan Wake ми се стварно допао.

Odigrah The Signal, nije lose posto uopste nije kratko za jedan DLC, jedino sto se nastavlja u sledecem DLC-u.

Kako mi je zao sto mi konzola nije Jtagovana :).

Trebalo mi je malo vremena da se opet naviknem na AW kameru jer je dosta inovativna, nije bas klasicni over the sholder view koji je fiksiran vec kamera malo seta bocno prilikom hoda i kako je upravljas pa cas nisanis sa leve strane cas sa desne strane he he.

Uz to nekako mi ovaj DLC jos obogacuje igru, tj cini je boljom jer vidis sta se desava odmah po zavrsetku. Nadam se da ce biti jos DLC-a, znam da ce biti uskoro jos jedan, "The Writer" pa mozda ti DLC pocnu da polako pripremaju pricu za nastavak.

Poslednja izmena:
Izasao je The Writer DLC za Alana koji sam upravo odigrao. Ovaj dlc donosi novih 1,5-2 sata igranja, malo je laksi od proslog i zavrsava u sustini na nacin koji je mogao da se pretpostavi i na kraju igre bez ovih dodatnih epizoda. Naravno da Alana mozemo da ocekujemo u nastavku ako Remedy bude dobio podrsku opet od MS-a posle malo slabije prodaje igre.

Vredi odigrati oba DLC-a ali opet nisu bas kljucni za igru u celini posle vidjenog zavrsetka. Vredan paznje ovde je lepo dizajniran segment sa rotirajucim okruzenjem kroz koji treba da se prodje ali su tu malo uprskali jer se vidi problem sa Alanovim kretanjem i njegovim animacijama koje nisu predvidjene za kvazi platformisanje.

Od novih stvari za skupljanje po terenu su diskovi nightfalls igre :d za koje ako ste im blizu se cuje onaj prepoznatljiv zvuk iz reklame za xbox igre.

Znaci "Departure" je gotov a jednog lepog dana sledi "Return by Alana Wake" :)

Jel AW excl. za box? Ili ce doci i nama sirocicima na PS :)

Nazad
Vrh Dno