Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

Eee nece biti tako.

Redakcija > moderatori > ja.... > ti.
Tako to ide :d.

Poenta je da može da se raspravlja, ali juzeru koji je ovde od početka ne može neko da dođe i kaže - nemaš pojma. To ne dozvoljavam. Normalna diskusija, argumentovana i kulturna može da započne, ako je obema stranama do toga. Samo to je u pitanju.

A ko je rekao i kome da nema pojma? Mozda nisam video neki post koji je obrisan.

Poslednja izmena:
Niko nije rekao Maxu da nema pojma, samo smo ga argumentovano demantovali.

I kad se ocekuje ovo cudo?

Sta bljak? To svi rade. Samo Microsoft otvoreno kaze da ce to uraditi, dok svi ostali odgovaraju sa no comment.

Bljak jer cekamo na igru 5 godina.
Meni licno ne smeta da dodaju DLCove na zavrsenu igru, ali da svesno izbacuju delove to mi vec smeta.

Bas zato sto se igra pravi 5 godina, vracanje novca je prioritet. Vreme je pokazalo da je najefikasnije pustiti DLC blizu izlaska igre, dok je jos vecina igraca konzumira. Izbacivanje DLC-a 5 meseci posle launcha i nema neku svrhu, jer broj igraca drasticno pada samo nekoliko nedelja posle izlaska igre.

Some games are more suited for the intimacy of the PC, and others are best played from the couch in front of a larger TV screen. We ultimately realised that the most compelling way to experience "Alan Wake" was on the Xbox 360 platform, so we focused on making it an Xbox 360 exclusive. Both Microsoft and Remedy have long histories in PC game development. This decision was about matching this specific game to the right platform." said a Microsoft spokesperson

http://www.n4g.com/industrynews/News-475117.aspx

Hahah, Microsoft i PC. Ali su nam zato dali DX11 koji cemo da igramo u ovoj DX11 godini...:)

Microosft je clan PC Gaming Alliance, kao i Epic...
icon_lol.gif

So where does Microsoft come in all this? Well, I have to say, I think its a massive shame that they are in the console race, because in many ways, Microsoft are a PC gamers worst enemy, when if the tables were turned, they could have been our most powerful ally. Sure, Microsoft has never totally relied upon PC gamers to shift OS's, but even if they re-directed 10% of their resources away from their XBOX business to PC gaming, I think it would be a good place to start. As it is, 99% of Microsoft's gaming weight is thrown behind the XBOX, with PC getting a few scraps - Games For Windows?

Some games are more suited for the intimacy of the PC, and others are best played from the couch in front of a larger TV screen. We ultimately realised that the most compelling way to experience "Alan Wake" was on the Xbox 360 platform, so we focused on making it an Xbox 360 exclusive. Both Microsoft and Remedy have long histories in PC game development. This decision was about matching this specific game to the right platform." said a Microsoft spokesperson

http://www.n4g.com/industrynews/News-475117.aspx

Ova izjava vređa ljudsku inteligenciju. ***, pa ja kad lažem, trudim se da zvuči uverljivo. Izvinjavam se, trudim se da i meni zvuči uverljivo. A ovi smišljaju izjave dok glabaju sendvič na pauzi. Dno!

Poslednja izmena:
To je M$, mada, ne bih smeo da se kladim da igra na jesen nece izaci i za pc.

To je M$, mada, ne bih smeo da se kladim da igra na jesen nece izaci i za pc.

Niko nije ni rekao da neće izaći, rekli su da će biti ekskluziva za X360, a to će trajati verovatno samo neko vreme. Moj osvrt je bio na razloge zašto su se odlučili na X360 ekskluzivu. Izjava toliko debilno zvuči da prosto ne mogu da verujem da su sebi dozvolili da je ozvaniče.

Samo da se prica ne zavrsi kao sa GeOW 2 :(

Niko nije ni rekao da neće izaći, rekli su da će biti ekskluziva za X360, a to će trajati verovatno samo neko vreme. Moj osvrt je bio na razloge zašto su se odlučili na X360 ekskluzivu. Izjava toliko debilno zvuči da prosto ne mogu da verujem da su sebi dozvolili da je ozvaniče.

Ne znam da li si video izjavu o tome kako MS nije hteo US vojsci da proda konzole :D.
Sve su zabavniji ...

Igra je vec radjena neko vreme na PC-ju pa su se posle fokusirali na XBox360, -> jer su dobili pare od M$, da bi mogli da ispostuju zadati vremenski okvir jer se igra stvarno radi preterano dugo... Svako ko ima IQ potreban da se snalazi u prostoru zna da ce igra izaci za PC nakon 6-8 meseci kao sto je bio slucaj sa GTA naslovima... Ocekujem ga na jesen.

Sad citam na sajtu Poets Of The Fall da ce njihova pesma War biti u Alan Wake-u. Posle Max Payne-a 2, eto majstora opet na delu :)

edit: vidim da je vest već okačena...

Poslednja izmena:
Hahaha, a bilo ih je kad je lozena raja na Intel procesore i DX10.

Jezik pregrizli, nema teorije da ne izadje. A ti si bre draske gori od cetiri jahaca apokalipse, te nece izaci ovo, te prekinuli su ono, metnucu te na ignore keve mi:D

....A ti si bre draske gori od cetiri jahaca apokalipse, te nece izaci ovo, te prekinuli su ono, metnucu te na ignore keve mi:D
Dobro, de....umem ja i gore samo se suzdržavam :-devil-:
I šta vredi i da izađe ako joj ugrade onu DRM/PRC zaštitu :p

Poslednja izmena:

"By comparison, Alan Wake is tired and derivative. Everything about it feels dated, from the linear level design to the red-green switch nonsense to the visual stylings (surely not even J Allard has attempted the hoodie-with-jacket combo since 2005). There are plenty of fancy cut-scenes, dramatic voiceovers and cinematic camera angles, but even when Alan Wake does a good job of pretending to be a film you just feel like you're watching a really bad film. That's particularly true when it comes to the ending - without spoiling anything, let's just say you're left thinking, "You mean I kick-started all those generators for that?
All the same, there's a weekend's worth of fun here for action-adventure fans who aren't too bothered about innovative concepts and varied gameplay, and don't mind a lot of repetition....It's just not a very original game, it's certainly not an exceptional one, and it's a shame it wasn't ready a few years ago."

Score: 7/10
http://www.eurogamer.net/articles/alan-wake-review?page=1

Poslednja izmena:
"By comparison, Alan Wake is tired and derivative. Everything about it feels dated, from the linear level design to the red-green switch nonsense to the visual stylings (surely not even J Allard has attempted the hoodie-with-jacket combo since 2005). There are plenty of fancy cut-scenes, dramatic voiceovers and cinematic camera angles, but even when Alan Wake does a good job of pretending to be a film you just feel like you're watching a really bad film. That's particularly true when it comes to the ending - without spoiling anything, let's just say you're left thinking, "You mean I kick-started all those generators for that?
All the same, there's a weekend's worth of fun here for action-adventure fans who aren't too bothered about innovative concepts and varied gameplay, and don't mind a lot of repetition....It's just not a very original game, it's certainly not an exceptional one, and it's a shame it wasn't ready a few years ago."

Score: 7/10
http://www.eurogamer.net/articles/alan-wake-review?page=1

Riba koja je pisala review obozava LBP i Viva Pinata :).

A jadan Eurogamer, baš je nekompetentan sajt - bar se za razliku od IGN-a ne prserava toliko sa ocenama. IGN ga sa ocenama za sve igre utupi toliko da to više nije ni za teens :S:
No....otom potom, videćemo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno