Video sam da je Parkside 20V za 5500din. Cena je bez baterije i punjaca. Zna li neko cenu punjaca i baterije za njega. Trenutno ih nema na stanju u Lidl-lu u KG.
Ta crna Parkside šrafilica je njihova najviša klasa. Brushless. Ona plus baterija sa punjačem mislim da je best buy trenutno.Video sam da je Parkside 20V za 5500din. Cena je bez baterije i punjaca.
Hvala svima na savetima, uzecu je.
Ima ih trenutno i u Lidlu u Nišu. Katalog jeste završen, nema je u aplikaciji, ali je ima u radnji.Ako ti nije hitno, čekaj ponudu direkt u Lidlu. Mada, sećam se da se ta crna jako retko pojavljivala. Beš nedavno je bila u ponudi, ko zna kada će opet.
Ne, nisam video da imaju baterije trenutno. Obično baterija bude puno, zaostanu i po mesec dana. Ali ovog puta ima samo šrafilica. To je stanje od pre par dana.Ima li u Nisu baterija i punjac posebno da se kupi?
Trimer troši samo tako, meni za prilično malo dvorište lagano odu tri baterije od 18V 5 Ah.Posto dugorocno planiram da kupim i njihov onaj trimer sto idu 2x 20v baterije tada cu vrv za njega da uzmem i 4ah ali to ko zna kada ce biti.
Ovo za 2AH i 4AH batertije je tacno, alatka je za nekih 10ak % jaca na punoj bateriji i to srazmerno pada (sporije nego na AH) kako se baterija prazni
Ali ja licno nisam hteo da uzimam 4ah baterije za rucni alat jer efektivno povecava tezinu alatke solidno. Zato imam vise komada ovih manjih baterija nekako mi je prakticnije
Posto dugorocno planiram da kupim i njihov onaj trimer sto idu 2x 20v baterije tada cu vrv za njega da uzmem i 4ah ali to ko zna kada ce biti.
Nije ni meni problem da radim sa njom ovako daleko od toga ali nosim sve u torbi jednoj pa mi to dodaje na sveobuhvatnu tezinu i mobilnostHahah, u pravu si za to da 4 Ah baterija dosta utice na tezinu, ali nisam ni obracao paznju, jer mene ima 110+ kila pa nisam ni primetio, meni sve to ko igracke
Mozda samo kad bih srafio sat vremena iznad glave bi postao problem...
NShappy
Aku šrafilica gore pomenuta bez baterije i punjača je trenutna ponuda Lidla te ih ima ako nisu rasprodali u svakoj njihovoj prodavnici.
Pa postavio ti je @Mudri sliku gore. Da, više puta do sada je bilo tako, jer zasebno nude baterije od 2Ah i 4Ah, kao i druge uređaje koji koriste iste baterije.
Akcija je od pre nedelju-dve. Ali i dalje ima šrafilica po radnjama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari