- Učlanjen(a)
- 09.04.2001
- Poena
- 845
E a to što se nekad zvalo hilti, danas ima i podnazive za to što tebi treba, npr. tiplarica je jedna od tihZnam da nije AKU, ali da li je ovo okej?
Hocu da kacim neka ogledala i slike po stanu a posto zivim u blokovima i sve je od betona (ne moze da se ukuca ekser na primer) treba mi nesto cime to da odradim.
Obzirom da mi treba retko kad ne bih ni da dajem neke velike pare a iskreno mnogo me smara da jurim i pozajmljujem
Vibracione prosto preskoči, nisu za beton star nekoliko decenija.
3J nema svaka, to je dosta optimistično očekivanje, zapravo retko imaju i obično su te što koriste gipsari za tiplovanje profila udarnim tiplama tu negde oko 2J što je sasvim dovoljno.
ovako nešto je najbolji odnos cene i kvaliteta čini mi se

Hikoki elektriÄna buÅ¡ilica SDS-Plus DH24PH-WS
ElektriÄna buÅ¡ilica SDS-Plus Hitachi DH24PH-WS Do 50% viÅ¡e volumena vazduÅ¡nog jastuka, smanjuje habanje i oÅ¡teÄenja unutar cilindra Pruža gladak protok vazduha u poklopac i izvan poklopca zupÄanika kako bi se stabilizovao i obezbedio udaranje ÄekiÄa

Elektro-pneumatski čekić Bosch GBH 220, SDS-plus (06112A6020)
Elektro-pneumatski čekić Bosch GBH 220, SDS-plus (06112A6020) Elektro-pneumatski čekić Bosch GBH 220, SDS-plus (06112A6020) Tako kompaktan, a toliko snažan! Prednosti: Snažan motor od 720 W i energija udarca od 2,0 J obezbeđuju efikasan rad Kompakta

ovo ti je najjeftinije koje će da radi to što tebi treba
Search results for: 'bosch elektro pneumatski cekic'
Specijalizovana prodavnica Bosch, Makita, Dremel alata. Profesionalni i hobi alat. Najniže cene i sigurno online plaćanje karticama.

u mom setu je ova najbolja, ali samo zato što imam drugi 18V alat i mogu reći da odlično buši i 16mm u beton, kraće tiplove tipa 8-10cm