Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Koji? Moze ako radi na nekom difolt biosu.

Da dodam, imam Logitech VX Revolution mis, pre jedno god dana se ispraznila baterija i vise nije hteo da radi. Ne svetli i ne reaguje uopste. USB 2.4 GHz risiver je verovatno 100% ispravan. Svojevremeno je placen preko 100e i ne bih ga prodavao posto-zasto, zato bih ga poklonio nekom ko hoce da ga popravlja ili kome bi risiver posluzio.

Imam i neku Gainward 9400 GT neispravnu, otiso VRAM, pa ako nekom treba za delove.. Samo da je nadjem. :)

@anademarko tek sad videh drugu poruku.. Pozajmio bih Celerona i E3300 na dan-dva ako je moguce?

Mis otisao za Novi Sad. :wave:

Uz malo truda moze da se improvizuje i zakaci pomocu kacenja od box kulera, ja sam tako nekoliko hladnjaka spasao od zaborava.

Da li neko ima plastični deo koji drži stonu lampu pričvršćenu za sto ili da makar zna gde može da se kupi?
uploadfromtaptalk1446372820177.jpg

Tesko da to ima da se kupi, prosetaj po buvljacima, moraces da otkupis neki izvadjen iz kontejnera :D

@anademarko zahvaljujem na procesorima, vracam ih cim proverim plocu po dogovoru. :)

Stegicu imam, ali mi se ova plastična kocka polomila. Ne znam gde bih to mogao da napravim u Beogradu jer nemam ništa od alata.

Stegicu imam, ali mi se ova plastična kocka polomila. Ne znam gde bih to mogao da napravim u Beogradu jer nemam ništa od alata.
Odeš u prvo stovarište i kupiš parče gredice u veličini kocke koje ti odgovara, pa ti na stovarištu odmah izbuše rupu i "prošlicuju" ti kocku za stegu, ako već nemaš nikog ko ima bušilicu.

Da li neko ima plastični deo koji drži stonu lampu pričvršćenu za sto ili da makar zna gde može da se kupi?
Znao sam da imam negde tako nešto slično. Malo pre sam pronašao.
IMG_20151107_154536~01.jpgIMG_20151107_154516~01.jpgIMG_20151108_095638.jpg
Rupe su Ø:13mm
Meni ne služi ničemu, moja lampa je slomljena. Vidim da je tvoj držač dosta jači/masivniji, ali ako misliš da ovo moje može da ti koristi i još uvek se nisi snašao, evo ja poklanjam.
Poz.

faeedc406ff15263bb5ceec06a065775.jpg

Da li neko slucajno ima kabl za struju sa ovakvim ulazom? U pitanju su z3 zvucnici.

da,bleji mi na asus gsurf am2 plojci koju planirah za retro amd build od kojeg nema nista jer je ploca trsla a ja izgubio zivce da se bakcem sa tim.

E jel ima neko 6pinac za modularca chiftek da mu bleji ili nest sl?ili ako ima da proda kojim slucajem,bio bih veoma zahvalan.....

Da ne otvaram novu temu za jedno pitanje - da li ima kod nas da se nađe 5 pinski konektor na 2x 4 pinska konektora? Koristi ih ASUS na svojim grafičkim kartama. Našao sam kod kineza ali bih pre uzeo kod nas ili od nekoga (može PP) ako ima viška. Možda će vam slika više reći:

s-l1600.jpg

Ima li još neko, slučajno, ovakvo postolje za stonu lampu kao što je anademarko slao nemanji? Imam 2 lampe, oba postolja pukla - sve metalno, osim njih :trust:
Tražio i da kupim, nema nigde - ako neko zna, zahvalan vrlo za informaciju! :)

Poslednja izmena:
Све заборавим да питам, прихватио сам се да оправим једну графичку (и дао своју док не завршим) али никако да нађем одговарајући вентилатор. У питању је Leadtek WinFast PX9500 GT 1024MB графичка, тј ова са слике испод а проблем је зарибан вентилатор. Нисам сигуран да се растура и подмазује па ако неко има такав или уопште овакву неисправну графичку, помогао би ми. Могу да се одужим неким пивом. ;)

PX9500GT-1024D2FLPIz.jpg

4562146246590_image01.jpg

ова са слике испод а проблем је зарибан вентилатор. Нисам сигуран да се растура и подмазује

skini ventilator, skini seger sa osovine očisti od stare masti i podmaži (ja to radim sa uljem za šivaće mašine) i radiće bar godinu dve bez problema

Радио сам ја то безброј пута али мислим да овај вентилатор не може да се растури. Вентилатор сам одмах скинуо и видим да нема оног осигурача а и проверио сам код неколико њих који то раде често и закључак је да нема оправке. Једино нисам пробао да му само мало увалим уље па ако прође, прошло.

Vrh Dno