Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Проблем је у трокраком држачу који не могу да растурим, нашао сам врло сличан вент са такође трокраким држачем али мало ужим крацима и другим распоредом рупа, бушио рупе и једино што сам успео је да се ти краци распадну јер су рупе скоро као они широке. Уз то, тај вент је за нијансу већи и мора да се ама баш прецизно углави да не закачиње што је скоро па немогуће.
Ако не успем да подмажем, делује ми да је једино решење да неко има баш овакву цркнуту графичку па му вент не значи ништа.

A da zašafiš spolja neku šesticu ili osmicu u "šreh" na taj kuler. Ja obično odmah na sve "silent" kartice stavljam ventilator 80 ili 92mm.

Питање је да ли ће после моћи да се углави јер има још картица. Сачекаћу, ваљда ће нешто негде да искрсне.

Pogledaj bilo koji od AMD ventilatora koji su samo 10tak mm "debeli"

pozdrav svima, palo mi na pamet da preko pcie extendera sa x1 na x16 prokacim graficku na mini pcie na laptopu, nasao sam konvertor kod kineza al pre nego sto narucim da proverim mozda neko ima ovde. Dakle konvertor sa mini pcie na pci x1 mi treba, ako neko ima na pm pa se dogovorimo oko cascavanja :D.

neko ima vga kabal viska ili da mu skuplja prasinu?ne mora za dz,mada sam manje vise ocistio sve stekove od hardvera.mogu dam dvi-dvi kabl za njega.mislim da imam i neke kratke hdmi kablove viska.

imam ja 2-3 komada vga na vga ako na to mislis...

da,obicni kabl za monitor,treba za neki laptop da povezem na jedan monitor a ja davno predjoh na digitalne interfejse.

imam ih, ko zna koliko stoje u fioci, ne secam se da sam ih ikad koristio... javi se pa skokni, taman bi meni trebao neki kratak hdmi pa mozemo napraviti neku zamenu kako god ti stima... dacu ti oba...

Ljudi,kupuio bih pomenuti adapter,treba mi za kuciste da stavim ssd na mesto HDD-a.
Moze ponuda na pm.
Samo Beograd.

Vidi na kupujemprodajem, to je bar jeftino, a tesko da neko moze imati viska.

Pozdrav, treba mi prilično hitno bilo kakav NEISPRAVAN socket 1155 procesor sa box coolerom ili bez, pa ako neko ima takav ne mora ni da bude baš džabe, imam raznih kablova (modularnih, hdmi, sata...), adaptera i ostalih kompjuterskih sitnica u zamenu...

12 komada u toj velicini tesko u celoj Srbiji da ces naci. S druge strane, uz malo truda to mozes napraviti i sam.
Ako estetika nije bitna, onda cak i ovako:

Pogledaj thread bulldozer PC.. to ja radim, jurim ga jer sam vec improvizovao sa PVC cevima, pa bi mi ovo bilo i lepse i lakse :)

Evo sad sam pogledao projekat, nista bolje nece izgledati sa gotovim, nego sa ovim PVC cevima prefarbanim u crno. PVC jedno, PVC drugo. Samo ih ocistis, osmirglas grubom, pa finom smirglom i obavezno koristi neki primer za plastiku.

Evo sad sam pogledao projekat, nista bolje nece izgledati sa gotovim, nego sa ovim PVC cevima prefarbanim u crno. PVC jedno, PVC drugo. Samo ih ocistis, osmirglas grubom, pa finom smirglom i obavezno koristi neki primer za plastiku.

Idem sada da kupim PVC cevi 125mm :) crne sa zvucnom izolacijom :) (onaj sundjer) sa unutrasnje strane :)

Na buvljaku trazis plasticni reducir za odzak ili aspirator.

jel ima neko termalnu zvaku (pad), ne kupuje mi se velika povrsina jer mi nikad nije ni trebala, osim sad za jednokratnu zamenu. Otprilike 7x3cm,izmericu tacno. Placam ili nudim nesto u zamenu :)

Imam cooler master gladiator 600 I imam samo jednu kvacicu za HDD, sto znaci da mogu samo jedan HDD da imam unutra, a meni treba jos prostora... Kuciste mi se nesto ne menja jer nema dobrih kucista za neku pristojnu cenu u odnosu na gladiator sve neka poluplastika, a cenim da vecina zna koliko je kvalitetno kuciste I prostorno. Pa da pitam ako neko ima visak tih kvacica ili sta znam ako ima mogucnost da se ugradi HDD u to kuciste preko srafova, cisto da znam da l imam alternativu... :D

Ljudi,da li neko ko ima PSP 2004,moze da mi da bateriju,cisto da proverim da li PSP koji sam dobio sljaka.
Deluje kao nov,al nemam ni bateriju ni punjac da ustanovim ispravnost istog.

Da li ima neko da je kupio Prolimatech Megahalems kuler a da mu ne trebaju ovakvi šrafovi za montažu na socket 2011?
Imam Megahalems rev. B, koji kada je napravljen, nije postojao socket 2011 pa nemam takve šrafove a fale mi da kompletiram novu konfiguraciju :(
Inače se prodaju kao Mounting kit zasebno ali po pravilu, toga nema u Srbiji a da se poruči iz Nemačke, shipping košta minimum 5-6 puta više od samih šrafova a i čeka se dosta...

Plaćam piće, večeru... :)

Prilozi

• 41hTM7xTnjL.jpg
    41hTM7xTnjL.jpg
    18.9 KB · Pregleda: 69
  • 41idNBcarpL.jpg
    41idNBcarpL.jpg
    16.5 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
Vrh Dno