Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Ja sam je platio pre 4 godine 1400rsd. Ne bi njoj nista falilo da nisam svakodnevno grickao iznad nje i zatrpavao je mrvama zbog kojih su se i polomile zakacaljke. Napila se tuzna mleka, soka, piva, vode ko zna koliko i za divno cudo radi svaki taster, ali spejs je stradao. Jednostavno ne mogu da nadjem flat tastaruru koja mi lezi kao ova, a da je do 2000. Sad koristim kao prvu pomoc logitech k120 od 1000rsd i mogu reci da je tesko smece.

sve je smece posle UltraX premium :d treba covek da proba da bi shvatio.

meni su kod prijatelja raznih eventualno legle Apple Wired, i K310 washable, ali su tasteri smor jer i oni daju osecaj "gumiranog" dok kucas.

K310 me odbija zbog belih tastera, ne znam koliko se prljaju, jesu li od gume? Nesto merkam K290 samo ne znam jesu li i njoj gumirani tasteri. Ako ne nadjem rezervne delove za UltraX, najverovatnije cu pazariti K290.

Pozdrav ljudi, ima li neko backplate za 1150 soket (treba mi za thermalright XWB-01 posto nisam dobio u pakovanju kad sam ga kupio)? Ako ima, neka pusti poruku u inbox pa cemo napraviti neki dogovor, mozda imam nesto u zamenu :)

K310 me odbija zbog belih tastera, ne znam koliko se prljaju, jesu li od gume?

nisu od gume, ali imaju "gumi" osecaj,ako me kapiras :) tastatura je pored tog washable fazona, ujedno i daleko najtisa tastatura koju sam probao, kao da kuckas prstima po plishu. Kapiram da bi mogla da bude stvar navike taj osecaj .. vredi probati tastaturu.

Jel ima neko cooler za graficku na foru ovih, platio bih naravno
Nije mi za graficku vec cpu blok koji je masivan, bukvalno ga pokrivaju dve spojene 9-ke, ali nemam mesta za drugu devetku pa mi jedino odgovara nesto od aftermarket coolera koji su pljosnatiji a sa dugackim maskama

Poklanjam brdo racunarskih casopisa ( Svet Kompjutera, Screen Fun, digital i td. ) U principu nema pravila, ili ako neko ima nesto da ponudi u zamenu da njemu netreba recimo neke kablove za povezivanje pc ili necega nije ni bitno cega , ili mozda neki hdmi xD svaki dogovor dobrodosao, hteo sam da sakupljam sve novine ali selim se u manji stan pa nemam mesta.

Ako neko ima adapter za kacenje 3.5 hdd-a na 5.25 drajv a ne treba mu, neka se javi. Moze zamena za ventove npr

usb_to_gameport_adaptor.jpg

Da li neko ima GAMEPORT 2 USB ( crko deci stari PC a novi nema PCI slotove da im dam zvučnu sa GAMEPORTOM )

Imam neko malo kuciste lezece kobtam da je dobro za htpc ako nekom treba mozemo da menjamo za neki kabel hdmi ili neki drugi ili neki ventilator.. comtrade sa orginalnim napajanjem..

Potrebna mi je Y racva za ventilatore, 3-pina...nudim razno, od novca, raznih kablica, osiguraca, galanterije, wlan kartice pa do broja telefona proverene varijante :d

i meni trebaju kacenja za 3,5 drajvove na 5,5 inca,dajem svasta nesto (vajles a4tech mis,neke 8cm ventove,lan kartu...)

Pozdrav da nema neko elektroniku za wd 1600aajs ? Posto mi je polomio sata prikljucak pa bih da zamenim a hard mi je 100 % ispravan.

Imam razne kablove kontrolere i neke gluposti,sata,ata,roduzni pwm,svasta nesto,ako nekoga nesto zanima neka posalje pm dogovoricemo se oko toga sto vas zanima,volim najlepse zelje milka mi nije nesto,a uvek moze i zamena...

To onda nije džabe i u duhu teme :S:

Jeste u duhu teme, cokolada od 100 dinara za kontroler je simbolicna.

Ok, onda ja nisam shvatio temu kako treba. Slažem se da je u redu da se ponudi neka "kompenzacija" kad uzimaš nešto (i treba da se ponudi), ali meni bi bilo bzvz da ja nešto nudim u temi u kojoj stoji "džabe" u naslovu i da tražim nešto zauzvrat, šta god to bilo, makar i Snickers od 50 dinara. No, ja sam kanda seljak i ne razumem reč džabe kako treba. Carry on :)

Pa sigurno necu dati sve dzabe,to bi bilo suludo,sve to bih ja mogao da prodam,ali bi mozda nekome nesto od toga stvarno zatrebalo,i lakse je da menjamo za bilo sta pa neka to bude i bounty od 50din nego da ga ja prodajem 100god...Nebitno ko nece nemora,komentari bi bili suvisni...

Pa džaba može da se shvati i kao "Vrlo jeftino", ima puno toga i po ozbiljnim oglasime. Da je tema ""Besplatno" to bi već bilo nešto drugo.

Poslednja izmena od urednika:
Da nema neko nešto od sledećih stvari: hdd 2.5", 1gb ddr2 za lap top, neki c2d ili celenor m za lap top. Sve ovo mi treba neispravno :)

E ljudi ima li neko mozda pokvarenu logitech media keyboard 600 posto mi trebaju "q" i "CapsLock" tasteri kao i naslonske nozice?

Takodje ako je neki drugi model u pitanju, a odgovaraju dugmici mojoj tastaturi moze i to.

Ajd' i ja da se pridruzim u vezi tastera...

Logitech Illuminated, taster A [pukle zabice] > placam, naravno.

Da nema neko nešto od sledećih stvari: hdd 2.5", 1gb ddr2 za lap top, neki c2d ili celenor m za lap top. Sve ovo mi treba neispravno :)
Sve ti treba neispravno kazes ??

Imam 2-3 HDDa, muerte. Ako ti neki odgovara, poslacu ti 1 pa mu radi sta hoces :d
Tvoje je samo da platis dostavu kuriru :) (PO--SM).

Kad vec pishem, jel zna neko ima li ovo negde naci kod nas
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817994088 ??

Odg. moze i na p.m. ako sam omanuo temu :D

Imam ja poluispravan PATA 2,5" i c2d izvađen iz nekog miniitx nettopa ali je za klasičan 775 slot. Ako ti bilo šta od ovoga treba, džabe je naravno a mogu ti doneti na kotlić 07.09. ili ti predloži, iz BG sam.

Potreban kabl od misa X7 X748K. Ako neko ima da mu je misonja riknuo, a kabl ostao citav, rado bih da kupim taj kabl ili da menjamo za nesto sto je eventualno vama potrebno.
To je ovaj mis na slicici.

748k.jpg

zamena kabla ce ti raditi JEDINO u slucaju da ga spojis na plocu. Iz iskustva ti govorim da prespojeni kablovi negde na pola, nece da rade :) mislim cisto da znas

Znam, ja tako i trazim. Znaci, potreban ceo kabl od ovog misonje koji na jednom kraju ima konektor koji se ubode u ploci misa, a na drugom kraju ima USB.

jel treba mozda nekom neispravna NVIDIA 8800 GS (Apple) ?
mozda bi moglo da se popravi reflow-om, ili da se iskoristi hladnjak, ventilator i sl.

Trebao bi meni hladnjak,a i imama drugara radi u servisu mozda moze da popravi.Ako moze javi se na pm.

Vrh Dno