Šta je novo?

Ako vam treba džabe

wilenjak
podmazi ga brate ako moze da se podmaze.
uzmi neko fino ulje kao sto koriste frizeri za masinice tako ja resavam kad se ventilatori "deru" i tako to :)

potrebna mi je elektronika za WD 1600jb ATA

MDL:WD1600JB-00REA0
DATE: 24 JAN 2007
DCM: DSBANTJAAN

pa ako neko ima

Sjecam se da je jednom neko ovo trazio..

biWVME

pa ako se prepozna neka se javi.. ima nekoliko komada u BG..

naravno for free....

ja imam jednu elektroniku od maxtora 40 bg ali trenutno je ne mogu naci u radionici, ako nekom treba naravno postaracu se da je nadjem.

monitor prosledjen korisniku Magic21 ..

Evo i ja da se javno zahvalim za monitor.:wave:

Teško da neko ima, ali nikad se ne zna :), trebala bi mi neka neispravna Sky Star kartica ili Live, može i nešto drugo, uglavnom sad mi je dunula ideja da pravim cool privezak za ključeve :D.
Znači poenta je da ima veeeliki, što veći čip :D. Nadam se da bi testerica za tehničko mogla da seče štampanu ploču :). Može i još neki predlog šta bi mogao da potražim na nekom otpadu, ove dve imam pa znam da imaju lepe EMU10K1 i Technisat, odnosno B2C2 :).

Crknuti CPU? Shto stariji to bolji... :)

Da znam da su neki pravili od toga :), ali nekako mi nije to to. Ima iglice a i ono mi je bolje, lepo izrežeš PCB u kom obliku i veličini hoćeš :).
Imam, do duše ispravan CMI 8738 ali on mi nije dovoljno atraktivan :D.

Pa i pinovi se skidaju,tj. savijaju se dok ne otpadnu. Mada,kapiram shta 'oces da uradis. Ti bi da isecesh chip sa sve parcetom PCB-a oko njega (u nekom obliku),pa da ga zakacish preko PCB-a. To je definitivno manje cimanje nego busiti neki stari CPU...

Ako neko ima I/O shield ili kako se vec zove ali znate na sta mislim od neke crknute DFI P45 ploce. Castim pivo :D
E da dobrodosli bi mi i neki najobicniji zvucnici za komp

Ljudi jel ima neko elektroniku za maxtor 250 diamondmax 10 model 6l250s0 250gb sata150, u slucaju da znate nekog da prodaje javite, jurim je vec duze vreme na hardu imam podatke slike sa svadbe tako da mi treba ta elektronika

Javi se korisniku Duksa88.

Meni je potrebna elektronika, a ne usluga vracanje podataka. Bar za sad ako nista opet svadba pa se slikamo ponovo

Maxtor 80GB DiamondMax Plus 9 - elektronika

Ako nekom ne treba, meni treba :) elektronika za Maxtor DiamondMax Plus 9 elektronika (to je 80GB ata133)

Imam ja ceo hard da ti dam, nesto mu fali, da l' su bad sector-i ili sta, uglavnom nije sav svoj... pa ti vidi ako ti odgovara, razmontiraj to, probaj, utvrdi sta mu je nesipravno, ako te ne mrzi da se igras :)

Da li neko ima a da mu ne trebaju ovakvi tropinski prikljucsci od starih pokvarenih ventilatora ?
3PIN.jpg

Koji je ovo cpu? Ja sam nabavio k5 za privezak ali mi deluje kao da ce se raspasti ako krenem da busim kroz njega...

K6 na citavih 366 MHz je radio chini mi se.
Pazi kada busis jer ima neki keramicki sloj izmedju.Taj keramicki sloj hoce da pukne.Jedan K6 sam tako sjebao.Busi ga sa vidija burgijom i na manjem broju obrtaja.Ako mozes i hladi ga.Prskaj neku tecnost.:wave:

BTW imam i dva intela PI na 133 i PII na 233 MHz za privezak pa ako nekom treba mogu da poklonim.

ja sam hteo od procesora grafickog sa nvidie 8500gt da uradim privezak nikako da probusis, a kaki su ti procesori je l' su lepsi za pricezak :D

Potrebne su mi:

-3 pokvarene ventilatore od 12 cm
-3 mrezica za vetilatore od 12cm
-stari sd ramovi
-elektronika za maxtor diamondmax 9+

castim pice/piza burek, koka kolu itd... :D

Potrebna mi je glava za Samsung SP0802N. Pa ako ima neko... :)

Potrebna mi je takozvana Displex pasta za poliranje.
Ako ima neko,moze i da je koristena tj da je ostalo za jos jedno koriscenje.
Placam u keshu (nemam nista od hardvera trenutno).
Ako neko moze da mi pomogne neka mi pusti pp.
Unapred hvala.

da nema neko par distancera (slika) koji su u chieftec kuchishtima korishteni umesto motherboard tray-a? ako ishta da mi kazhe gde i shta da kupim

ako se nadje ko da mu treba hard od 4gb, box za 939 i imam par (3) sdram shtapicha od ne-zna-se-koliko-memorije :d nek se javi :)
P.S. imam i intel pentium I (valjda) neogreban, ja mislio praviti privezak pa se predomislio jer mi to malo glomazno :d

hvala unapred :wave:
Charlie

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    89.5 KB · Pregleda: 86
Nazad
Vrh Dno