Hajde ljudi dobre volje...
Treba mi snala za kacenje cooler master TX2 ili TX3 na ADM AM3 podnozje. Ustvari hte bih da stavim stari Cooler Master Hyper6 na na novo AM3 podnozje pa tako i neka dobra ideja moze da dodje u obzir.![]()
Ako ti treba još uvek imam ja neki SDRAM koji mi je ostao od stare mašine kojoj je crkla ploča.Ljudi da li neko ima 128 ili 256 SDRAM da proda pokloni kako god
u bre, imash od proizvodjacha matiche HILJADU onih nalepnica, pogotovo ako imash gigabajt.
caos svima, evo uzeo da sastavim neki konfu cisto da se ima za jednu devojcicu iz kraja, imam HDD, MB i CPU, nedostaje mi ostalo, znaci neko napajanje, moze 250,300W, RAM SDRAM,neka VGA AGP efkors, i neka tastatura,i ako ima neko neki lim, da imam i cd-rw, i mousea i monitor...
eto ja sam u bg-u skoro svaki dan, tako da ako ima neko od ovog neceg viska neka se javi...
Ima li ko onih adaptera molex>3-pin kuler. Trebaju mi za 7V mod.... ako neko ima, častim ga pivom.
ljudi - ddr1 256, ako ima neka dobra dusha da mi da, ako mu skuplja prashinu na nekoj polici - dajel mu neshto zauzvrat, imam pun djavo slichno "krsha" kakav i meni treba![]()
caos svima, evo uzeo da sastavim neki konfu cisto da se ima za jednu devojcicu iz kraja, imam HDD, MB i CPU, nedostaje mi ostalo, znaci neko napajanje, moze 250,300W, RAM SDRAM,neka VGA AGP efkors, i neka tastatura,i ako ima neko neki lim, da imam i cd-rw, i mousea i monitor...
eto ja sam u bg-u skoro svaki dan, tako da ako ima neko od ovog neceg viska neka se javi...
Ima li neko molex>3-pin ili sata>molex, uzeo sam novu grafu(2x 6 pin) pa sad nemam gde da nakacim dva kulera (dok ne uzmem novo napajanje). Cim nabavim napajanje vracam casna rec.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari