Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Hajde ljudi dobre volje...

Treba mi snala za kacenje cooler master TX2 ili TX3 na ADM AM3 podnozje. Ustvari hte bih da stavim stari Cooler Master Hyper6 na na novo AM3 podnozje pa tako i neka dobra ideja moze da dodje u obzir.:D

Ljudi da li neko ima 128 ili 256 SDRAM da proda pokloni kako god

Jel ima neko pastu viska, radije cu vama da platim nego ovim dripcima po prodavnicama ;))
Ako ima neka posalje Pm..

Raspoložen sam za trampu.

Dajem Abit BX133 RAID ploču za neku sa 6 (slovima šest) PCI slotova. Poželjno da je 370/Slot 1 mada može i neki AMD pod uslovom da ima CPU (daću ja celeronče na 850 uz ploču).

Idealna za ljubitelje 3DFX kartica koji bi da prave retro gaming rig.

@copycat

imam ja tu glupu snalu za TX2, i, guess what? uopste mi ne treba :)
ja sam u Cacku, javi sta i kako na pm

ako neko mozda ima neku extremno malu SD karticu (tipa 16,32,64 MB, moze i veca ali nije potrebno) i uz to mu ne treba (a meni treba :)) nek se javi!
Pozz
--

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, potrebno mi je ovo na sta se kace snale na AM2(+) ploci posto mi je jedno puklo i ne mogu kuler da nakacim, pa ako neko ima viska nek posalje pm da se dogovorimo
4005645418d2886d9433.jpg

Glupa molba al eto, treba mi slicica Core2Duo ili pak Core2Quad koja ide uz procesore i koja se lepi na kuciste, trenutno je ulepljeno pentium 4 i nestrucno je skinuto i sada to tako odvratno izgleda pa bih nekog zamolio kome ne treba da mi ustupi. Jos da je negde iz PA/BG :)

Poslednja izmena:
u bre, imash od proizvodjacha matiche HILJADU onih nalepnica, pogotovo ako imash gigabajt.

imam na poklon fire wire karticu sa tri konektora, pa ako nekom treba neka se javi, a takodje imam i cooler master napajanje koje ima problem sa konektorom koji ide na plocu, znaci taj neki deo koji daje struju na njega je crkao ja mislim, ostali konektori rade kako treba.

caos svima, evo uzeo da sastavim neki konfu cisto da se ima za jednu devojcicu iz kraja, imam HDD, MB i CPU, nedostaje mi ostalo, znaci neko napajanje, moze 250,300W, RAM SDRAM,neka VGA AGP efkors, i neka tastatura,i ako ima neko neki lim, da imam i cd-rw, i mousea i monitor...
eto ja sam u bg-u skoro svaki dan, tako da ako ima neko od ovog neceg viska neka se javi...

Pozdrav ljudi, potrebno mi je 3 maskice za cd rom o FRONTIER
Aurore , pa ako neko ima viska nek posalje pm

Poslednja izmena:
caos svima, evo uzeo da sastavim neki konfu cisto da se ima za jednu devojcicu iz kraja, imam HDD, MB i CPU, nedostaje mi ostalo, znaci neko napajanje, moze 250,300W, RAM SDRAM,neka VGA AGP efkors, i neka tastatura,i ako ima neko neki lim, da imam i cd-rw, i mousea i monitor...
eto ja sam u bg-u skoro svaki dan, tako da ako ima neko od ovog neceg viska neka se javi...

prijateljski savet - SDRAM i DDR ne da niko nema da ti pokloni - nego ce da ti naplati skuplje i od DDR2. veruj mi, skoro sam trazio.

Ja sam već rekao da ću mu dati SDRAM :p, ostalo mi od starog računara kojem je crkla ploča :)

Potreban backplate, za radeon karte sa rupama 60mm*60mm, placam ,samo da se nadje.

ljudi - ddr1 256, ako ima neka dobra dusha da mi da, ako mu skuplja prashinu na nekoj polici - dajel mu neshto zauzvrat, imam pun djavo slichno "krsha" kakav i meni treba :)

Imam ja tastaturu, 3 komada, pa mozes da biras :d, jedino ako te ne mrzi do Zeleznika da se cimas, jer je ne bih bas po ovom vremenu vukao sa sobom do grada.

Ima li neko molex>3-pin ili sata>molex, uzeo sam novu grafu(2x 6 pin) pa sad nemam gde da nakacim dva kulera (dok ne uzmem novo napajanje). Cim nabavim napajanje vracam casna rec.

Ima li neko molex>3-pin ili sata>molex, uzeo sam novu grafu(2x 6 pin) pa sad nemam gde da nakacim dva kulera (dok ne uzmem novo napajanje). Cim nabavim napajanje vracam casna rec.

To si trebao dobiti u pakovanju sa grafickom :).

Ma imam za graficku nego su mi sad zauzeti svi molexi sa napajanja i nemam gde da prikacim 2 case fan-a. A imam visak sata napajanja i 3 slobodna konektora za fan na ploci. A ta 2 ventilatora se kace samo preko molex-a, zbog toga sam i pitao molex>3pin ili sata>molex.

Vrh Dno