Ja bih uzeo od drugog. Prvi kaze da je original ali u specifikaciji je napisao u brand, other brands. Pa cisto da budes 100posto siguran.Hvala ti, ali nemam puno vremena sada, a gearbest ne poznajem
Prodavci i kamera koje sam naveo deluju ok?
www.gearbest.com/action-cameras/pp_124334.htmlDa, i stavio je launch date 2012. Hvala!
Gledam ovo na gearbest, ali je EU stock prazan. Šteta, garantovano bi išlo bez carine u Hrvatsku.
Imam dobra iskustva na aliju sa dispute procesom, kupiću ipak kod njih.
EDIT: ima kod drugog na gear, u EU
EDIT2: ne može jo uvek u Hr iz EU skladišta
Jeftinije, brže i pouzdanije.A da mi neko objasni zasto bi kupovali na Aliju pored zivog ebaya ?![]()
153 USD, uzeo sam ovu sa 3 baterije, prodavac u direktnom kontaktu otklonio nedoumice. Videćemo da li će me zakačiti carina.Koliko te ukupno izasla?
Jeftinije, brže i pouzdanije.
Sta ti nije jasnoE *** sta sve nece covek na ovom forumu da procita... :d
Dvocifren brojPa imam preko 10 godina staza na Ebay-u, ozbiljno dvocifren broj transakcija tamo i mogu samo da kazem da je Ali jos uvek vrtic naspram Ebay-a.
Ne bavim se ni ja. Ti ne kapiras da smo na temi akcione kamere, a sve se prave u Kini, tamo su osmisljene, dizajnirane i napravljene od strane kineskih proizvodjaca kao sto su sjcam i xiaomi.Obzirom da se ne bavim valjanjem robe iz Kine, meni je moje iskustvo sasvim dovoljno.
Sa druge strane jako gresis ako mislis da se sve u svetu pravi u Kini i da je sve vredno valjanja u Kini, tj na njihovim sajtovima. Takodje ako mislis da je sve jeftinije na kinezima zato sto nema PP, opet zivis u zabludi ali to je sad neka druga tema.
Jeftinije, brže i pouzdanije.
Ako tako na osnovu toga zakljucujes nije ni cudoTe reci ne idu u istu recenicu cak i da ne znam sta je Aliexpress![]()
I bas me zanima kako to imas trocifreni broj na ebayu a tek pre dve godine si provalio benchPre ce da bude da si pre tri kupio komp :d
Znaci kupio si par stotina/hiljada predmeta za licnu upotrebu!??? Ne bih da se ubedjujem sta ima a sta nema na nekom sajtu i gde je jeftinije, svet je globalan odavno i cene su manje vise svuda iste, plus minus 2%, samo znam da kada radim search na ebayu i aliju, mnogo toga nema na aliju.Ne bavim se ni ja. Ti ne kapiras da smo na temi akcione kamere, a sve se prave u Kini, tamo su osmisljene, dizajnirane i napravljene od strane kineskih proizvodjaca kao sto su sjcam i xiaomi.
Sto se tice ebaya predlazem da pogledas par godina unazad i danas statistike o broju predmeta i mesta odakle su prodavci. 90% dolazi iz kine, a u poslednje vreme imas veliki pad bas iz razloga sto im je jeftinije prodavati preko kineskih sajtova, a ljudi su vec uveliko navikli da tamo kupuju. Najvise Rusi ali i Ameri, Indijci, Kao i dosta drzava iz Evrope. I nude bolji odnosno u nasem slucaju jeftiniji shipping i to ka svim drzavama.
Da jesam, prakticno sve sitnice tako nabavim. Doduse sada na aliju, everbuyingu i gearbestu. Uz kupone koji nude izadje fino jeftinije. A razlikuje se samo mesto gde si kupio tj web adresa. Kineska stvar na ebayu ili aliju, razlika samo u ceni cak nekada i prodavci isti.Znaci kupio si par stotina/hiljada predmeta za licnu upotrebu!??? Ne bih da se ubedjujem sta ima a sta nema na nekom sajtu i gde je jeftinije, svet je globalan odavno i cene su manje vise svuda iste, plus minus 2%, samo znam da kada radim search na ebayu i aliju, mnogo toga nema na aliju.
*Disklejmer - nisam zainteresovan za mobilna seksualna pomagala i ego gadzeteriju.
** Disklejmer dva - Jako dobro razumem gde sam...
Recimo da si povrsan, gledas glupe stvari na osnovu kojih se moze zakljuciti da si neki frustrirani klinac, a i ne mora da znaci. Eto tako ti zakljucujes. Nalog mi je sklonjen, i ovaj je sa opomenama tako da cu ovde zavrsiti izlaganje.A koje si ti cinjenice prezentovao i kako si dokazao da imas vise iskustva da pricas o ovoj temi ?![]()
Jedino sto se sigurno zna da nisi na forumu bio pre samo 3 godine i to govori neke stvari, recimo da nisi bas previse tech iskusan jer ovo je najjaci domaci forum za to pa ga je nemoguce promasiti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari