Nema to veze sa finansijama, jednostavno kad se uporede cene tih kamera sa performansama koje nude, GoPro je jako neisplativ. Ista stvar sa pro dslr korisnicima. Zasto recimo drajver ne snima svadbe sa Red Epic vec koristi 5dMarkIII ? Daleko bolje rezultate bi imao sa Red kamerom, ali nije dobar odnos ulozeno/dobijeno. Nemoj samo da mi koristis kao argument protiv ono - umetnicka sloboda.
Može to da se gleda i iz drugog ugla. Mnogi ti skijaši upale kameru i snimaju dok joj se ne isprazni baterija. I tako više puta. Na kraju za 6 dana skijanja dođu sa preko 10 sati materijala, koji onako na brzinu malo premotaju i negde prekopiraju i nikada više ne otvore, a kamoli montiraju i iseku tako da bude prikladno da neko drugi gleda. Ako se gleda iz te perspektive, onda su oni i za kameru od 100€ bacili mnogo više para, nego ja za 500-600€ kako ti kažeš, odnosno 450€ koliko GoPro 4 Black košta u Americi, jer ću te snimke ne samo iskoristiti, nego i naplatiti.
To što je nešto povoljno, ne znači da opravdava kupovinu, a to što nešto ima visoku cenu, ne znači da je zapravo skupo.
Jasam pod "iole ozbiljno" mislio na ljude kojisu malo upuceniji i zele kvalitetniji snimak,i konkretno kod mene za komercijalne svrhe. Posto vidim da se svako ovde izvrce reci kako mu odgovaraju,i suprotno misljenje shvataju kao napad na njih ja se iskljucujem iz ove teme,srecno u raspravi.
Jel moze neko konkretno da kaze sta ne valja na 3+ silver?
Ne trebaju mi specifikacije, znam ih, treba mi da mi neko konkretno kaze zasto silver ne valja. Posto se spominje da je samo black upotrebljiv
Sto je super sto u naslov stave GoPro Killer, a ono nema poredjenja sa GoPro...Xiaomi Yi Sports Camera VS SJ4000 VS SJ5000+ [GoPro SJCAM Killer]: https://youtu.be/D1FIlVY3m5A
Ne kapiras ocigledno. Ja imam 3+ silver, koristim je 2 puta godisnje na letovanjima... Pitao sam zbog Driverovog stava, u cemu je 3 black bolja posto su specifikacije slicne, 4k me ne zanima naravno. Ako se senzori razlikuju to se ne vidi iz specifikacija koje si linkovao
Evo kako izgleda. Malo detaljniji pregled. Mozda je ovaj lik i testira ovih dana.Nisam gledao na aliju, a za ovaj sajt prvi put cujem...
Zanima me 3+ silver i 3 black, ne 3+ black.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari