Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

GOG kodovi

Monster Train
2Z6Q71B1FC017936AC

The Coma: Recut
KAYXA9DFBBC88CA6E7

Sta se vredi uzeti na Steam da nije skupo i da je popularno online?
Hvala.

Na steamu popust Ubisoft igara

Ima li neka steam grupa koja redovno azurira trenutne besplatne igre na steamu, gog-u,...? Ja znam za ovu: Free Games Info!!! ali za steam je samo kako vidim. Ne znam da li su redovno azurni.

Ima li neka steam grupa koja redovno azurira trenutne besplatne igre na steamu, gog-u,...? Ja znam za ovu: Free Games Info!!! ali za steam je samo kako vidim. Ne znam da li su redovno azurni.
Ima Gamedeals subreddit, redovno postavljaju popuste i besplatne igre sa različitih prodavnica.

Gde najpovoljnije naći Alan Wake 2 Deluxe?

Slab sam sa sajtovima za kupovinu igara osim najvećih igrača, a tu je trenutno 70$...

Mislio sam bas steam grupa

Probaj ovde, bas steam grupa za takve stvari, valjda si na to mislio.

Mafia II: Definitive Edition GoG

4W4E21E940410FCE5E

Saints Row: The Third Remastered GoG​

NYPZA7A419D6D96085

Hvala za Saints Row :)

Meni na Twitch daju GOG i EPIC igre, ali to ne koristim pa ih i ne gledam, a to je jer imam pretplatu na Amazon Prime, pa mogu da se i sub na nekog za dzabe i te fore.

Mafia II: Definitive Edition GoG

4W4E21E940410FCE5E

Saints Row: The Third Remastered GoG​

NYPZA7A419D6D96085
E super sto Mafiu ko je uzeo nije javio i nije se zahvalio.

Ja rekoh niko nije uzeo, setim se kakva je to igra bila, kad cvrc neko uzeo, a nije ništa napisao. Verujem da je gomila ljudi pokušala da se prijavi i da nije uspela, jer je neki lesinar pokupio istog sekunda i nije javio.

Možda je bolje da neko samo postavi za koju igru ima key, ko se prvi javi tom članu preko PM taj i dobije lepo igru.

E super sto Mafiu ko je uzeo nije javio i nije se zahvalio.

Ja rekoh niko nije uzeo, setim se kakva je to igra bila, kad cvrc neko uzeo, a nije ništa napisao. Verujem da je gomila ljudi pokušala da se prijavi i da nije uspela, jer je neki lesinar pokupio istog sekunda i nije javio.
ma to je uzeto u 00:03 :D

Nazad
Vrh Dno