Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Ali zar nije Eneba isto kao G2A? Hostuju preprodavce i kupuješ mačku u džaku. Naravno, 95% kupovina nećete imati problem, i onda naleti jedna kao meni pa vam izbriše svu ušteđevinu. cdkeys kupuje i prodaje svoje ključeve, firma je registrovana mislim u Dubai i legit su.

Srećan Božić želim. Evo dva koda za igrače WarThunder-a, kao i pra kdovoa za SerbCraft server igre Minecraft.

Prilozi

• IMG_20230107_105730.jpg
    IMG_20230107_105730.jpg
    133.4 KB · Pregleda: 177
  • IMG_20230107_110441.jpg
    IMG_20230107_110441.jpg
    201 KB · Pregleda: 123
Za enebu bih dodao i da je (na allkeys) izlistana skoro uvek kao najpovoljnija, a zapravo je skoro uvek na 5-6. mestu po ceni. Kod za popust koji je na allkeys izlistan vrlo često ne važi za tu sumu (AKS8 je sam oza cenu ispod 60$ ak ose dobro sećam). Takođe ima i ubedljivo najskuplju proviziju koja se i lista tek pri poslednjem koraku za plaćanje.
Bas zbog tog nedostatka provizije u ceni, prestao sam da gledam allkeys. Sa druge strane gg.deals uračuna i proviziju (okvirno), pa mi je mnogo precizniji, a i više mi se svidjaju opcije, kao i sam sajt.

Inace, iako povremeno kupujem na enebi i sličnim, uvek prvo pogledam da li cdkeys ili instant gaming imaju za sličnu cenu, pa kupim tamo iako su za nijansu skuplji.

H97S23CD9160C98DA5 uzeo neko, bas me nece za tu igru da nabacim u biblioteku :D

Ubisoft+ za 1€ mesec dana do 19.01. traje akcija.

da je trajno pa i ajde

Ovi ce na kraju ceo Dishonored da daju za dz. Sto je sjajno jer su igre fantasticne. Mozda je vreme da se opet obrnu.

Prvi deo je odličan, drugi ne baš toliko, mada jeste i on zanimljiv. Poklonu se u zube ne gleda.

kako najjeftinije za klinca da kupim Minecraft ? hvala

Moje iskustvo sa Minecraft: kupim ključ pre godinu dve na nekom od tih sajtova što prodaju jeftinije. Aktiviram ga, igra radi sve ok.

Posle 2-3 meseca klinac ne može više da se uloguje.

Korisnička podrška ne odgovara na mejlove uopšte. Logujem se na forum i tamo dobijem odgovor da sam kupio "lažni" ključ od prodavca koji nije autorizovan. Naime dosta tih sajtova kupuje ključeve na veliko-a ja sam kupio ključ koji nije namenjen ze Evropu-i pojeo vuk magarca.

Otišao na sajt i platio punu cenu. Svako raspolaže svojim novcem naravno.

^ Dobar deo ključeva sa g2a i sličnih je kupljeno sa ukradenim kreditnim karticama i otuda manja cena. Posle nekog vremena banka uradi charge back i deblji kraj izvuku developeri. Bukvalno su molili ljude da ne kupuju ključeve na g2a nego da skinu pirata ako nemaju novca. Veći developeri taj trošak progutaju, ali ove manje to ume da uništi.

Veći info

Halo: The Master Chief Collection još 30tak sati na 60% popusta, što mu dođe sve Halo igre iz kolekcije za 24 lire ili 1,6USD na turskom Steam (još manje ako se kupuje direktno a ne preko G2A steam wallet koda)... ;)

Halo: The Master Chief Collection još 30tak sati na 60% popusta, što mu dođe sve Halo igre iz kolekcije za 24 lire ili 1,6USD na turskom Steam (još manje ako se kupuje direktno a ne preko G2A steam wallet koda)... ;)
Da neko slucajno nije kupio viska jedan kao gift , nisam stigao da uzmem ovo a rado bih imao u kolekciji , placam i duplo preko cene ako treba hehehhe

Da neko slucajno nije kupio viska jedan kao gift , nisam stigao da uzmem ovo a rado bih imao u kolekciji , placam i duplo preko cene ako treba hehehhe
Biće opet uskoro sigurno, već je x puta bio na sličnom popustu.

Da nema neko sliucajno viska kod sa Amazon Prime-a za Raid Shadow legends za ovog champ-a sto daju sad?

Da nema neko sliucajno viska kod sa Amazon Prime-a za Raid Shadow legends za ovog champ-a sto daju sad?
sada se daje Genbo the Dishonored Pack.
da li je to to?
generalno nemam igru pa ce mi stalno biti visak. slobodno se javi svakog meseca :D

Nazad
Vrh Dno