Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Ja dobio igru preko amazon prajma, ali sam je kupio za par evra pre pola godine. Pa rekoh da podelim dalje :D

Da li neko ima kod za ovo? Ili da mi kaze kako najlakse da dobijem bez da pucam 10$ za prajm kad mi za Srbiju ne vredi nista....
 
Ima posebna tema za VPN i druge markete i sve pojašnjeno tamo
 
5,99 je mesečno i šta znam, ako gledaš primevideo vredi i plus te igre mesečno.
Ne pratiš temu 😝 najjeftinije da uzme te igre van sajtova prodaje kodova je da uplati poljski amazon prime jer košta 11e godišnje. Nikakve VPN akrobacije nisu potrebne.
 
Ako neko bude imao viska Evil Within 2 (GOG) javljam se da joj pruzim mesto kod mene u biblioteci. Hvala
 
Poklanjam nekoliko kljuceva viska, svi su za GOG platformu.
U svakom kljucu je umesto @ potrebno staviti pocetno slovo jednog clana Benchmark redakcije koji je zaduzen za racunarski hardver.

Dishonored 2 - NNEK35@@F32EA@235A
Beat Cop - @MKM96196C268E00@E
The Evil Within 2 - H97S6081DAEF18C4D@
 
Zahvaljuem na ključu za Beat Cop.
 
kako najjeftinije za klinca da kupim Minecraft ? hvala
Odabereš nekog od preprodavaca i verziju igre koja je poželjna. Ja volim da kupujem na sajtovima gde mogu sa platim PayPalom, samo neki moj trip oko sigurnosti 🙃
 
Odabereš nekog od preprodavaca i verziju igre koja je poželjna. Ja volim da kupujem na sajtovima gde mogu sa platim PayPalom, samo neki moj trip oko sigurnosti 🙃
Nije trip. Tako treba.

Ja sam kupovao ranije na g2a i nisam imao problema par godina, onda odjednom lik sa 10k+ ocena 99% pozitivnih, salje mi iskoriscen 100e kupon za playstation store. Naravno G2A staje na njegovu stranu iako sam pokazao dokaze (Screenshot, razgovor sa podrskom itd) i odbija mi refund. E ja lepo kontaktiram paypal i oni mi vrate novac, naravno dobijam ban na g2a, ali nisam ni planirao vise da ih koristim. Sad kupujem skoro iskljucivo na cdkeys i nisam imao nikad problem, jesu cene vece ali opet je povoljnije.

Mada u poslednje vreme i to mi je mnogo za igre pa gledam VPN opcije(Turska), ali i to su poceli da hvataju. Ne moze da se nadje VPN da ga nisu blokirali (epic store), ali za to ima druga tema.
 
Za enebu bih dodao i da je (na allkeys) izlistana skoro uvek kao najpovoljnija, a zapravo je skoro uvek na 5-6. mestu po ceni. Kod za popust koji je na allkeys izlistan vrlo često ne važi za tu sumu (AKS8 je sam oza cenu ispod 60$ ak ose dobro sećam). Takođe ima i ubedljivo najskuplju proviziju koja se i lista tek pri poslednjem koraku za plaćanje.
 
Nazad
Vrh Dno