Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Ne isplati se, na Steamu je 10$ doplata, a ovde uz kupon od 15$ izađe još 18, ne može da se dokupi koliko vidim.

Moze da se kupi zasebno za $6. Steta pa ne moze da se uklopi sa jos necim i iskoristi dodatni popust od 25%.

Aha, moja greska, za upgrade je posebna stranica.

Untitled1.png
Kod mene izgleda ovako - to znaci da...?

...imaš običnu verziju.

Ja jesam radio noć, i sad se probudio, ali člni mi se da mi je obrisano par postova? Mogu li znati zašto? Ne mislim da je toliki off topic bio, a nisam prekršio upozorenje od pre nekoliko strana o nagađanju igara.

Poslednja izmena:
A i nije nagađanje ako se vidi na slici logo igre, evo npr već se zna koje smeće daju sutra

Pa ne bih rekao da je smece, mada Tomb Raider je bio neuporedivo bolji poklon.
Koliko sam shvatio "politiku" ovih poklona, zadnji dan se dobija cela kolekcija te neke igre.

Dishonored 2​

FULL GAME FOR PC ON GOG.COM

Imam viska jedan kod za ovu igru na GoG servisu. Ako nekome treba neka mi posalje PM, necu da pisem ovde jer ce neki bot da uzme..
Dobijate key i aktivirate na GoG nalogu

Isteklo vreme za edit, otisla clanu @stolex

Ja jesam radio noć, i sad se probudio, ali člni mi se da mi je obrisano par postova? Mogu li znati zašto? Ne mislim da je toliki off topic bio, a nisam prekršio upozorenje od pre nekoliko strana o nagađanju igara.
Jeste off-topic, ali je obrisano zato što se 10 njih nadovezalo sa brojem igara koje su uzeli i brojem sati koje (ni)su igrali.

Nadao sam se za ED:Oddysey do poslednjeg minuta... Žao mi da dam 20 dolara a igram ga kampanjski s vremena na vreme....

Stvarno dobre igre na Epicu. Ali će morati još da gule da dostignu nivo Steama. I ako Steam ne daje besplatne igre poput Epica meni u igraonici, mušterije kroz igranje pojedinih naslova zarade iteme koje posle prodajem. Najviše u CS Go. Skupim tako godišnje 10tak eu. I onda pazarim igre koje hoću. Neki put doplatim, ali mahom čekam da budu na akciji. Ne bi Epicu bilo loše da uvede takav neki sistem. Nagrađivanja igranja. Doduše, i na Epicu zaradim. Recimo kroz igranje Save The World u Fortnite zaradim dosta VBucksa, ali te Vbuckse ne mogu da iskoristim za kupovnu naslovu u Epicu, već mogu da ih monetizujem samo kroz naplatu giftova u samom Fortnite-u. Bolje bi mi bilo kad bih mogao da ih potrošim na nekle naslove u Epic store-u. Makar i tipa - igra košta 30 dolara, ali može da košta i 100 vbuckasa i 20 dolara.

Moj klinac je svojevremno dobio u CS Go neki nož za koji je dobio skoro 500eu. I naravno sve skucao na igre. Verujem da je Valve sigurno u realnom novcu za taj nož uzeo barem 2/3 tog iznosa. Znači opet dobro store-u a dobro i korisniku.

Jedina igra sa Epic-a koju sam odigrao je Limbo, i već neko vreme vučem Plague Tale (1). Samo kupim ovo po akcijama, a ni ono što platim ne odigram, sve me je smorilo. Sad se dvoumim za War Mongrels, na dobrom je sniženju da Steamu (11,5 €). Ali se plašim da me ne smori kao Partisans 1941 koju sam uzeo po punoj ceni i odustao na 2. misiji.

Imam kod za Dishonored 2 za GOG :)
Ako neko zeli neka napise PM, pa ko prvi kodu njegov kod :D

Ja kupio pre 7 dana, srećom samo sam se s njom "ispalio", ništa drugo što sam kupio nije deljeno besplatno.

Simići 4 na Steam-u za dž do 5.1.2023.
Ko voli igrice čuvenog serijala familije eto mu prilike

Vrh Dno