Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

full igra nije :) neki Prelude, kao intro, demo :)

The Machines Arena Closed Beta Key​

The Machines Arena is an adrenaline-fueled PvP game where players are put right into the action! Battle competitively in teams of 4vs4 for some fast-paced combat mayhem, delivered in a top-down perspective. The extremely precise and smooth gameplay cannot be described, it needs to be experienced.
Ко жели да проба игру од 21. до 28. марта, ево једног кључа за активацију на Епику: 43RGC-J6KMS-JFHFM-PRZJW

FREE WEEKEND Far Cry 6 pa ko hoce na EPIC GAMES

Napisao kolega lepo "FREE WEEKEND"

I demo je do kraja nedelje, a punu verziju nisam nasao

Meni jeste. Blokirali su ovu igru za Rusiju, a tamo mi se vodi nalog.

^Zanimljivo deluje ovaj Prince of Persia ripoff, probacemo po ovoj ceni svakako :cool:

Ne morate uzimate ove Warhammer DLC odmah, ovi kod kojih stoji free su i inace besplatni, da ne budze library ako vam se igra ne dopadne. Ali igru svakako treba uzeti sada.

Žao mi je što nisam skinuo igru Control kad je zimus bila free na Epic Gamesu.

Žao mi je što nisam skinuo igru Control kad je zimus bila free na Epic Gamesu.
Da, da Control, Alien, kao i Tomb raideri, jedne od boljih igara koje su besplatno delili na Epic. Iako bili su i Metro igre (u par navrata)...

Sve u svemu super im je ova kampanja, samo neka nastave...

Tomb Raider trilogiju sam skinuo sa Epica.

Ostaje mi žal što nisam skinuo Control i kao što ti kažeš Metro igre.

Imam RDR 2 skinut sa torrenta i baš krešuje, tako da mi se nešto ne skidaju te velike igre sa torrenta.

Na Epicu sam kupio GTA V za svega 5 dolara. Bila akcija od 15 dolara (i sad je) i kada sam napravio neku wish list dobio popust vaučer od 10 dolara na igre koje su preko 15 dolara. GTA V bila 15 dolara i ja iskoristio taj vaučer i dobio je za svega 5 dolara. :)

Nazad
Vrh Dno