Pa *mjau**mjau**mjau* da li je realno da ljudi pokupe igre ovako brzo pa ni hvala da kazu ili barem da jave da su uzeli. Ovo je 5-6 put sigurno kako dele ovu igru ovde i ista situacija se ponavlja?!
Hvala puno, uzeo sam jedan kod.[STEAM] Autocross Madness 2019
https://www.youtube.com/watch?v=WRAjjrCotAY
Delete RUN
RUNFZCMR-J8F7I-0A9LQ
8LKIW-W3DJR-PDCEIRUN
RUNFIX7B-EFDDW-XAWBB
ZNY4R-B22DN-4DB8ARUN
Pretpostavljam da su tih 46 poruka od zahvaljivanja za free kodove![]()
Jel i dalje aktuelna ovaj bundle iki su promenili? Igrao bih homeworld pre svega.uzeo sam mystery bundle na fanatical. cisto da vidite sta se moze ocekivati
Homeworld Remastered Collection
Fahrenheight Indigo Prophecy remastered
Slice Dice Rice
Cook Serve Delicious
TASTEE Lethal Tactics
Reverse Crawl
STAR WARS The Force Unleashed Ultimate Sith Edition
Turmoil
Figment
Orborun
nije bas totalni uzas za 7$, ali nije bas da sam odusevljen.
Zanima me gde je najpovoljnije uzeti X-COM 2 ili X-COM2 deluxe?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
^
?!?! sto znaci 50e treba da se odvoji i kada je na popustu i da su igru (vrlo verovatno) svesno segmetisali i izbacili nedovrsenu - Sega i Paradox fore... Thx, but no thx...
Nije baš tako, War of the Chosen je ekspanzija i izašla je nekih godinu i po kasnije. Toliko je izmenila osnovnu igru da komotno može da se nazove XCOM 3.
Ne bih se složio za Enemy Within. I taj DLC toliko menja igru da bi mogao da se nazove i novom igrom. Paralela između Enemy Within i War of the Chosen je očigledna. Tactical Legacy Pack je jedno lepo zaokruženje za fanove. Inače ovo pišem kao neko ko godinama igra XCOM, COH 2, Civ![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari