Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Pa *mjau**mjau**mjau* da li je realno da ljudi pokupe igre ovako brzo pa ni hvala da kazu ili barem da jave da su uzeli. Ovo je 5-6 put sigurno kako dele ovu igru ovde i ista situacija se ponavlja?!

Ti što pokupe u većini slučajeva nisu čak ni korisnici Benchmark foruma. Botovi, tačnije rečeno.

Hvala i od mene, uspeo sam da uzmem poslednji kod u listi :) (nisam probao ostale, samo sam krenuo od nazad)

Hvala dimitri7

Imam par kljuceva za koje mislim da nisu iskorisceni. Ako neko zeli neku od navedenih igara, nek se javi na PM.

Limbo
Super Blood Hockey
Sega Bass Fishing and Eastside Hockey Manager
Motorsport Manager

uzeo sam mystery bundle na fanatical. cisto da vidite sta se moze ocekivati
Homeworld Remastered Collection
Fahrenheight Indigo Prophecy remastered
Slice Dice Rice
Cook Serve Delicious
TASTEE Lethal Tactics
Reverse Crawl
STAR WARS The Force Unleashed Ultimate Sith Edition
Turmoil
Figment
Orborun

nije bas totalni uzas za 7$, ali nije bas da sam odusevljen.
Jel i dalje aktuelna ovaj bundle iki su promenili? Igrao bih homeworld pre svega.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Mystery bundle je aktivan, ali gotovo sigurno neces dobiti isti bundle kao iz ovog spiska igara iznad, vec se dobijaju random igre iz jelte nekog skupa igara.

Zanima me gde je najpovoljnije uzeti X-COM 2 ili X-COM2 deluxe?

Zanima me gde je najpovoljnije uzeti X-COM 2 ili X-COM2 deluxe?

Bolje pojuri neko pakovanje sa War of the chosen. Na žalost

"NOTE: XCOM 2 Base Game Required"

Sada mogu da pišem. XCOM 2 je dobar, ali prava zabava počinje tek sa War of the chosen.

XCOM 2 Digital Deluxe Edition sadrži full base game, + XCOM 2 Reinforcement Pack, and the digital soundtrack .

Najbolje je da kupiš XCOM® 2 Collection koji sadrži sve (oko 27€).

XCOM 2: Reinforcement Pack

- XCOM 2: Shen's Last Gift
- XCOM 2: Alien Hunters
- XCOM 2: Anarchy's Children

ili XCOM 2 Digital Deluxe Edition za oko 10€

pa naknadno War of the chosen oko 15€ i XCOM 2: War of the Chosen - Tactical Legacy Pack oko 8€. Mada sam čitao da su sa War of the chosen neki, ne svi, dobijali i Tactical Legacy Pack.

Poslednja izmena:
^
?!?! sto znaci 50e treba da se odvoji i kada je na popustu i da su igru (vrlo verovatno) svesno segmetisali i izbacili nedovrsenu - Sega i Paradox fore... Thx, but no thx...

Sada oko 27€ sve u full u ;)

^
?!?! sto znaci 50e treba da se odvoji i kada je na popustu i da su igru (vrlo verovatno) svesno segmetisali i izbacili nedovrsenu - Sega i Paradox fore... Thx, but no thx...

Nije baš tako, War of the Chosen je ekspanzija i izašla je nekih godinu i po kasnije. Toliko je izmenila osnovnu igru da komotno može da se nazove XCOM 3. Tactical Legacy Pack je nedavno izašao i bio je besplatan za sve koji ga skinu u prvih mesec dana.

Poslednja izmena:
Nije baš tako, War of the Chosen je ekspanzija i izašla je nekih godinu i po kasnije. Toliko je izmenila osnovnu igru da komotno može da se nazove XCOM 3.

Da budem iskren nisam jos probao WoC, ali isto to su govorili za Enemy Within pa su ispale potpuno prazne price. Nije da vam ne verujem, al vam uopste ne verujem :d

Ne bih se složio za Enemy Within. I taj DLC toliko menja igru da bi mogao da se nazove i novom igrom. Paralela između Enemy Within i War of the Chosen je očigledna. Tactical Legacy Pack je jedno lepo zaokruženje za fanove. Inače ovo pišem kao neko ko godinama igra XCOM, COH 2, Civ :)

War of the Chosen jeste XCOM 2, obican XCOM 2 je zapravo 1.5 verzija :D Razlike su ogromne i WotC je doveo igru skoro pa do savrsenog stanja, uz celicne zivce moze se zabavljati danima i nedeljama :D

Ne bih se složio za Enemy Within. I taj DLC toliko menja igru da bi mogao da se nazove i novom igrom. Paralela između Enemy Within i War of the Chosen je očigledna. Tactical Legacy Pack je jedno lepo zaokruženje za fanove. Inače ovo pišem kao neko ko godinama igra XCOM, COH 2, Civ :)

Pa, svakom svoje i tako to, ali bas bih voleo da probam taj Enemy Within koji toliko prsti od dodatnog sadrzaja da se moze nazvati novom igrom jer je onaj koji sam ja igrao u najbolju ruku nesto veci dlc :p, ne bih ga ni ekspanzijom nazvao.
Sta znam, mozda me je Witcher razmazio u pogledu dodatnog sadrzaja pa previse ocekujem :type:

Poslednja izmena:
Ja uzeo juče War of the Chosen za 15-tak dolara, i dodao TLP, a base igru imam iz nekog HumbleBundle monthly. Mislim da neću da dodajem ostale DLC-ove, krećem da igram ponovo čim ugrabim vremena. :)

Ostali DLC-i su manje bitni, imali su nekog smisla dok nije izašao WotC jer su dodavali malo dodatnog sadržaja mada je Anarchy's Children i tada bio potpuno beskoristan.

Uh, novi Humble Monthly deluje odlično. :)
Mutant Year Zero, Northguard i Absolver.

^
Meni isto tako deluje,kupuje se definitivno!

Nazad
Vrh Dno