DuckyLee
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.11.2011
- Poena
- 169
Neki lik iz Bosne prodaje sve igre na steamu, i šalje kao gift. Uglavnom dosta su jeftnije i ako nemate karticu, dobro dođe. Mislim da isporučuje i za Srbiju.
http://www.pik.ba/profil/casanovaZL/
Nije nimalo sumnjivo. Pa valjda ti je bolje kao gift, a i mora tako kad ih kupuje na steam sajtu. Inace lik je posten 100%. Sta platite to i dobijete.
Neki lik iz Bosne prodaje sve igre na steamu, i šalje kao gift. Uglavnom dosta su jeftnije i ako nemate karticu, dobro dođe. Mislim da isporučuje i za Srbiju.
http://www.pik.ba/profil/casanovaZL/
19 Igara u paketu:
1. Company of Heroes Game of the Year
2. Company of Heroes: Tales of Valor
3. Darksiders II
4. Darksiders
5. Homefront
6. MX vs ATV Reflex
7. Metro 2033
8. Nexuiz
9. Red Faction Armageddon
10. Red Faction Guerrilla
11. Saints Row 2
12. Saints Row: The Third
13. Supreme Commander
14. Supreme Commander: Forged Alliance
15. Titan Quest Gold
16. Warhammer 40,000 Dawn of War II - Gold Edition
17. Warhammer 40,000: Space Marine
18. Warhammer 40k: Dawn of War Gold
19. Warhammer 40k: Dawn of War II Retribution
A bundle of the Arcade Style games (Deadlight/ITSP/Iron Brigade/Mark of the Ninja/Toy Soldiers) will be $9.99 and LIKELY on the EC list.
The Fable Bundle (Fable Lost Chapters + Fable III + FIII DLC) will also be $9.99 and likely on the EC list.
subtractor je objasnio, kupi čovjek kada je akcija, kada akcija prodje cijene se vrate na staro, a on prodaje po malo većoj cijeni nego što je kupio na akciji (da bi nešto zaradio, logično).
Zašto kupovati od stranca, kada na našem forumu ima kavalitetnih ljudi, sa nižim cenama za članove ?
U poslednje vreme kupujem samo od zvaničnih distributera, isključivo na sniženjimaZašto kupovati od stranca, kada na našem forumu ima kavalitetnih ljudi, sa nižim cenama za članove ?
ja ću da se pojedem živ što sam ispustio morrowind, oblilvion i skyrim sa svim dlc za 25 evra.
U poslednje vreme kupujem samo od zvaničnih distributera, isključivo na sniženjima
iz tvojih usta u božje ušida si živ i zdrav, biće još vremena za ispravke![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari