Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Nije nimalo sumnjivo. Pa valjda ti je bolje kao gift, a i mora tako kad ih kupuje na steam sajtu. Inace lik je posten 100%. Sta platite to i dobijete.

Nije nimalo sumnjivo. Pa valjda ti je bolje kao gift, a i mora tako kad ih kupuje na steam sajtu. Inace lik je posten 100%. Sta platite to i dobijete.

Pa upravo to. A usput, ne znam ni jednu osobu, a da je imala problema sa njim (a znam ih dosta koji kupuju često od njega). Usput dodao sam ga na steamu i razgovarali smo i mogu reći da je skroz korektan.

I još, nisam siguran, ali mislim da na piku ima još likova koji tako prodaju steam igre. Ugledao sam par komada.

Ako nekom treba Dead Space™ 3 beta za XBOX 360 eto kljuca koji mi ne treba ni najmanje:

(We are pleased to offer you early access to the Dead Space™ 3 demo (an Xbox 360® exclusive). Simply click "GET STARTED" to access the demo, then enter your unique activation code to play.)

MQ926-R346F-PDG62-FFXR7-XX3FZ

Neki lik iz Bosne prodaje sve igre na steamu, i šalje kao gift. Uglavnom dosta su jeftnije i ako nemate karticu, dobro dođe. Mislim da isporučuje i za Srbiju.
http://www.pik.ba/profil/casanovaZL/

Steam COD MW3 GIFT AKCIJA [70 KM] - 70 KM 13.01.2013 (35 EUR)
Steam Assassin Creed III GIFT 65 KM 09.01.2013 (33 EUR)
STEAM Mafia II GIFT AKCIJA 50 KM 08.01.2013 (25 EUR)

Izuzetno primamljiva ponuda, mislim da cu sve uzeti.... :trust:

Poslednja izmena:
lol!

Ja sam uzeo AC pack sa trojkom za 30€... na steam-u.

A zasto mislite da on radi ista drugacije od ostalih? Prati covek ponude i kupuje jeftino pa prodaje kada popusti prodju. Posto se time covek bavi, verovatno mu nije bas hica da proda igre. za mesec dana ce skoro sve ponude da prodju i ljudi ce imati izbor izmedju njega i cekanja uskrsa. Za leto ce imati opet izbor izmedju njega i cekanja holliday sale.

nije mi jasno kako mu se isplati da kupuje preko steama tako giftove :D ocigledno lik kupi dosta kada su na prodaju

subtractor je objasnio, kupi čovjek kada je akcija, kada akcija prodje cijene se vrate na staro, a on prodaje po malo većoj cijeni nego što je kupio na akciji (da bi nešto zaradio, logično).

Od 20.01. do 26.01, nova akcija Amazona i THQ-a

HOLIDAY 2012 Complete Pack - Amazon - $24,99 (sa kodom $19,99)

19 Igara u paketu:

1. Company of Heroes Game of the Year
2. Company of Heroes: Tales of Valor
3. Darksiders II
4. Darksiders
5. Homefront
6. MX vs ATV Reflex
7. Metro 2033
8. Nexuiz
9. Red Faction Armageddon
10. Red Faction Guerrilla
11. Saints Row 2
12. Saints Row: The Third
13. Supreme Commander
14. Supreme Commander: Forged Alliance
15. Titan Quest Gold
16. Warhammer 40,000 Dawn of War II - Gold Edition
17. Warhammer 40,000: Space Marine
18. Warhammer 40k: Dawn of War Gold
19. Warhammer 40k: Dawn of War II Retribution

Sada sam video da će se sve aktivirati na Steam-u, osim CoH i DoW.

Poslednja izmena:
A bundle of the Arcade Style games (Deadlight/ITSP/Iron Brigade/Mark of the Ninja/Toy Soldiers) will be $9.99 and LIKELY on the EC list.
The Fable Bundle (Fable Lost Chapters + Fable III + FIII DLC) will also be $9.99 and likely on the EC list.

Nije još 100% sigurno, ali ova dva bundle-a bi trebalo da budu na akciji ovog meseca. Ako budu na EC listi, biće $4.99 sa kuponom, ako je nekome ostao koji. Inače sve će biti steam ključevi u pitanju.

Poslednja izmena:
^ Ta dva bundle-a bih i kupio. :)

Ovaj prvi bundle zaista izgleda fenomenalno. Naravno još samo se čeka da M$ da konačno zeleno svetlo za te cene.

Neka okači neko linkove kada se pojave/ako se pojave...

Fin je ovaj thq bundle, mada sumnjam da ce ga kupiti iko osim preprodavaca jer ostali imaju bar pola igara.

Ovi nepotvrdjeni ce biti sjajna kupovina.

subtractor je objasnio, kupi čovjek kada je akcija, kada akcija prodje cijene se vrate na staro, a on prodaje po malo većoj cijeni nego što je kupio na akciji (da bi nešto zaradio, logično).

Zašto kupovati od stranca, kada na našem forumu ima kavalitetnih ljudi, sa nižim cenama za članove ?

ja ću da se pojedem živ što sam ispustio morrowind, oblilvion i skyrim sa svim dlc za 25 evra.

da si živ i zdrav, biće još vremena za ispravke :)

U poslednje vreme kupujem samo od zvaničnih distributera, isključivo na sniženjima

i ja , ali ako nešto nije na sniženju zna se gde može da se nabavi povoljno ;)

hm.... to je bilo pa nestalo... na to sam i mislio... sad se opet pojavilo o_O

sad ću baš da probam da li će mi proći kartica.... prošli put su mi primili order, ali poništili, jer nije bilo dovoljno keša na kartici...

edit: sad sam lupio "place order". još mi nije stigao confirmation mail, ali oni malo kasne... nadam se da će da prođe... stavio sam za zemulju sloveniju, pošto nema srbje :/ držite mi fige :D

Poslednja izmena:
e da jedino koliko kazu ljudi, dobija se jedan steam kljuc za ceo paket, nije svaka igra posebno

jedan steam ključ mi i odgovara... ide sve na moj steam acc, ne bih ni razdvajao, sve igre mi trebaju....

edit: stigao mi confirmation mail, sad da li će oni uspeti da naplate sa moje internet kartice ili ne ostaje pitanje, pošto sam za zemlju stavio sloveniju... nisam nešto preterano optimističan...

edit2: ljudi su čini mi se baš na ovom forumu prijavljivali da su kupili sa game.co.uk preorder za diablo3, samo me interesuje kako su uspeli...

edit3: ne smem da proveravam email, ako mi stigne "order cancelled" razbiću monitor!

Poslednja izmena:
ne mogu da editujem prethodni post, samo ja spamujem sad ovde :/

drugari, prošla mi je kupovina na game.co.uk, čak nisam imao ni account, nego kupio i dao email na koji da mi pošalju key. stigao je key, i aktivirao sam ga na steamu, međutim još mi se nisu pojavile igre u library, iako je pisalo: game registration successfull...

edit: evo sad su se pojavile igre... sve je full!!!! da znate da prolaze naše visa internet kartice na game.co.uk, tako da slobodno postavljajte ako ima neka akcija tamo!

edit2: presrećan sam! konačno imam originale igara koje su mi u top10, ali nisam mogao da ih priuštim... sad sam gledao cene, odvojeno sve da se kupi na steamu izađe 115 eur! o_O ja dobio za 25 :d

Poslednja izmena:
Odlično :) nešto su promenili od prošle godine onda ili možda meni nije prolazila jer sam stavljao UK kao zemlju.

Inače ne znam da li bi slali za Srbiju iako stoji slovenija, znam da forwarduju pošiljke tako kada se naručuje preko paypal-a kada vide postal code i ostala ******. Skontaju verovatno da je sajt pogrešio or something.

Nazad
Vrh Dno