Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

^ Neverovatna ponuda. GRIP je odličan (nešto kao Wipeout sa PlayStation-a)!

Izgleda potpuno isto kao Rollcage, znači ne slično nego identično

skroluješ dole, na ponude 🙂
ne gledaš tu "promoted" cenu, ovako treba proveravati

Screenshot_1.jpg na Gamivo...

Neka nostalgija me uhvatila, igra mi se Warcraft3 ponovo, ali bih probao Reforged verziju, da vidim kako to izgleda sa boljom grafikom. E sad, da im platim na Blizzardu 30 bucks , nono, pa ima li negde to povoljnije? Da budem iskren, trazio sam i narodnu verziju ali koliko vidim da toga nema jos uvek (?!?)...

nisam siguran da sa blizzardom mozes da prodjes na mufte, oni su malo bezobrazni. best bet je da cekas kad bude na popustu, ali kod njih nikad nista nije na popustu. ako ce da ti bude lakse ja sam dao 60 evra za diablo 2

Ko ima Amazon prime (samim tim i Twitch i Prime gaming) Battlefield 1 za Origin je džabe
A od 2. avgusta je Battlefield V.
da podsetim da je od danas narednih par dana BF5 dž

Ako neko zeli Serious Sam 1 i 2 i neku dodatnu verziju igre imate kod za GOG, izadje oko 3e sve tri igre

966E41C896F8D87BC0

uu bravo za ovo, nikada se ne setim da pogledam.
Plague tale ce bas da mi sedne jer mi je narodna pucala na jednom chapteru i nikada nisam zavrsio

Meni ne prolazi kod, isao sam preko edga na kompu, pa probao i na telefonu operu i edge svuda ista porukaScreenshot_20210809-165659_Edge.jpg

Isto, a vidim i na redditu mnogima. Probao sam i preko VPN, imam kod ali ne mogu da ga redeemujem

Mwni je prošao na trećem nalogu koji probah (preko Chrome-a, bez VPN-a), verovatno je bitno da nalog nije pre imao gamepass, i da je na US, nem pojma.

Currently out of codes. More coming next Wednesday.

Na edge mi je ta poruka

Uspeo sam da redeemujem kod koji sam juce dobio preko edge-a. Sada u xbox app na pc nemam tab game pass, samo store i social, a na microsoft nalogu mi stoji da mi 9.11 istice pretplata. I ne pokazuje mi ea play igre

Evo jedan kod za xbox pass odozgo - moze aktivirati samo ko nije ranije imao pass.

Kod: DDCGV-WWTX3-7GCQ2-C77HM-KXR6Z

Nazad
Vrh Dno