Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Poslednja izmena:
Age of Empires 1 Def. Ed. 5e
Middle Earth: Shadow of War - 5,99e
Far Cry 4 5.99e
Far Cry 5 8.99e - obe vanile (DLC koliko sam pratio bas i nisu nesto osim Valley of Yeti u FC4)

Ostatak od novijih RPG igara (Divinity OS 1&2, Disco Elysium, CP2077) imate na ruskom GoG-u za bukvalno presmesne sume.

Takodje Splinter Cell serijal je na dobrom popustu
Novije posle Chaos Theory nisam ni igrao, vredi li tu ista?
Btw gde je 2. deo Pandora Tomorrow? Znam da sam svojevremeno obrnuo SC1, SC2 Pandora Tomorrow i Chaos Theory (3. deo) kao "trilogiju"

Nemam Uplay, nije mi ni potreban pored Steam i GoG klijenta... 🙂
Uz to ne pamtim kada sam poslednji put kupio tj uplatio kes za nesto na Steamu jer sam kupovao povremenim unovcavanjem nekih starijih CSGO stickera kojima je cena odletela u nebo...

+edit
Wolfenstein Alt History Collection 14.36e (novi Wolf 1 & 2 + ekspanzije)

Poslednja izmena:
Za sve ljubitelje avantura otkrio sam da THE LONGEST JOURNEY ima sjajan mod koji unapredjuje grafiku 🙂 Preko neuralnih mreza je uvecana rezolucija svih tekstura i scena u igri i sada igra ne izgleda kao minecraft i valjda je odigrati opet, ipak je smatraju jednom od najbojih avantura.

Igra za 2.3e

Takodje Splinter Cell serijal je na dobrom popustu
Novije posle Chaos Theory nisam ni igrao, vredi li tu ista?
Btw gde je 2. deo Pandora Tomorrow? Znam da sam svojevremeno obrnuo SC1, SC2 Pandora Tomorrow i Chaos Theory (3. deo) kao "trilogiju"
I ne baš, Double Agent dosadan, Conviction nema veze sa stealth, Blacklist onako može da prođe.
Pandoru ne prodaju nigde, navodno jer je problem da radi na novim računarima. Jedino da skineš pirata, jer Ubisoft neće da ti proda.
Ima community widescreen fix za stare SplinterCell

Microsoft je učinio svoj Xbox Cloud Gaming servis dostupnim svim korisnicima Xbox Game Pass Ultimate i kao promociju nudi 3 meseca Xbox Game Pass Ultimate za 1 evro. Meni je bilo zanimljivo da isprobam Microsoft-ov cloud gaming, pa sam se prijavio i tek onda mi kaže da Xbox Cloud Gaming nije dostupan u Grčkoj. Microsoft... 🙄 Al da pomenem za neke druge forumaše, pošto je većina EU zemalja podržana. https://www.xbox.com/en-US/regions

Poslednja izmena:
Za sve ljubitelje avantura otkrio sam da THE LONGEST JOURNEY ima sjajan mod koji unapredjuje grafiku 🙂 Preko neuralnih mreza je uvecana rezolucija svih tekstura i scena u igri i sada igra ne izgleda kao minecraft i valjda je odigrati opet, ipak je smatraju jednom od najbojih avantura.

Igra za 2.3e
Sjajna! Evo upravo skidam Dreamfall Chapters na Xboxu, nikad nisam odigrao do kraja jer je ranije bila puna bagova nekih.

13,44€ (-92%)

Zar nije bio free uz HB monthly?
Uz to nije kompletna verzija sa svim DLC-evima, da bi se upotpunila nedostaje monthly pass ili Anthology Ed. (19.99e je sada, na ss-u je bio 25e)

Veceras je takodje i WitcherCon (6 godina od TW3) - GOG deli neke stvari za dz na svom store-u dok je TW trilogija na Steamu 9.99e, TW3 GOTY je 9.99 (steam)

Zar nije bio free uz HB monthly?
Uz to nije kompletna verzija sa svim DLC-evima, da bi se upotpunila nedostaje monthly pass ili Anthology Ed. (19.99e je sada, na ss-u je bio 25e)

Veceras je takodje i WitcherCon (6 godina od TW3) - GOG deli neke stvari za dz na svom store-u dok je TW trilogija na Steamu 9.99e, TW3 GOTY je 9.99 (steam)
Da da bilo je u junu na HB ali u kompletu 12$ for 12 games. Svakako povoljnije ali prošlo.

COH 3 je besplatan Alfa

samo treba da se linkuje na Steam

S W I N E HD Remaster

1 ključ ko se prvi javi

otišlo

Halo The Masterchief collection je 50% snizen na Steamu. Ja sam ga platio 300 dinara...

Ko ima Amazon prime (samim tim i Twitch i Prime gaming) Battlefield 1 za Origin je džabe
A od 2. avgusta je Battlefield V.

Bez DLC-a. Posle mučenje sa pronalaskom servera za igranje kad prođe prvih par dana od kako je free.

Hearts of Iron 4 je na HB-u vrlo povoljan 1e za base game 15.6e za base+7 DLC-a...

do kad traje bf1 za 5eur? imam na jednom nalogu 5 evra pa da kupim gift za glavni nalog, da prebacim lovu. kupio bih za single player kampanju, ne zanima me multi.

ah, vidim sad da traje do 4. avgusta, jel ovo tacno? ako jeste, onda opusteno. hvala za dojavu!

Poslednja izmena:
@Skankhunt42
Ali imas ga preko AmazonPrime-a tj Origin-a za dzabe, cak ako napravis nalog negde oko 1.Avgusta mozes da ugrabis i BF1 i BF5 (BF5 ide od 2. avgusta) za dz. Mislim da mozes da ides na try Prime od 7 ili 30 dana probni period.

Nazad
Vrh Dno