Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

To uvek pregledas na allkeyshop-u i cheapshark-u, izlistane su sve cene svuda, veoma azurno.

Da li je neko kupovao sa MMOGA?
Uredno su mi skinuli pare, ali su mi poslali mail da im popunim, i šaljem sve žive podatke sa sve slikom, jer im moj verifikovani PayPal nalog nije dovoljan.

A njihov live support trenutno ne radi.

Ma oni su indijanci za izbegavanje, svaki put su mi to tražili sliku iz pasoša, lične karte, otisak prsta. A kupovao sam jedno vreme baš mnogo koš njih.
Za izbegavanje su svakako

Vratili su mi pare. Bar je to relativno brzo bilo. Nikad više ne uzimam kod njih.

u tom slucaju cu cepati pirata i dalje. koji je to de8ilizam da ubacis igru na steam nalog a onda moras i uplay.

Piše ti na Steamu za svaku igru koja se te posebne zahteve
j6qzZ9P.jpg

Inače, uplay se dosta popravio, nije đubre kao što je bio do skoro...nećeš progrešiti ako uzmeš, eto sada imaš priliku za 1$ da probaš preko HB-a

ok je sve to nego mi je smor da koristim i steam i origin i uplay. cesto zaboravim pass i za steam nalog :)

nego kakve su sanse da dodaju i legends?

Poslednja izmena:
ok je sve to nego mi je smor da koristim i steam i origin i uplay. cesto zaboravim pass i za steam nalog :)

nego kakve su sanse da dodaju i legends?

Koristi neki password manager. Zapamtis samo jednu sifru a sve ostale cuvaj tamo. Plus sto mozes da izgenerises random sifre sa jako puno karaktera i time povecas bezbednost svog naloga.

Sto se dodavanja Legendsa tice, mislim da su sanse velike.

Koristi neki password manager. Zapamtis samo jednu sifru a sve ostale cuvaj tamo. Plus sto mozes da izgenerises random sifre sa jako puno karaktera i time povecas bezbednost svog naloga.

Sto se dodavanja Legendsa tice, mislim da su sanse velike.

Moze preporuka za neki dobar pass manager?

Kakvi bre manageri, kakvi bakraci...

U notepadu napisi .txt fajl, pa ako je potrebno kasnije ga pod sifrom stavi u .rar fajl. ;)

Jos jedna preporuka za KeePass.

Lunar New Year Sale na steam-u poceo. Inace, stigao i novi Humble monthly, nije lose. Sledeci early unlock je Ark Survival Evolved, sto takodje nije lose. :)

Lošije su cene nego za novu godinu pa ako tad nisi bacio pare nemoj ni sad.

Opet mi je pola igara sa wishliste na rasprodaji, ali žao mi je da kupujem kad ne igram.

Isti slučaj, igara na tone, ali iskreno, sumnjam da će mnogima od njih dalje padati cene...Mislim da je prošlo vreme kada smo masovno dobijali igre za po 3-5 evra u nekom relativno kratkom roku na rasprodajama. To se sada drži, sve je 9-12 evra pa naviše. I oni su naučili da ljudi čekaju najbolje cene.

Opet, kada razmislim, sa ovakvim cenama mi i nije najveći problem to što već imam gomilu igara, već što nikad nisam siguran šta je pametnija kupovina. Daću prost primer - da li je pametno da uzmem Black Mesa (10 evra), Shadowrun Hong Kong (10 evra) i Satellite Reign (9.5) evra? To je tona solidnog igranja. Sa druge strane, možda umesto te tri igre može daleko bolje da mi bude da se otvorim za neku full igru odmah, tipa Xcom 2, Witcher 3 ili GTA V (potonje dve imam, nego mi je pogodan primer). Ta dilema mi je najgora. Potrpam juče nekoliko stvari sa wishliste u korpu, sve neki popusti i jeftinoće, 6-10 evra svaka igra, plus jedna od 14, izađe 65 evra. Nije problem, samo da li uzeti te igre, ili pak dva "full" AAA naslova - oko toga nisam pametan.

Posebno što je veliko pitanje u kom ću fazonu biti za X meseci kada sve to dođe na red. Za AAA naslove je bar veća verovatnoća da ću ih igrati relativno uskoro. Za ostalo - ko zna.

I ja na ovoj rasprodaji imam jedno 7 igara na 66% ili 75% off koje bih da kupim, ali onda samo pogledam spisak igara koje još nisam ni jednom ni prešao, igre koje nisam prešao drugi put već duže vreme i igre koje sam tek počeo...

Onda se zapitam zašto da kupujem još nešto umesto da sednem i igram to što već imam. A ovde igre mogu samo da budu jeftinije.

Trenutno jedine igre koje kupim odmah su indi ili manje igre koje probam "besplatno" svide mi se i onda platim full ili 10,20% off cenu da bih podrzao developera čija igra mi se jako svidja.

Steam uspeva bas zbog toga sto uspeva da trigger-uje taj hoarding mehanizam u nasim glavama. Kupujte samo sto vam se igra tog momenta, ionako ce biti opet popusta na te iste igre,ako vam se u buducnosti budu igrale, kupite ih tad.

Hehe, baš to. Samo što je potrebno da shvati čovek koliko ima igara neodigranih i zapita se : "Da li mi je zaista potrebna još jedna nova?"

Definitivno, meni bi za ovih 200tinak sto imam trebalo dva zivota, al pohlepa je gadna stvar. Evo sad bi npr novog batmana da pazarim, a ni prva tri nisam presao :d

Pri tome je užasno urađen taj zadnji, prva dva su fenomenalni. Je li uopšte dopravljen sada?

Ma ja ne kupujem te nove igre uopšte više.
Uz Homeworld Remastered i KOTOR sam se zabavio bolje nego uz bilo šta od novijih igara u zadnje 2 godine.
Sem Bloodborne izvinjavam se.

^^^ Uzeo sam bas juce novog Betmena, a nisam igrao jos nijednog. :D Witcher 3 sam uzeo preorder, a nikako ni prvog da stignem da odigram.
Opasno postaje, samo na steamu sam dogurao do 700, a tu je i gog, origin, uplay, telltale... I ipak svako malo uzmem jos nesto. :/ Sad razumem zene i soping. :D

Nazad
Vrh Dno