Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

ma 100% dobijaš keš nazad, nemaš brige.
Inače i ja sam uzeo Watch Dog za 2$(ima dva meseca), Uplay verzija, probao sam igru, sve normalno ima engleski jezik....

Samo da javim da su me ispostovali za ovo i umesto RU prodavac mi je dao Digital Deluxe verziju i sad je sve full.

+1 za G2A support

Kako niko ništa nije kupio? Ja se baš rastroših. 46 igara hehe. Miran do Božića.

ja bojkotujem popuste.kupujem samo po full ceni.

3333. post :)

I ja sam uzeo 17 igara, dosta dobrih popusta je bilo. :)

Na Indiegala ima Magicka 1 - "Magicka Mega Bundle" za 3,89$.
Znači, bukvalno sve, igra + svi dodaci + Wizards of the Square Tablet.

Pa šta će ti sad iskreno kad je dvojka izašla? Daleko od toga da je kec loša igra...

Pa iskreno sa uživanjem sam je igrao, ali nikad nisam igrao ni multiplejer a ni dodatke.
Ovo je baš povoljno. Po regularnoj ceni je sigurno ne bih kupio.

Humble Bundle trenutno nudi The Dream Machine za 4,53 $.

Avantura za svaku preporuku.

Poslednji, šesti deo, još nije izašao, ali će definitivno kad tad da se pojavi, pošto igru rade samo dva čoveka (bar je tako išla priča pre par godina, u vreme izlaska prvog dela).

Još jednom, ne propuštajte ko nije odigrao a voli avanture. :)

Humble Bundle trenutno nudi The Dream Machine za 4,53 $.

Avantura za svaku preporuku.

Poslednji, šesti deo, još nije izašao, ali će definitivno kad tad da se pojavi, pošto igru rade samo dva čoveka (bar je tako išla priča pre par godina, u vreme izlaska prvog dela).

Još jednom, ne propuštajte ko nije odigrao a voli avanture. :)

jel se dobijaju svi delovi osim sestog koji nije izasao?

jel se dobijaju svi delovi osim sestog koji nije izasao?
Tako piše, prvih pet epizoda, ali ne mogu na fonu da pronađem ništa detaljnije.

Ja sam uzeo na Steam-u, pre godinu-dve, i dobijam ih svih šest, kako koja izlazi.

Jel imao neko iskustva sa g2a? Deluju mi previse jeftino u odnosu na ostale, a taman mi je par stvarcica zapalo za oko. :trust:

Kupovao sam puno puta sa G2A nikad problema nisam imao. Uzmi ovaj shield trial mesec dana ili uopste ne koristi G2A shield prilikom kupovine, to je na tebi.Ja koristim. Samo da znas da na svaku transakciju naplacuju malu proviziju sto ces videti kad krenes na checkout.Ja sam stalno placao putem G2A pay pa onda u sledecm koraku PayPal.

Ja koristim G2A shield kada dajem preko 5E za neku igru, za ove koje su na sniženjima i koštaju par evra nikada nisam koristio i nikada nisam imao problema...

+1

g2a mi je kao i svaka druga radnja - radi :)
mada ne kupujem igre koje traže u-play, od kad je ubisoft krenuo u krstaški rat.

Citao sam za uplay kluceve i celokupan haos na netu. Nego jel nije problem da mi neko u kratkim crtama kaze:

1) Sta znaci "G2A selected offer" sa desne strane kada sam na stranici igre koju zelim da kupim? Neka njihova preporuka od kog prodavca da uzmem?
2) Jel G2A shield vrsta zastite od moguce loseg ili nevazeceg kljuca, pa mi kao posalju ispravni ili refundiraju?
3) Pod "Select your location" nigde nema Srbije? Vidim da se tu naplacuje neka provizija? I da, vidim da ima cak i opcija za discount code?

Nadam se da nisam smorio. :)

1) Sta znaci "G2A selected offer" sa desne strane kada sam na stranici igre koju zelim da kupim? Neka njihova preporuka od kog prodavca da uzmem?
pa valjda kao "izdvajamo iz ponude", ko će ga znati

2) Jel G2A shield vrsta zastite od moguce loseg ili nevazeceg kljuca, pa mi kao posalju ispravni ili refundiraju?
trebalo bi. istina, nije mi se još desio problem, pa ne znam, ali valjda je to to. plaćam svaki put po euro totalno ubeđen da je zbog toga stvar sigurnija. o : )

3) Pod "Select your location" nigde nema Srbije? Vidim da se tu naplacuje neka provizija? I da, vidim da ima cak i opcija za discount code?
je l??? ne sećam se da me je to uopšte pitao. ima EUROPE - english, to je valjda za jezik, i currency. kupuj globalne ključeve i to je valjda to :)

Imao sam problem sa G2A kljucem skorije i nisam uzeo taj G2A shield i prema liku iz njihovog supporta taj shield sluzi da bi pre dobio odgovor u Resolution centru. Problem mi je resen i bez njega, samo se duze ceka, navodno do 7 dana.

je l? hvala na informaciji. samo me deru. biće isključeno od sad.

@mmike
ja izabrem da kupim globalni kljuc, ali kad stignem do korpe ima taj padajuci meni "select your location", pa ispod polje za discount code. Buni me jer ako selektujem, recimo Croatia, zaracuna mi VAT jos 25 %. Kao neka vrata poreza, zavisno od zemlje. :trust:

Vrh Dno